Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
δεν εισαι ο μονος εδω που ποσταρει στον εαυτο  του με κλωνο ..

ναι, το έκαναν ο παπαζόλης, ο λάκης, ο αβράμης = μιχαλήδα, ο γλίτσας και ο καλός φίλος αχαχούχας πιο παλιά

ο αχαχούχας και ο γλίτσας το έκαναν για πλάκα, οι παπαζόλης και αβράμης ήταν θεόμουρλοι και ο λάκης επειδή ήταν απίστευτα εγκεφαλικός

τον βλέπω τον αχαχούχα, κάνουμε καλή παρέα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
και αν ψαξεις στα παλιοτερα του εγραψα να σταματησει να βαζει λατινες και να βαζει ασιατισες και ευρωπαιες.
τι εγινε και αυτό για ξεκαρφωμα το εκανα? μιλαγα με τον εαυτο μου γιατι ηξερα ότι μετα από πολύ καιρο θα ψαξουν τα λαγωνικα και χρειαζομαι κατι για ξεκαρφωμα όπως τα 4 διαφορετικα στοιχεια με τον βιγκνικ λες και δεν θα αρκουσε 1???
αχα...
και εκει προλαβες?

εκει ομως ο τυπος ανεβαζει μαλαπερδες
οποτε παει το επιχειρημα για τα γυναικεια βυζια

πουτσες εβλεπες...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εκεινη την περιοδο του ειχε βγαλει  στη φορα  ο πικερ τα πουτσοτριψιματαμε τη φιονα και  πεταγε κανα  ποστ εκει  για ξεκαρφωμα  οτι και καλα  γουσταρει μονο βυζια απο τρανς ..
α ενταξει εδεσε το σεναριο.
όπως λεγατε και πιο πριν είμαι τραβελοφιλος αλλα προσπερασα όλα τα τραβελια για να παω να γαμησω την χριστινα την γεννημενη γυναικα…
ότι να ναι. το τερματισατε σημερα φτανει πισωγλεντιδες

Επισκέπτης
ναι, το έκαναν ο παπαζόλης, ο λάκης, ο αβράμης = μιχαλήδα, ο γλίτσας και ο καλός φίλος αχαχούχας πιο παλιά

ο αχαχούχας και ο γλίτσας το έκαναν για πλάκα, οι παπαζόλης και αβράμης ήταν θεόμουρλοι και ο λάκης επειδή ήταν απίστευτα εγκεφαλικός

λαχεια δεν  πουλαγε  ο αχαχουχας;

Επισκέπτης
όπως λεγατε και πιο πριν είμαι τραβελοφιλος αλλα προσπερασα όλα τα τραβελια για να παω να γαμησω την χριστινα την γυναικα…

biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigggnikkk :effemine:

Επισκέπτης

Ακόμα δεν μου απάντησες τι κατήχηση κάνεις στις αμαρτωλές γυναίκες !!!

Επισκέπτης

Αμα ηταν μονο αυτοι καλα θα ηταν....εχουμε πολλα ενεργα ναυαγια που κανουν ακριβως το ιδιο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οσες φορες και να πεις τους αλλους πισωγλεντηδες δεν θα αλλαξει το γεγονος οτι εισαι τραβελακιας που καυλωνει με θηλυπρεπεις αντρες....
οσες φορες και να με πειτε τραβελακια δεν αλλαζει το γεγονός ότι γαμιουνται από το κωλο ο πικερ και οι οπαδοι του. ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

Επισκέπτης
όπως λεγατε και πιο πριν είμαι τραβελοφιλος αλλα προσπερασα όλα τα τραβελια για να παω να γαμησω την χριστινα την γεννημενη γυναικα…

Οσες φορες και να πεις τους αλλους πισωγλεντηδες δεν θα αλλαξει το γεγονος οτι εισαι τραβελακιας που καυλωνει με θηλυπρεπεις αντρες....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
καθρευτακι..

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
οσες φορες και να με πειτε τραβελακια δεν αλλαζει το γεγονός ότι γαμιουνται από το κωλο ο πικερ και οι οπαδοι του. ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
ποιος ομολογησε οτι τον παιρνει
μπιγκ νικ?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.699
Πόντοι
5.506
ενας nik204 ποσταρει ΗΔ τσοντες για ξεκαρφωμα  :S :S :S

Stories