Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.199
Πόντοι
25.467
αγιε εισαι αγιος ανθρωπος,

αντε να σταματησουν οι ακολουθοι του πικερ τις παπαριες ότι δεν τα ειπε ποτε ο πικερ και αχ αχ αχ εχουμε αμνησια δεν τα θυμομαστε

Στο στρατό είχε χορτάσει πούτσα και στρατιωτικό περίπατο, τύπε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
από εδώ και στο εξης ακολουθοι του φανερογκεη, υπερηφανου κωλοδακτυλιασμενου,
δεν θα προσποιηθείτε ότι ξεχνατε.

Συνημμένα

• α.jpg
    α.jpg
    116,2 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
από εδώ και στο εξης ακολουθοι του φανερογκεη, υπερηφανου κωλοδακτυλιασμενου,
δεν θα προσποιηθείτε ότι ξεχνατε.

εδώ παιδια συνεταραχτηκα. την φιονα, το κορμι την ξερω από 2003, φαντάρος τοτε (εγώ, όχι η φιονα) δεν περιμενα ποτε τετοιο καλιγραμμο κορμι, τετοια σεξουλιαρα να τρωει τυροπιτα, τέτοιες εγω τις σκέφτομαι να είναι σε εστιατόρια , ουτε καν ταβέρνες, αντε το πολύ πολύ κανενα κομματι πιτσα ισα ισα για να δινει στιλ αμερικανικο.
είναι σαν να βλέπεις την νινα με τους κοιλιακους και τα τουμπανιασμένα βυζα να τρωει γύρο, τελειως ασύμβατα πραγματα!!!

Επισκέπτης
περασα στις 23.30 περασα και στις 01.30
συμπερασματα.
είναι οριστικο
η φιονα, το τραινο, μετα από [size=10pt][size=10pt][size=10pt]26[/size][/size][/size] χρονια στην πιατσα αποσύρεται
στα [size=10pt][size=10pt][size=10pt]29[/size][/size][/size]
της χρονια
και δουλευει πλεον μονο μεσω αγγελιας
η πιο αισθησιακη τρανσεξουαλ που στιγματισε μια ολοκληρη εποχη, η ακριτισα αλεξανδρουπολιτισα που δεν λυγισε με χιονια και βροχες, που τιμηθηκε σε καλλιστεία αρχες 90ies.
η πιο θηλυκη τραβεστί πανω από την θηβα για τουλάχιστον 2 δεκαετιες  :undecided:.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.199
Πόντοι
25.467

"Μερακλώνει" κι ο κ. Νίκος χίλια τετρακόσια κάτι;  :S

Επισκέπτης
Μα να μην υοαρχει ουτε ενα "λεηντιμπου" στην ομορφη Θεσσαλονικη μας; :S :S :S

και παντελης ελλειψη λεηντημποη στην πολη μας. βουλγαρες λογω εγγύτητας που είναι όχι πολύ διαφορετικες από τις ελληνιδες εχουμε, αλλα λεηντημποι 0.
στην γενευη που είναι 4 φορες μικροτερη και γεωγραφικα-θεωρητικα πιο μακρια από την ασια ειχε. τι στο διαολο περισσοτερα βγαζουν στις φιλιππινες και στην ταυλανδη και δε ερχονται κατά εδώ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Βιολόγε τι ειναι αυτα που βλεπω?
Ο μπαχαλακιας ο Χελ το εκανε παλι το θαμα του

Επισκέπτης
η φιονα, το τραινο, μετα από [size=10pt][size=10pt][size=10pt]26[/size][/size][/size] χρονια στην πιατσα αποσύρεται
στα [size=10pt][size=10pt][size=10pt]29[/size][/size][/size]
της χρονια
και δουλευει πλεον μονο μεσω αγγελιας

Επειδη τωρα το προσεξα συμφωνα με τον τυπο η Φιονα ξεκινησε το πουτανιλικι 3 χρονων...και τραβελολαγνος και παιδερας ο Νικ χιλια κατι. :S :S :S

Επισκέπτης
τα μονα που δεν αλλαζεις ευκολα είναι ποδοσφαιρικη ομαδα και εθνικη συνειδηση.
μπορει να δηλωνουν αρκετοι ότι δεν ασχολούνται αλλα αν πχ ανεβει ο αρης α εθνικη παλι για τον αρη θα τρεχουν ή ο μικρος τσεναη που του ειχαν δωσει να κραταει την σημαια αν γινει ελληνοαλβανικος πολεμος είναι σιγουρο ποια σημαια θα υπερασπιστεί.
και εγω από μικρος ξανθιες γουσταρα τελικα οι περισσοτερες που πηγα μελαχροινες ηταν.
[size=20pt]θυληκο μυαλο εχουν οι περισσοτερες τρανς αλλα επισης οι περισσοτερες θελουν να γαμησουν αμα καυλωσει το πουλι τους.[/size]

:S :S :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.199
Πόντοι
25.467
Μα να μην υοαρχει ουτε ενα "λεηντιμπου" στην ομορφη Θεσσαλονικη μας; :S :S :S

Τον "μυρίζει τον λουκουμά" κι ο κ. Νίκος χίλιατετρακόσια κατί;;;; :S

Πούστηδες και παλικάρια, γίναμε μαλλιά περούκες, εδώ μέσα. :S

Επισκέπτης
Και για το τελος αποκαλυπτω γιατι εχει τοσο μενος με τον κωλο του κου Πικερ ο Νικ χιλιατετρακοσια τραβελια και κατι... :S :S :S

ποτε επιτελους θα το παρουν πρεφα οι πουστιδες να τραβεστοποιηθουν???? χαμενοι δεν θα βγαουν γιατι θα εχουν τους αντρες που γουσταρουν και από την άλλη ο ευηποληπτος ελλην κωλομπαρας θα εχει σε κάθε πολυκατοικια ένα τρανς ατομο να εκτονωθεί , να περασει καλα.

στατιστικα σε κάθε σχολειο υπαρχει μια αδερφη σε κάθε ταξη, δηλαδή 1 κουνιστος κάθε 20-30-40 αντρες περιπου.
τοσοι περιπου είναι και οι αντρες σε μια πολυκατοικια, αντε σε δυο.

αντι να υπαρχει ενας κρυφοπουστας ή φανερος λοιπον σε κάθε πολυκατοικια, πολύ καλυτερα για ολους θα ηταν να γινοταν κροσσντρεσσερ-τραβεστι ή σιμεηλ-τρανσεξουαλ.

τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους οι γκεοι αφου γουσταρουν αντρες γιατι δεν θηλεοποιουνται για να αρεσουν στους αντρες!!!!???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
πως ειστε φιλτατε, παλι εδω ξημεροβραδιαζεσαι  :hi:
Αυτο παλι, που μερικοι μου λετε οτι ξημεροβραδιαζομαι εδω, ενω μπαινω μονο αργα το βραδυ, δεν το εχω αντιληφθει.

Θα εκλαβω οτι η παρουσια μου ειναι πληθωρικη και νιωθετε οτι ειμαι ολη μερα εδω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom