Επισκέπτης
και ο πικερ φυλακη.
τιποτα δεν σβηνει από το ιντερνετ.
ότι ειπε ότι θα κανει σε οικογενειες είναι όλα γραμμενα.
τοτε δειξε μας ρε τα ποστ για μαυρους κλπ ..
ψευτη , δοσιλογε !
και ο πικερ φυλακη.
τιποτα δεν σβηνει από το ιντερνετ.
ότι ειπε ότι θα κανει σε οικογενειες είναι όλα γραμμενα.
σου εδειξα ηδη το κωλο του.τοτε δειξε μας ρε τα ποστ για μαυρους κλπ ..
ψευτη , δοσιλογε !
σου εδειξα ηδη το κωλο του.
αν ψαξω και βρω το ποστ για τις βίζιτες σε παππουδια μετα από 2 βδομάδες ψαξιμο τι θα κερδισω??
ενταξει με επεισεςγια βρες το και θα σου δωσω ενα 50ρικο να πας με οποιο τραβελι θες .
ενταξει με επεισες
πεισε τωρα και τους αλλους χιλιους που εχουν διαβασει το νημα του ότι θυμούνται λαθος
αρα αφου εχουν ποσταριστει από αυτους που τον χλευαζουν τοσες φορες φτανει.ενας να τα δειξει τα ποστ φτανει.
για βρες το και θα σου δωσω ενα 50ρικο να πας με οποιο τραβελι θες .
πολυ ευχαριστο αυτο βιον ανθοσπαρτονΟκ τα βρηκαμε , οποτε παιρνω τον ιπποτη μου και παω αλλου να ζησω τον ερωτα μου θα μου λειψετε
αρα αφου εχουν ποσταριστει από αυτους που τον χλευαζουν τοσες φορες φτανει.
τι μας πρηζεις να ξαναβρούμε ποστ που εχουν γινει και εχουν ξαναποσταριστει ξανα και ξανα πριν χρονια.
ξεκολα.
ενταξει ειπαμε ειμαστε τρελοι και τα φανταστηκαμε ολοι τα ιδια ακριβως τι άλλο θες?δεν εχει ποσταριστει τιποτα .
ομοφυλόφιλος είναι ο πικερ σου που ασχολείται με μαυρους και παππούδες ,σκασε επιτελους ρε κραγμενη
ολο το πρωι με τον κωλο του πικερ ασχολεισαι ομοφυλοφιλε
ενταξει ειπαμε ειμαστε τρελοι και τα φανταστηκαμε ολοι τα ιδια ακριβως τι άλλο θες?
μαλακα εχεις καψει motherboard...ομοφυλόφιλος είναι ο πικερ σου που ασχολείται με μαυρους και παππούδες ,
αν δεν σου αρεσει μην μπαινεις στο νημα του ομοφυλοφιλου δεν σε αναγκασε κανεις.
εγω διαμαρτύρομαι που μετα την επανηλημενη ομολογια του πικερ δεν ματαφερθηκε το νημα του στα γκεη.
α και μη ξεχασω επειδή φαναστηκαμε ολοι εμεις ότι τα ομολογησε δεν υπαρχουν πια ποστ χαχαχα
εγω ασχολούμαι με γυναικειαεγω δε θελω κατι ..
εσυ ασχολεισαι με ανδρικα σωματα . . .
κάθε μερα βλεπω μουντιαλ μετα το γαμησι που ριχνω σε γυναικα.μαλακα εχεις καψει motherboard...
κανε κατι στη ζωη σου εκτος απο τον κωλο του πικερ
να ξελαμπικαρει λιγο η κεφαλα σου
κανε κατι αντρικο δες μουντιαλ σε λιγο αρχιζει
be a man...
εγω ασχολούμαι με γυναικεια
ο πικερ με ανδρικα.
δεν ειχε η συζυγος μου ανδρικο σωμα
ουτε ο μαηκλ τζαρνταν γυναικειο σωμα.
να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους