anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
δεν εχασες τιποτα κλωτσοσκουφι..Με τις μαλακίες ξεχάστηκα και έχασα το πρώτο ημίχρονο... >
δεν εχασες τιποτα κλωτσοσκουφι..
[size=50pt]BOUEFA[/size]
Οι κατωθι επαξια κερδησαν την συμμετοχή τους στην προκριματική φαση του MR MALAKAS 2018.
The Saint!
Dora86
anestis_38
παπας βενεδικτος θ΄
ΡοδοΠακης
Peter Van Norden
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Προφανώς.Λειπουν νικς τυπε ....
Ποιος, τι, κέρδισε;Επισης κερδισαν...διορθωστε τα πρακτικα
Λειπουν νικς τυπε ....
Επισης κερδισαν...διορθωστε τα πρακτικα
Κουρούμπελο έχεις γίνει πάλι, μωρή αποτυχημένη απομίμηση πουτάνας;
Ντορα δουλευεις στραπον;
Τι να σου πω μπορεί... Έχεις ακούσει για το σύνδρομο ευερέθιστου εντερου; Σου έχει τύχει να πηγαίνεις για δουλειά και να χεστεις στο δρόμο;
οτι γουσταρω κανω. Εσυ τι δουλεια εχεις να φανταζεσαι τον κωλο μου μωρη πουσταρα; Αντε στο διαολο ξεκουβαληθειτε ηλιθιοι κρυομπλαστροι και νουμερα.οχι ειμαι στρειτ τυπε, ο ραβινος ζηταει απο τη δωρα να τον στραποναρει
φανταζομαι ο κωλος του θα ειναι σαν βουλγαρικο θυμιατο
εμειις οι πικεριστες δεν εχουμε κομπλεξ με την πρωκτικη ηδονη. Σας εχω ηδη μεταφερει συγκεκριμενο αρθρο του Θανου Ασκητη. Ουτε με τους πουστηδες εχουμε προβλημα αρκει να μη μας παρενοχλουν σεξουαλικα και να μη στηριζουν το γελοιο θεσμο του γαμου.οτι ρωτησε..ρωτησε αληθεια ειναι αυτο.. :-
Ωραιες παρεες κάνεις ρε ΔώραΜηνυμα απο πουσυ βαγκον προς στουκα
Πες
Ότι επιστρέφω πολύ καυλωμενος και θα του τα σπάσω όλα τα μπιλιάρδα
ο φιλος σου ο αλκοολικος σεκιουριτας αυτοκτονησε ή ακομα;Δεν μου κάνει εντύπωση.
Όλοι οι ξεκωλιάρηδες προσπαθούν να καλύψουν το ξεκωλιαριλίκι τους, πίσω από μια αρλούμπα που την βαπτίζουν ηθικοφιλοσφικό δόγμα.
εμειις οι πικεριστες δεν εχουμε κομπλεξ με την πρωκτικη ηδονη. Σας εχω ηδη μεταφερει συγκεκριμενο αρθρο του Θανου Ασκητη. Ουτε με τους πουστηδες εχουμε προβλημα αρκει να μη μας παρενοχλουν σεξουαλικα και να μη στηριζουν το γελοιο θεσμο του γαμου.
Ο πικερισμος ειναι επανασταση εναντια στη σκοταδιστικη υποκριτικη παπαδογεροντοκατινοπεθεροκρατουμενη σεξουαλικη ηθικη της Ελλαδας που εχει κανει τους Ελληνες κομπλεξικους αγαμητους μαλακες! (φαινομενο στην Ευρωπη!)
Σκοπος μας ειναι μια κοινωνια που ο νεος θα γαμαει ευκολα και πολυ. Αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει πρωτα να ξεπατωσει στις κλωτσιες τους κωλογερους που τον καταπιεζουν, που του εκλεψαν το μελλον, που τον αφησαν αγαμητο για να γαμανε, με λαμογιες, αυτοι, που ανοιγουν το σαπιο στομα τους για να τον χλευασουν αντι να φοβουνται και να κρυβονται!
Νεοι μπροστα σας στεκονται τα λαμογια: Αγιος, παπας αυνανας, Στεκας...
Γαμηστε τους. Γαμηστε τους οτι εχουν και δεν εχουν. Ξεσπαστε. Να μη μπορουν να σταθουν στο σαιτ.
Και σειρα εχουν τα γκριζομαλλικα λαμογια των μπουρδελων.