Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Δε χρειαζεται να μας εξομολογειστε τις προσωπικες σας επιθυμιες
βρε ουστ που θα πεις πισογλεντη τον σεβασμιοτατο , θα σε αφορισω
Δε χρειαζεται να μας εξομολογειστε τις προσωπικες σας επιθυμιες
η επιστήμη υποστηριζει οτι οσοι βαζουν τη λεξη ειλικρινα στην προταση τους ,ψευδονται σιγουραΑδολα και ειλικρινα τον υποστηριζω
Και προστατη εχει και πιεση εχει και το ζαχαρο ειναι λιγο ανεβασμενο...
Σε θελω κολασμενα τωρα που μου το πες
Εγω ποτε ομως.Λεω παντα την αληθεια οσο σκληρη και να ειναιη επιστήμη υποστηριζει οτι οσοι βαζουν τη λεξη ειλικρινα στην προταση τους ,ψευδονται σιγουρα
Μα ειμαι άθεη
Ψυχραιμία.
Ήρεμα.
Τι σου έχω πει;
Ποτέ σε δημόσιους χώρους.
Και προστατη εχει και πιεση εχει και το ζαχαρο ειναι λιγο ανεβασμενο...
Δεν ειναι μυστικο παπα μου...τα λεμε αυτα εμεις στα καπη για να εχουμε το νου μας ο ενας τον αλλο...μια χαρα ειναι ο σεβασμιοτατος φατε τη γλωσσα σας κυριε Τρουμπακη, χαιρει ακρας υγειας ο Αγιος
Είμαι, η αλήθεια είναι, πολύ σπουδαίος γκόμενος.Οχι κυριε ,δεν εψαχνα εγω τυχαια 31 χρονια,3 μηνες και 29 μερες ,αντρα καλλιτεχνη ,για να μου το σκασει
η επιστήμη υποστηριζει οτι οσοι βαζουν τη λεξη ειλικρινα στην προταση τους ,ψευδονται σιγουρα
τις καταθεσεις σας στην πειραιως της ριξατε καμια ματια, λεω εγω τωρα.
εγω στη θεση σας δεν θα κοιμομουν ησυχα παντως
Δεν ειναι μυστικο παπα μου...τα λεμε αυτα εμεις στα καπη για να εχουμε το νου μας ο ενας τον αλλο...
Ξερει ο αγιος
Εγω ποτε ομως.Λεω παντα την αληθεια οσο σκληρη και να ειναι
Είμαι, η αλήθεια είναι, πολύ σπουδαίος γκόμενος.
Η επιστημη μιλαει γενικα,με αριθμους,πλειοψηφια κλπ.Εγω δεν εχω αναγκη να πω ψεμματα.Σεις αντιθετως μας τα εχετε κανει μπαλονια με τις ψευτιες σας.Η επιστημη εχει αποφανθει οτι καθε ανθρ πος λεει το λιγοτερο 3 ψεμματα την ημερα
Δεν κοιμαμαι ησυχα. Κλωτσαει πολυ ο Ανέστης
Γυναίκα Ζυγός: Η καλλονή του ζωδιακούΟχι κυριε ,δεν εψαχνα εγω τυχαια 31 χρονια,3 μηνες και 29 μερες ,αντρα καλλιτεχνη ,για να μου το σκασει
Ο ανεστης τα εχει με την δωρα τυποι?