Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
"Στην άμμο τα έργα στήνονται μεγάλα των ανθρώπων.
και σαν παιδάκι ο Χρόνος τα κλωτσάει με το πόδι"
Αγαπημενε ,είμαστε συνυποψηφιοι
"Στην άμμο τα έργα στήνονται μεγάλα των ανθρώπων.
και σαν παιδάκι ο Χρόνος τα κλωτσάει με το πόδι"
"Όλοι μαζί κινούμε, συρφετός,Αγαπημενε ,είμαστε συνυποψηφιοι
Ευχαρίστω την Εκτελεστική Επιτροπή της BOUEFA -και πρoσωπικά τον πρόεδρο της Stekas72- για την επιλογή μου στα προκριματικά του MR MALAKAS 2018.[size=50pt]BOUEFA[/size]
Οι κατωθι επαξια κερδησαν την συμμετοχή τους στην προκριματική φαση του MR MALAKAS 2018.
The Saint!
Dora86
anestis_38
παπας βενεδικτος θ΄
ΡοδοΠακης
Peter Van Norden
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ευχαρίστω την Εκτελεστική Επιτροπή της BOUEFA -και πρoσωπικά τον πρόεδρο της Stekas72- για την επιλογή μου στα προκριματικά του MR MALAKAS 2018.
Θεωρώ, πως σε αυτές τις δυσκολες ώρες για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, δε χωρούν μικροσκοπιμότητες και μικροσυμφέροντα.
Όλοι, ενωμένοι σα μια γροθια, ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
Τουτεστιν,
[size=35pt]ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ niko_plat, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ!!![/size]
Και πάλι ευχαριστώ.
Καλησπέρα κι από μέναΑνέστη και Δώρα την καλησπέρα μου.
Τελικά κανονίσατε να πιείτε καφεδάκι?
Έλα, τωρα, σταμάτα, με κάνεις και κοκκινίζω, αφού ξέρεις δε θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου, άλλωστε από παιδί είχα πολλές παρέες και ήμουν πάντα το επίκεντρο, ο αρχηγός, ο πιο αγαπητός σε όλους, και οι δάσκαλοί μου μη στάξει και μη βρέξει με είχαν (κι ας ήμουνα κουμπούρας) αλλά και στο Στρατό, πρόθυμα οι συνάδελφοι άλλαζαν το γερμανκό νούμερο (και κατόπιν τους έγραφα στα @ρχιδι@ μου), ε τώρα τι άλλο να πω, Αχ βρε Δώροθέα με φέρνεις σε δύσκολή θέση ΣΤΑΜΑΤΑ (συνέχισε, συνέχισε)Να θυμισουμε οτι εισαι και άλφα ,σε περιπτωση που το ξεχασει κανεις
Έλα, τωρα, σταμάτα, με κάνεις και κοκκινίζω, αφού ξέρεις δε θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου, άλλωστε από παιδί είχα πολλές παρέες και ήμουν πάντα το επίκεντρο, ο αρχηγός, ο πιο αγαπητός σε όλους, και οι δάσκαλοί μου μη στάξει και μη βρέξει με είχαν (κι ας ήμουνα κουμπούρας) αλλά και στο Στρατό, πρόθυμα οι συνάδελφοι άλλαζαν το γερμανκό νούμερο (και κατόπιν τους έγραφα στα @ρχιδι@ μου), ε τώρα τι άλλο να πω, Αχ βρε Δώροθέα με φέρνεις σε δύσκολή θέση ΣΤΑΜΑΤΑ (συνέχισε, συνέχισε)
Ανέστη και Δώρα την καλησπέρα μου.
Τελικά κανονίσατε να πιείτε καφεδάκι?
Ο,τι και να κανεις η ανασα σου βρωμαει γεροντιλα
φανταζομαι του το προτεινεις εκ πειρας?σου πονάει καθόλου το κωλαράκι;
ο σεβασμιοτατος ειναι διατεθημενος να σας αναλαβει προσωπικα, για να λειανει τους πονους σας εις τον πρωκτο σας
να πατε καπου με κοσμο στην αρχηΘελει λεπτο χειρισμο ο ανεστης ,δε παιρνει απο επιθετικη πολιτική οπως οι υπολοιποι
φανταζομαι του το προτεινεις εκ πειρας?
οτι ρωτησε..ρωτησε αληθεια ειναι αυτο.. :-οχι ειμαι στρειτ τυπε, ο ραβινος ζηταει απο τη δωρα να τον στραποναρει
φανταζομαι ο κωλος του θα ειναι σαν βουλγαρικο θυμιατο
να πατε καπου με κοσμο στην αρχη
ωστε να νιωθει ασφαλεις σε περιπτωση που ορμηξεις να του κλεψεις το σπερμα
Αντε να βαψεις τις τριχες απ τ αρχιδια σου σαπρογερε
Οσα περισσοτερα χρονια παραμενεις στο σαιτ τοσο πιο γραφικος καταντας. Εισαι πλεον φυσιογνωμια αντιστοιχη του αχαχουχα. Κιτρινοδοντης αντιπαθητικος γερος.
Θα βαλω ολη τη νεολαια να σε κατουρησει