Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
γεροντα για την κοπελα απο το glamour που σας ρωτησε ο συναγωνιστης πιο πανω, ηθελα σας ρωτησω εαν επιδηδεται ''σε ανελαστικες ταλαντωσεις'' συμφωνα με το βιβλιο δυναμικης των ταλαντωσεων του Kosmin Chopra

το ρωτάω διότι έχετε το θείο χαρίσμα μέσα σας και γνωριζετε πολλά  :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.028
Πόντοι
25.467
γεροντα για την κοπελα απο το glamour που σας ρωτησε ο συναγωνιστης πιο πανω, ηθελα σας ρωτησω εαν επιδηδεται ''σε ανελαστικες ταλαντωσεις'' συμφωνα με το βιβλιο δυναμικης των ταλαντωσεων του Kosmin Chopra

το ρωτάω διότι έχετε το θείο χαρίσμα μέσα σας και γνωριζετε πολλά  :hi:

Δεν έχω κάποια τέτοια πληροφορία, αγαπητέ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν έχω κάποια τέτοια πληροφορία, αγαπητέ.

εντελως εγκυκλοπεδικα ρωταω, διοτι η χιλιομετρικη αποσταση ητο μεγαλη ωστε να προβω σε μιαν τετοιαν ''ταλαντωση''

το εκρεμμες που εχω στο εξοχικο μου κανει ανελαστικες ταλαντωσεις μη εξαναγκασμενες ταλαντωσεις απο εξωγενεις δυναμεις π.χ. η αντισταση του αερα και τριβη με τα μηχανικα ελατηρια  :hi:

βλεπετε πιο κοντα μου χιλιομετρικα βρισκετε ο γερολυκος popov αν θελω να τον επισκεπτω  :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.028
Πόντοι
25.467
εντελως εγκυκλοπεδικα ρωταω, διοτι η χιλιομετρικη αποσταση ητο μεγαλη ωστε να προβω σε μιαν τετοιαν ''ταλαντωση''

το εκρεμμες που εχω στο εξοχικο μου κανει ανελαστικες ταλαντωσεις μη εξαναγκασμενες ταλαντωσεις απο εξωγενεις δυναμεις π.χ. η αντισταση του αερα και τριβη με τα μηχανικα ελατηρια  :hi:

βλεπετε πιο κοντα μου χιλιομετρικα βρισκετε ο γερολυκος popov αν θελω να τον επισκεπτω  :hi:

Δραμινός;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

δεν θα αναλυσουμε εδω ολους τους νομούς της μακεδονιας και της θρακης σεβασμιοτατε, θα σας πω μονο κατι για το Γεκατερίνμπουργκ της ρωσιας οτι βρισκετε σε μεταξυ ευρωπης και ασιας (ειναι το συνορο) αν γνωριζετε απο γεωγραφια.  :hi:

πιστευω τωρα να εγινα αντιληπτος σεβασμιοτατε  :hi:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
Ο μποκολος σε λιγα χρονια θα ειναι τροφη για τα σκουληκια μαζι με τις ιδεες του :)

Ο Μπόκολος ΔΕΝ θα γίνει τροφή για τα σκουλίκια. Έχει αφήσει ρητή εντολή στα παιδιά του να τον αποτεφρώσουν. Όσο για τις ιδέες του, ποτέ δεν διεκδίκησε την πατρότητα των ιδεών των MGTOW. Απλά προσχώρησε στο κίνημα που μέρα με τη μέρα δυναμώνει. Άσχετα αν κατεβάζουν τα βίντεο από το Youtube οι Φεμινίστριες και οι υποτακτικοί τους. Τη δική σου σύνταξη να δούμε ποιοι θα πληρώσουν, αφού θα την έχουμε κάνει και δεν θα υπάρχουν άτομα να φορολογήσει ο μπαμπάς - Κράτος για να συνεχίσεις την και καλά χλιδάτη ζωή σου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.507
Πόντοι
566
:spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam:

To θεμα μας είναι ο Πικερ και ο νομος του!

Μαζευτειτε ολοι οι κλαρινογαμπροι σε αλλο θεμα μαζι με το πουλεν Ντορα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
λοιπον  ανοιχτηκε θεμα .. τραβατε εκει οι πιρφοροι .

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.507
Πόντοι
566
Δεν θα πιασει τυπε...  :S :S :S 

Το πουλεν Ντορα θα επρεπε να ανοιξει το θεμα για να τρεξουν οι κλαρινογαμπροι....

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά για το 1ο έτος Δωροθέα σε ένα τόσο αφιλόξενο forum  :)
Ντούντι είσαι μια όαση εγκεφαλικής μουνόπλυσης και αποβλάκωσης.Κάνε υπομονή και συνέχισε να καλλιεργείς τη σοφία σου με όλες σου τις δυνάμεις.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.522
Πόντοι
6.056
Θεέ Μου σχώρα με

μετά τον μιχάλη τον είδα ο πάπας βενέδικτος είναι ο μεγαλύτερος παπάρας εδώ μέσα.

με ποστ ανούσια,αραιωμένα, που αποπνέουν καμενιά και γεροντίλα.

πλέον παρασιτεί και στο νήμα του πίκερ.

έφερε και τη βαρεμάρα του μαζί.
μαζι με χαζοανεστη οι πιο αδιαφορεοι χαζομαλακες
ουτε διαβαζω τι γραφουν

απλα σκρολαρο τις μαλακιες τους

το θρεντ σε χρειαζεται... :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom