meat factory
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2018
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
χαχαχαχα
τα βίτσια δεν είναι δωρεάν ποτε...
Αυτο το φαρμακομουνα που την ειπες με καυλωσε αφανταστα.Ανωμαλος ειμαι πολυ θα κανουμε ωραιο διδυμοΚαλώς!
Να γνωρίζετε όμως ότι πρόκειται περί φαρμακομούνας.
ΝΤΟΡΙΤΑΑΑΑΑ!
ΕΛΑ ΜΩΡΉ ΚΑΡΙΟΛΑ!
ΔΕΗΣΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕΙ...
Αυτο το φαρμακομουνα που την ειπες με καυλωσε αφανταστα
Δεν πειραζει θελω να δω αν θα ζησω τελικα.:S :S :S
δεν ξερω αν θα διατηρησετε την ιδια γνωμη αν δοκιμασετε και εσεις απο το φαρμακι φιλτατε
διοτι μια βασικη τεχνικη δυσκολια ειναι οτι δεν διατυπωνονται ευκολα γνωμες απο ενα πτωμα
:S :S :S
δεν ξερω αν θα διατηρησετε την ιδια γνωμη αν δοκιμασετε και εσεις απο το φαρμακι φιλτατε
διοτι μια βασικη τεχνικη δυσκολια ειναι οτι δεν διατυπωνονται ευκολα γνωμες απο ενα πτωμα
Λεπτομέρειες...
Λες να ειμαι η Δωρα; και να θελω να πηδηξω τον εαυτο μου;αυτη η μη μου απτου σπασοανάρχιδη απάντηση, αυτό το γελάκι στο τέλος, αυτη η ταχυτητα απαντησης παραπληγικου ιντερνετομανιακού
χμμμ
δώρα;
Δεν πειραζει θελω να δω αν θα ζησω τελικα.
Εγω φταίω μωρε; σου λεω εκει περα, στασου λιγο ακίνητη με μαρμαρωμενα και βαμμενα με φουμο καπούλια να πετυχω μια αξιοπρεπη λήψη στο ημιφως να κανω τον καμπόσο στον κ.Μπρόκολο και εσύ όλο ανάσκελα σταυροπόδι να χαϊδεύεις κοιλουμπα και να μονολογεις τι το θελα το πεπόνι βραδιάτικα. Μωρη φακλανα θα φτιάξουμε ποτε το ιματζ μας; με ποιήματα ρουμυ και πινακολαντα θα την βγάλουμε;
Εχει απολυτο δικιο ειμαι ο πρωτος που θελω να την περονιασω.Ειμαι ψυχακι τι να κανω και ανωμαλακιο κ. Άγιος μόλις πριν λίγα ποστ, ισχυρίστηκε ξεκάθαρα ότι δεν βρίσκεται και πλήθος έτερων ενδιαφερόμενων
Λες να ειμαι η Δωρα; και να θελω να πηδηξω τον εαυτο μου;
Τελικά, με ξέρεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Αν έβλεπα τα βαμμένα με φούμο καπούλια και την κοιλούμπα της γυναίκας που αυτοπροσδιορίζεται ως Δώρα, θα σε φθονούσα στον υπέρτατο Βαθμό.
Εχει απολυτο δικιο ειμαι ο πρωτος που θελω να την περονιασω.Ειμαι ψυχακι τι να κανω και ανωμαλακι
Καλώς!
Να γνωρίζετε όμως ότι πρόκειται περί φαρμακομούνας.
ΝΤΟΡΙΤΑΑΑΑΑ!
ΕΛΑ ΜΩΡΉ ΚΑΡΙΟΛΑ!
ΔΕΗΣΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕΙ...
Άμα ήταν οντως ο σελφι έγινε μεγάλη μαλακια τωρα, τα πηρα, δεν ενοχλησε κανενα, γιατι ρε γμτΌποιός πούστης πάτησε το ρουφιανοκουμπο και μπανιάρανε ξανά τον Σελφι, θα το πληρώσει ακριβά. Αίμα θα τον πάω, τον μπινέ.
τι καθεσαι στειλε την ΠΜ και βουρ στο ψητο , την νομιζεις γιατι βρισκετε αυτη εδω μεσα μπας και τσιμπισει κανενα τυχερο ;)
Κατσε να μπει πρωτα και μετα βουρ.τι καθεσαι στειλε την ΠΜ και βουρ στο ψητο , την νομιζεις γιατι βρισκετε αυτη εδω μεσα μπας και τσιμπισει κανενα τυχερο ;)