anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
ευτυχώς που μου το πες, πάνω που φοβομουν οτι μου την επεφτεςΕλα να μου τα πεις απο κοντα. Αληθεια ρε συ , κανα ποτο θα πιουμε ,δε στην πεφτω
ευτυχώς που μου το πες, πάνω που φοβομουν οτι μου την επεφτεςΕλα να μου τα πεις απο κοντα. Αληθεια ρε συ , κανα ποτο θα πιουμε ,δε στην πεφτω
Ποιον ερωτα ρε ανθρωπε, πεντε εξι πηδηματα θα ριξουμε, σιγα μην παντρευτουμε κιολας. Κατι τετοια λετε και χανετε απο τα αποδυτηριαΣας ευχομαι να χαρειτε τον ερωτά σας, Δώρα δεν υπηρξα ποτε Λευκος Ιππότης, ούτε όμως και MGTOW.
Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφε, ευπρεπως ενδεδυμενη ομως
Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφε, ευπρεπως ενδεδυμενη ομωςΕλα να μου τα πεις απο κοντα. Αληθεια ρε συ , κανα ποτο θα πιουμε ,δε στην πεφτω
ευτυχώς που μου το πες, πάνω που φοβομουν οτι μου την επεφτες
Σας ευχομαι να χαρειτε τον ερωτά σας, Δώρα δεν υπηρξα ποτε Λευκος Ιππότης, ούτε όμως και MGTOW.
Να ληφθεί υπ' όψη παρακαλω οτι εγω 70αρι δεν πληρωνω.Θα γδυθουμε στην πορεια;
Θα οδηγησεις με τρια ποτα? Σε βλεπω στο αυτοφωρο και ειναι και Σαββατο κιολας, δυο βραδια κρατητηριο μεχρι Δευτερα πρωιΟχι ,ρε συ μετα το τριτο ποτο θα στην πεσω . Προλαβαινεις ακομα
Πας καλα ρε τυπε ? Η γκομενα σε καλει σχεδον σε παρακαλαει να βγεις μαζι της και της ριχνεις ακυρο δλδ τι θελεις να σε κερασει κιολας ?
Ο Αλεξ ειναι εκτος συναγωνισμου. Μενει επαρχια.
Θα οδηγησεις με τρια ποτα? Σε βλεπω στο αυτοφωρο και ειναι και Σαββατο κιολας, δυο βραδια κρατητηριο μεχρι Δευτερα πρωι
Καληνυχτα Κυπριακό διαολάκι, να προσεχειςΠρος τα νοτια εισαι ανεστη;
Ρε τύπε τοσο πολυ θιχτηκες? Πλακα κανουμε ρε τύπε, δεν θα κανω τιποτα μαζι της, προχωρα τοΚαληνυχτα Κυπριακό διαολάκι, να προσεχεις
Εγω παλι γιατι πιστευω οτι εσυ εισαι αυτη που τον αγχωνει?
Εγω παλι γιατι πιστευω οτι εσυ εισαι αυτη που τον αγχωνει?Θα του κανω ινμποξ επιθεση ,γιατι μου τον αγχωνετε εδω περα