Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αγαπητε van norden.....εχεις παρει ιδιαιτερα σοβαρα το ρολο της θεσης του πικερ. η απορια μου ειναι αν απαντας κατοπιν συννενοησης η αυτοβουλως?γιατι η απαντηση σου εμπεριεχει δυο γεγονοτα,ενα αληθες και ενα ψευδες. το αληθες ειναι οτι εχεις γνωση για την κωλοτρυπιδα του πικερ και το ψευδες οτι δεν εχεις για την δικη μου. φανταζομαι οτι σαν γνησιος πικεριστης συμφωνεις σε ολα με τον πικερ αλλα το σουσαμωνεις το κουλουρι....καλο θα ηταν να μην φυτρωνεις εκει που δν σε σπερνουν.οπως ξερεις ο πικερ εχει την δυνατοτητα να μου απαντησει με πμ αν θελει.και ειναι σιγουρος οτι θα δημοσιοποιησω την απαντηση του....εκτος και αν ειναι τοσο περιορισμενης διανοητικης ικανοτητας που χρειαζεται την προστασια σου......
σκασε

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

Συνημμένα

• funny-greek-quotes--Favim.com-3539002.jpg
    funny-greek-quotes--Favim.com-3539002.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 46

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Δωρα, Κυπρια εισαι; Ηταν 2 Κυπριες κοπελες στο δρομο και μιλαγαν περιεργα μεταξυ τους. Νομιζα οτι ηταν αλλοδαπες και μιλαγαν ξενα. Αλλα μιλαγαν με κυπριακη προφορα. Μολις ομως πλησιαζαν σε κοσμο το αλλαζαν και μιλαγαν κανονικα οπως ολος ο κοσμος. Μπορει να ντρεπονταν. Κι εσυ ετσι μιλας;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Δωρα, Κυπρια εισαι; Ηταν 2 Κυπριες κοπελες στο δρομο και μιλαγαν περιεργα μεταξυ τους. Νομιζα οτι ηταν αλλοδαπες και μιλαγαν ξενα. Αλλα μιλαγαν με κυπριακη προφορα. Μολις ομως πλησιαζαν σε κοσμο το αλλαζαν και μιλαγαν κανονικα οπως ολος ο κοσμος. Μπορει να ντρεπονταν. Κι εσυ ετσι μιλας;

Οχι , αλλα ολοι οι γνωστοι και συγγενεις μου ,μιλανε με τον τροπο που λες :)  .

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Το αλλο, μια κυρια μεγαλη με το συζυγο της. Μου λεει, ειμαστε απο τη Κυπρο. Χαιρω πολυ, της λεω. Εγω ειμαι απο τη Πελοποννησο. Το ιδιο δεν ειμαστε; Εννοωντας Ελληνες. Και παρεξηγηθηκε λιγο και καλα οτι εκεινοι ειναι κατι διαφορετικο.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Το αλλο, μια κυρια μεγαλη με το συζυγο της. Μου λεει, ειμαστε απο τη Κυπρο. Χαιρω πολυ, της λεω. Εγω ειμαι απο τη Πελοποννησο. Το ιδιο δεν ειμαστε; Εννοωντας Ελληνες. Και παρεξηγηθηκε λιγο και καλα οτι εκεινοι ειναι κατι διαφορετικο.

Και εγω εχω την εντυπωση οτι δε τους πολυχωνευουν καταβαθος...

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

οι Κύπριοι ανέκαθεν θεωρούσαν ότι είναι πιο νοικοκυραίοι και συνετοί από τους "κουτοπόνηρους, ρηχούς και ό,τι αρπάξει ο κώλος τους καλαμαράδες".

ίσως και όχι άδικα, εφόσον όταν αυτοί αντιμετώπιζαν τα δεινά της προσφυγιάς, εδώ η σαχλαμάρα μετατρεπόταν σε κανόνα.

η νεώτερη γενιά Κυπρίων, οι μέχρι τα 40-45, είναι εντελώς για τον πούτσο, θεατρίνοι, λιγογράμματα νυχωτά δίποδα. 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566

Δωρα γιατί οι Κυπριες δεινουν σχεδον παντα κώλο? πως το εξηγείς?

Νομιζω πως από ολες τις ελληνιδες εχουν το μεγαλυτερο ποσοστο στο να είναι ξεκωλιάρες.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Δηλαδη οταν γραφει με το Πιτερ Βαν Νορντεν τι αλλαζει?
Παρατήρησες όμως οτι ως Πιτερ Βαν Νορντεν, δεν εκτρέπεται,δεν βρίζει έτσι ώστε να διαγραφεί.
Πρόκληση για τον Τζιμ τζιμ.....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.603
Πόντοι
6.056
Παρατήρησες όμως οτι ως Πιτερ Βαν Νορντεν, δεν εκτρέπεται,δεν βρίζει έτσι ώστε να διαγραφεί.
ο πιτερ δεν ειναι ο πικερ μη βλεπετε φαντασματα
ουτε η δωρα ειναι ο πικερ φυσικα...
ο μονος που ηταν κλωνος του πικερ ηταν ο τασος78

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

100%
πίτερ βαν νόρντεν = duke nukem

+

80%
packer = jimmy jim
ο άλλος που μπαίνει με αυτό τον λογαριασμό όμως, όχι εγώ

Επισκέπτης
80% λεει πιθανοτητα να ειναι ο ιδιος. οτιναναι

Επισκέπτης
Η με τον Πικερ η κατα. Διαλεξτε στρατοπεδο πριν κριθειται μπροστα στο Θεο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
οι Κύπριοι ανέκαθεν θεωρούσαν ότι είναι πιο νοικοκυραίοι και συνετοί από τους "κουτοπόνηρους, ρηχούς και ό,τι αρπάξει ο κώλος τους καλαμαράδες".

ίσως και όχι άδικα, εφόσον όταν αυτοί αντιμετώπιζαν τα δεινά της προσφυγιάς, εδώ η σαχλαμάρα μετατρεπόταν σε κανόνα.

η νεώτερη γενιά Κυπρίων, οι μέχρι τα 40-45, είναι εντελώς για τον πούτσο, θεατρίνοι, λιγογράμματα νυχωτά δίποδα.   
:2funny: :2funny: :2funny:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
τύποι νάσο, ρέζοφ, χελ και τα άλλα παιδιά τη μεθεπόμενη Κυριακή θα χειροτονηθώ διάκονος
αν θέλετε να δώσετε τη γύρα σας από την εκκλησία στείλτε πμ
βρίσκεται στις περιοχές που κυκλοφορεί ο νάσος

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom