Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ου ναι, σε πιστεψαμε τωρα
Ενισταμαι. Θα προσφυγω στα Διοικητικά Δικαστήρια.
Έχω εμπιστοσυνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη (πάπαρια εμπιστοσυνη αλλά λέμε τωρα)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού είσαι το άτομο που με προέτρεψε να γράψω, θα σεβαστώ τη γνώμη σου και θα βάλω μια φωτο από την έμπρακτη διατριβή μου επί του Οθωμανικού Δικαίου μαζί της, για να ελαφρύνω τη βαριά μου διάθεση
[size=25pt]ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ      ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!!!![/size]

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
κλείνουν τα φώτα
σιωπητήριο
η κατσαρομάλλα μπουτού και τα αγοράκια της να σταματήσουν να ψιθυρίζουν στους διαδρόμους

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.716
Πόντοι
456
ποια ειναι η κατσαρομαλα μπουτου?

Επισκέπτης
εχουν πολυ πλακα οι απειλες απο αυτα τα χαζα πλασματακια,ρε βλαμμενα δεν εχετε αλλη δουλεια να κανετε απο το να γυρνατε στα μπουρδελα?εχετε μαθει οτι πλεον ειναι ποινικο αδικημα η καταγραφη προσωπικων στοιχειων? κι ετσι για να αρχισετε να το δουλευετε λιγο το ρετιρε, το να πηαγαινεις για δεκα λεπτα σε ενα μπουρδελο,να γαμας μια αδιαφορη τυπισα και απλα να χυνεις δεν ειναι σεξουαλικη ζωη........

Αυριο θα ειμαι στο πακικο νετ καφε και θα ανεβαζω περιεχομενα απο στικακι. Μπορει μεσα να εισαι κι εσυ με το τσαντακι της δουλειας ριγμενο στον ωμο. Ο ψηλος με το γκρι μαλλι. Με το πουκαμισακι. Ο χοντρος με τη μηχανη στη Διδυμου. Ο αλλος με το δερματινο μπουφαν το τζιν και τη ρουφηγμενη φατσα που το παιζει νιατο. Τι θα κανεις;

Επισκέπτης
FC42QQm.jpg

Τι θα κανεις ΛΑΜΟΓΙΟ; Μιλααααααα

Επισκέπτης
Δηλαδη ο Πικερ σε 10 χρονια δεν θα μπορει να πηγαινει σε πουτάνες, αρα τα 10.200 γαμησια δεν θα τα φτασει ποτέ.

Με βαση το παραπάνω, ο Peter είναι αιρετικός, παρερμηνευει τον νομο του Πικερ!!!

Βλεπω εμφυλιο πόλεμο :orchestra: :orchestra: :orchestra:
Θα υπαρχουν και για ανω των 50, πλυμενους ομως. Και για αναπηρους. Μονο για παντρεμενους δε θα εχει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι εχει τελικα στον κωλο του και σφιγκεται ετσι?
σαν να χεζει μετα α΄πο ένα μηνα δυσκοιλιοτητα κανει

Επισκέπτης
Οι Πίκερ-Πίτερ πρέπει να νομιμοποιήσουν τον ιδεολογικό τους αγώνα μέσα από την τηλεοπτική οθόνη.
Τότε δεν θα μπορεί να τους πειράξει κανένας και θα επιβληθούν.
Ο κόσμος εθίστηκε σε σκουπίδια τύπου σορβάιβορ,γκέιμ οφ λοβ,Φουρθιώτη,σοπιγκ σταρ,οικογενειακές ιστορίες και δεν θα δει Πίκερ-Πίτερ οι οποίοι έχουν μία ιδεολογική συγκρότηση και προσφέρουν ένα όραμα;

Θεωρεις οτι ο Πικερ δε μπορει να σταθει σε μια σοβαρη πολιτικη συζητηση;  Οτι ως νεος αντρας που δουλευει απο 18 ετων δε μπορει να αντιπροσωπευσει ολους εντιμους νεους που θελουν να ζησουν σε μια φυσιολογικη χωρα χωρις λαμογια;

Οταν λεμε οτι θελουμε ενα νεο εναλλακτικο κομμα που θα μας κανει επιτελους Ευρωπη ποιανου το προσωπο φανταζομαστε να το ηγειται; Ενος γερου;Ενος τηλεπαρουσιαστη; Ενος μισοτρελου που σκιζει αφισες; Ενος πλουσιοπαιδου απο τζακι; Εγω φανταζομαι καποιον σαν τον Πικερ. Τιμιο, ταπεινο, μορφωμενο, γνωστη των πραγματων. Ετοιμο να κανει οσα χρειαζονται και οχι οσα ειναι ευχαριστα.

Εξεθεσε το προσωπο του στο πανελληνιο. Τον καλω να εκθεσει και την πολιτικη του βουληση. Εφτασε η ωρα ο Πικερ να πολιτευτει.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.306
Πόντοι
1.686
Θεωρεις οτι ο Πικερ δε μπορει να σταθει σε μια σοβαρη πολιτικη συζητηση;  Οτι ως νεος αντρας που δουλευει απο 18 ετων δε μπορει να αντιπροσωπευσει ολους εντιμους νεους που θελουν να ζησουν σε μια φυσιολογικη χωρα χωρις λαμογια;

Οταν λεμε οτι θελουμε ενα νεο εναλλακτικο κομμα που θα μας κανει επιτελους Ευρωπη ποιανου το προσωπο φανταζομαστε να το ηγειται; Ενος γερου;Ενος τηλεπαρουσιαστη; Ενος μισοτρελου που σκιζει αφισες; Ενος πλουσιοπαιδου απο τζακι; Εγω φανταζομαι καποιον σαν τον Πικερ. Τιμιο, ταπεινο, μορφωμενο, γνωστη των πραγματων. Ετοιμο να κανει οσα χρειαζονται και οχι οσα ειναι ευχαριστα.

Εξεθεσε το προσωπο του στο πανελληνιο. Τον καλω να εκθεσει και την πολιτικη του βουληση. Εφτασε η ωρα ο Πικερ να πολιτευτει.

Εννοείς Λεβέντη- Θεοδωράκη - Τζήμερο- Κυριάκο ;  :2funny: :2funny:

Ο Πίκερ είναι καλύτερος από τους ανωτέρω ;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ναι, η αλήθεια είναι ότι είσαι κακασχημη.

Ετοιμαζω βαλιτσες για Θεσσαλονίκη. Ετοιμασε το σπαθι ,τα βελη και τη φαρέτρα σου. Και μια μπουγατσα

Εισαι Σαλόνικα πουλάκι μου;
Να μου φιλήσεις το Λευκό Πυργο και μη ξεχάσεις να φάς τριγωνα Πανοράματος :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

ο υπερήφανος κωλοδακτυλιασμενος-κωλογαμημενος είναι ταπεινος? μηπως ταπεινομενος ηθελες να γραψεις?

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 16

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.716
Πόντοι
456
Αυριο θα ειμαι στο πακικο νετ καφε και θα ανεβαζω περιεχομενα απο στικακι. Μπορει μεσα να εισαι κι εσυ με το τσαντακι της δουλειας ριγμενο στον ωμο. Ο ψηλος με το γκρι μαλλι. Με το πουκαμισακι. Ο χοντρος με τη μηχανη στη Διδυμου. Ο αλλος με το δερματινο μπουφαν το τζιν και τη ρουφηγμενη φατσα που το παιζει νιατο. Τι θα κανεις;
ειναι τοσο κριμα για τα χαλασμενα παιδακια σαν και σενα να νομιζουν οτι εχεουν καποιου ειδους πλεονεκτημα εναντι καποιων αλλων.παρολα αυτα πηγαινε στο πακικο που συχναζεις να βρεις τα αδελφια σου που στον καρφωνουν αραια και που αλλα μην αργησεις ....προσεχε μονο γιατι ο δρομος που διαλεξες ειναι διπλης κατευθυνσης.....

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
ειναι τοσο κριμα για τα χαλασμενα παιδακια σαν και σενα να νομιζουν οτι εχεουν καποιου ειδους πλεονεκτημα εναντι καποιων αλλων.παρολα αυτα πηγαινε στο πακικο που συχναζεις να βρεις τα αδελφια σου που στον καρφωνουν αραια και που αλλα μην αργησεις ....προσεχε μονο γιατι ο δρομος που διαλεξες ειναι διπλης κατευθυνσης.....

κοντεύει τα 50 ο δούκας

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.716
Πόντοι
456
ετσι εξηγειται γιατι συχναζει στο πακικο νετ καφε....δεν επεσα εξω (εκτος απο την ηληκια)

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81

Να σου πω,δεν έχεις και άδικο.Η ταπείνωση του ανθρώπου στο κρεβάτι,δεν συνεπάγεται οτι είναι ανίκανος να διοικήσει και να κυβερνήσει.
Εδώ έγινε πρωθυπουργός ο Κωστάκης Καραμανλής που είχε δεσμό με τη Σαλώμη,τον Σπηλιωτόπουλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom