anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Ενισταμαι. Θα προσφυγω στα Διοικητικά Δικαστήρια.Ου ναι, σε πιστεψαμε τωρα
Έχω εμπιστοσυνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη (πάπαρια εμπιστοσυνη αλλά λέμε τωρα)
Ενισταμαι. Θα προσφυγω στα Διοικητικά Δικαστήρια.Ου ναι, σε πιστεψαμε τωρα
[size=25pt]ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!!!![/size]Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού είσαι το άτομο που με προέτρεψε να γράψω, θα σεβαστώ τη γνώμη σου και θα βάλω μια φωτο από την έμπρακτη διατριβή μου επί του Οθωμανικού Δικαίου μαζί της, για να ελαφρύνω τη βαριά μου διάθεση
εχουν πολυ πλακα οι απειλες απο αυτα τα χαζα πλασματακια,ρε βλαμμενα δεν εχετε αλλη δουλεια να κανετε απο το να γυρνατε στα μπουρδελα?εχετε μαθει οτι πλεον ειναι ποινικο αδικημα η καταγραφη προσωπικων στοιχειων? κι ετσι για να αρχισετε να το δουλευετε λιγο το ρετιρε, το να πηαγαινεις για δεκα λεπτα σε ενα μπουρδελο,να γαμας μια αδιαφορη τυπισα και απλα να χυνεις δεν ειναι σεξουαλικη ζωη........
Τι θα κανεις ΛΑΜΟΓΙΟ; Μιλααααααα
Θα υπαρχουν και για ανω των 50, πλυμενους ομως. Και για αναπηρους. Μονο για παντρεμενους δε θα εχει.Δηλαδη ο Πικερ σε 10 χρονια δεν θα μπορει να πηγαινει σε πουτάνες, αρα τα 10.200 γαμησια δεν θα τα φτασει ποτέ.
Με βαση το παραπάνω, ο Peter είναι αιρετικός, παρερμηνευει τον νομο του Πικερ!!!
Βλεπω εμφυλιο πόλεμο
Οι Πίκερ-Πίτερ πρέπει να νομιμοποιήσουν τον ιδεολογικό τους αγώνα μέσα από την τηλεοπτική οθόνη.
Τότε δεν θα μπορεί να τους πειράξει κανένας και θα επιβληθούν.
Ο κόσμος εθίστηκε σε σκουπίδια τύπου σορβάιβορ,γκέιμ οφ λοβ,Φουρθιώτη,σοπιγκ σταρ,οικογενειακές ιστορίες και δεν θα δει Πίκερ-Πίτερ οι οποίοι έχουν μία ιδεολογική συγκρότηση και προσφέρουν ένα όραμα;
Θεωρεις οτι ο Πικερ δε μπορει να σταθει σε μια σοβαρη πολιτικη συζητηση; Οτι ως νεος αντρας που δουλευει απο 18 ετων δε μπορει να αντιπροσωπευσει ολους εντιμους νεους που θελουν να ζησουν σε μια φυσιολογικη χωρα χωρις λαμογια;
Οταν λεμε οτι θελουμε ενα νεο εναλλακτικο κομμα που θα μας κανει επιτελους Ευρωπη ποιανου το προσωπο φανταζομαστε να το ηγειται; Ενος γερου;Ενος τηλεπαρουσιαστη; Ενος μισοτρελου που σκιζει αφισες; Ενος πλουσιοπαιδου απο τζακι; Εγω φανταζομαι καποιον σαν τον Πικερ. Τιμιο, ταπεινο, μορφωμενο, γνωστη των πραγματων. Ετοιμο να κανει οσα χρειαζονται και οχι οσα ειναι ευχαριστα.
Εξεθεσε το προσωπο του στο πανελληνιο. Τον καλω να εκθεσει και την πολιτικη του βουληση. Εφτασε η ωρα ο Πικερ να πολιτευτει.
ποια ειναι η κατσαρομαλα μπουτου?
Ναι, η αλήθεια είναι ότι είσαι κακασχημη.Εγω καλε
Ετοιμαζω βαλιτσες για Θεσσαλονίκη. Ετοιμασε το σπαθι ,τα βελη και τη φαρέτρα σου. Και μια μπουγατσα
Θεωρεις οτι ο Πικερ δε μπορει να σταθει σε μια σοβαρη πολιτικη συζητηση; Οτι ως νεος αντρας που δουλευει απο 18 ετων δε μπορει να αντιπροσωπευσει ολους εντιμους νεους που θελουν να ζησουν σε μια φυσιολογικη χωρα χωρις λαμογια;
Οταν λεμε οτι θελουμε ενα νεο εναλλακτικο κομμα που θα μας κανει επιτελους Ευρωπη ποιανου το προσωπο φανταζομαστε να το ηγειται; Ενος γερου;Ενος τηλεπαρουσιαστη; Ενος μισοτρελου που σκιζει αφισες; Ενος πλουσιοπαιδου απο τζακι; Εγω φανταζομαι καποιον σαν τον Πικερ. Τιμιο, ταπεινο, μορφωμενο, γνωστη των πραγματων. Ετοιμο να κανει οσα χρειαζονται και οχι οσα ειναι ευχαριστα.
Εξεθεσε το προσωπο του στο πανελληνιο. Τον καλω να εκθεσει και την πολιτικη του βουληση. Εφτασε η ωρα ο Πικερ να πολιτευτει.
ειναι τοσο κριμα για τα χαλασμενα παιδακια σαν και σενα να νομιζουν οτι εχεουν καποιου ειδους πλεονεκτημα εναντι καποιων αλλων.παρολα αυτα πηγαινε στο πακικο που συχναζεις να βρεις τα αδελφια σου που στον καρφωνουν αραια και που αλλα μην αργησεις ....προσεχε μονο γιατι ο δρομος που διαλεξες ειναι διπλης κατευθυνσης.....Αυριο θα ειμαι στο πακικο νετ καφε και θα ανεβαζω περιεχομενα απο στικακι. Μπορει μεσα να εισαι κι εσυ με το τσαντακι της δουλειας ριγμενο στον ωμο. Ο ψηλος με το γκρι μαλλι. Με το πουκαμισακι. Ο χοντρος με τη μηχανη στη Διδυμου. Ο αλλος με το δερματινο μπουφαν το τζιν και τη ρουφηγμενη φατσα που το παιζει νιατο. Τι θα κανεις;
ειναι τοσο κριμα για τα χαλασμενα παιδακια σαν και σενα να νομιζουν οτι εχεουν καποιου ειδους πλεονεκτημα εναντι καποιων αλλων.παρολα αυτα πηγαινε στο πακικο που συχναζεις να βρεις τα αδελφια σου που στον καρφωνουν αραια και που αλλα μην αργησεις ....προσεχε μονο γιατι ο δρομος που διαλεξες ειναι διπλης κατευθυνσης.....
εσυ τυπε το 69 εισαι?ετσι εξηγειται γιατι συχναζει στο πακικο νετ καφε....δεν επεσα εξω (εκτος απο την ηληκια)
Να σου πω,δεν έχεις και άδικο.Η ταπείνωση του ανθρώπου στο κρεβάτι,δεν συνεπάγεται οτι είναι ανίκανος να διοικήσει και να κυβερνήσει.Θεωρεις οτι ο Πικερ δε μπορει να σταθει σε μια σοβαρη πολιτικη συζητηση; Οτι ως νεος αντρας που δουλευει απο 18 ετων δε μπορει να αντιπροσωπευσει ολους εντιμους νεους που θελουν να ζησουν σε μια φυσιολογικη χωρα χωρις λαμογια;