Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εχεις και εσυ ιδια γουστα με τον υπερηφανο κωλοδακτυλιασμενο?στανταρ θα εβαλε την μπαρμπι του στο κωλο
και θα μαλακιστηκε σαν γουρουνι
εχεις και εσυ ιδια γουστα με τον υπερηφανο κωλοδακτυλιασμενο?στανταρ θα εβαλε την μπαρμπι του στο κωλο
και θα μαλακιστηκε σαν γουρουνι
ουτε μου αρεσουν οι αντρες ουτε εχω παει μαζι τους σε αντιθεση με εσενα πικερο nik1410 ειναι ενας κλασικος ομοφυλοφιλος σε αρνηση ...
ποιος σε γαμει εσενα ρε συφιλιασμενη ;;;
ουτε μου αρεσουν οι αντρες ουτε εχω παει μαζι τους σε αντιθεση με εσενα πικερ
μπα οχι...εχεις και εσυ ιδια γουστα με τον υπερηφανο κωλοδακτυλιασμενο?
Όταν βγάζω το πάκο με τα πενηντάρικα, που μοιάζει με διπλωμένο γιατί, και το ξεδιπλώνω, πατείς με πατώ σε γίνεται για το ποιά θα με πρωτοπηδήξει, μωρή καραφλή φτωχόπουστα.
το λοιπον αφου ο νηματοθετης ομολογησε νεγροπαππουδολαγνεια και οι συμφορουμιτες οπαδοι του και μη εδωσαν στο θρεντ την αναλογη χροια . ΘΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ MODERATOR να παει το θεμα στα γκεη??? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???
θες να παιζεις εντως εδρας κουφαλιτσα...το λοιπον αφου ο νηματοθετης ομολογησε νεγροπαππουδολαγνεια και οι συμφορουμιτες οπαδοι του και μη εδωσαν στο θρεντ την αναλογη χροια . ΘΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ MODERATOR να παει το θεμα στα γκεη??? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???
ουτε με πενενταρικα σε γαμανε μωρη σταφιδιασμενη τσαλακωμενη γρια ...
τραβα να κοιμηθεις τωρα ...
θες να παιζεις εντως εδρας κουφαλιτσα...
Πόσο είπαμε ότι κοστίζει ο κώλος σου που έβγαλες στο σφυρί, μωρή δύστυχη κωλοδαχτυλιάρα;
ακριβως και οτιδήποτε εχει γυναικεια βυζια καυλωνει εμας τους στρεητ αντρες. ειτε είναι βιντεο ειτε χαρτι ειτε δημιούργημα πλαστικου χειρουργου.μπα οχι...
ελα εχει γυναικεια βυζια και αυτη.. ;)
γαματο μερος πικερ...ρομαντικο....ζηλεψαμε ολοιο πικερ σας γλενταει αποψε απο το μεταξουργειο που πινει μπυρονια !!
σκασε επιτελους υστερικιαακριβως και οτιδήποτε εχει γυναικεια βυζια καυλωνει εμας τους στρεητ αντρες. ειτε είναι βιντεο ειτε χαρτι ειτε δημιούργημα πλαστικου χειρουργου.
αν τωρα καυλωνεις με την αντρικη εμφανιση των ηλικιωμένων και των μαυρων. ε δεν εχεις ανδρικα γουστα αλλα ομοφυλοφιλικα. αντε γκεηδες παραδεχτείτε το μην ντρεπεστε. πως παραδεχτηκατε ότι γαμησατε τον κωλο σας 10 φορες. ετσι σας θελουμε υπερήφανους κωλογαμημενους "στρεητ"
την αφησες εγκυο τραβεστολιγουρηπικερ σου αφιερωνω τον ακαποτο κρεμπιε που εριξα πριν 2 ωρες.
εσυ τις μερες που δεν γαμας στο μεταξι πως την βγαζεις? παππου ή μαυρουκο?
ξυδακι.σκασε επιτελους υστερικια
αργουν να βγουν οι τραβελοι να ανακουφιστεις