Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Packer

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ρε εισαι τοσο μαλακας η το κανεις επιτηδες; Tραβα και γαμησου τελος παντων να ησυχασουμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσυ γουστάρεις να γαμιεσαι με μαυρους και παπουδες.
γιατι δεν το παραδέχεσαι ότι εισαι πουστης λοιπον????
σε ολες τις γλωσσες και ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ πουστη σε λενε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όταν σε γαμανε μαυροι ποσα τους δινεις?
όταν σε γαμανε γεροι ποσα ζητας?
προτιμάς να χυνουν στον γαμημενο κωλο σου ή προτιμάς να σε ξευτιλιζουν χυνοντας σου την μουρη?

ελα πες τα όλα πουσταρα

Packer

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
εσυ γουστάρεις να γαμιεσαι με μαυρους και παπουδες.
γιατι δεν το παραδέχεσαι ότι εισαι πουστης λοιπον????
σε ολες τις γλωσσες και ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ πουστη σε λενε.

Καταρχην εγω δεν ειμαι ο Picker. Δευτερον αυτα που λες αφορουν ενα τρολαρισμα που σας εκανε καποτε ο Picker. Ξερεις κανενα πουστη που να γαμαει και να χυνει με υπεραπλο προγραμμα στο Μεταξουργειο οπως ο Picker; Σκασε επιτελους λοιπον.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καταρχην εγω δεν ειμαι ο Picker. Δευτερον αυτα που λες αφορουν ενα τρολαρισμα που σας εκανε καποτε ο Picker. Ξερεις κανενα πουστη που να γαμαει και να χυνει με υπεραπλο προγραμμα στο Μεταξουργειο οπως ο Picker; Σκασε επιτελους λοιπον.
πες μας λοιπον εσυ που δεν εισαι ο πικερ…..

ο πικερ που δηλωσε ότι γουσταρει μαυρους και γερους είναι πουστης ΝΑΙ ή ΟΧΙ?????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε Πίκερ αληθεια τωρα, οταν γραφεις με τον κλωνο, πιστευεις πραγματικα οτι εισαι και διαφορετικος ανθρωπος? Μιλαμε εχεις ξεφυγει.

Επισκέπτης
Εσείς οι δύο (Picker Packer και Nick1410) είστε σαν τους γέρους στο Muppet Show. Όποτε μπει κάποιος στο νήμα φαγώνεστε με όλο τα ίδια επιχειρήματα  :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσυ πακερ αφου δεν εισαι ο πικερ. πού ξερεις ότι το ειπε για τρολαρισμα?????
εγω πιστευω ότι το εννοουσε, του ξεφυγε και δεν μπορει να το μπαλωσει με τιποτα.

λοιπον

πακερ, Ο ΠΙΚΕΡ και ο οποιοσδηποτε δηλωνει ότι γουσταρει μαυρους και γερους είναι πουστης ΝΑΙ ή ΟΧΙ?????

Packer

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
πες μας λοιπον εσυ που δεν εισαι ο πικερ…..

ο πικερ που δηλωσε ότι γουσταρει μαυρους και γερους είναι πουστης ΝΑΙ ή ΟΧΙ?????

Το μονο που ξερω είναι οτι σε γαμαει ο Picker. Σου εχει πεταξει το κωλαντερο εξω μωρη παλιοπουστα.

Επισκέπτης
Ένα στιγμιότυπο από την ημέρα του Picker Packer και του Nick1410

Συνημμένα

• giphy.gif
    giphy.gif
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 45
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το μονο που ξερω είναι οτι σε γαμαει ο Picker. Σου εχει πεταξει το κωλαντερο εξω μωρη παλιοπουστα.
εγω δεν βαζω τιποτα στον κωλο μου. ουτε για δοκιμη ουτε για τιποτα.

σου εκαναν προπονηση λοιπον οι πουτανες με κωλαδακτυλο 10 φορες και σου αρεσε και θες να πας με μαυρους και γερους?????

απαντα υπερηφανε κωλοδακτυλιασμενε παππουδολαγνε μαυρολαγνε πουστη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν ειμαι ο Picker φιλε. Πιστευε ο,τι θες.
το δεχομαι δεν εισαι ο πικερ.

η γνωμη σου για καποιον πικερ που δεν τον ξερεις και δηλωνει ότι γουσταρει παππούδες και μαυρους ποια είναι????
είναι πουστης ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

απαντησε χωρις αυθαιρετες εικασιες ότι τρολαρει λεει ψεματα κλπ.

απαντησε αν εχεις τα αρχιδια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
παραξενο αργει να απαντησει και ο πακερ που δεν είναι ο πικερ.

την παπια κανει και αυτος.

παπαπαπα

αντρικια και υπερηφανα.

ρε πες ο πικερ που δεν εισαι εσυ και επομένως δεν μπορεις να ξερεις αν τρολαρει.

δηλωσε ότι γουσταρει μαυρους και γερους, αρα είναι πουστης.

πες μας αφου δηλωσε ότι γουσταρει γερικη και μαυρη πουτσα είναι ή δεν είναι πουστης?????

Packer

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
το δεχομαι δεν εισαι ο πικερ.

η γνωμη σου για καποιον πικερ που δεν τον ξερεις και δηλωνει ότι γουσταρει παππούδες και μαυρους ποια είναι????
είναι πουστης ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

απαντησε χωρις αυθαιρετες εικασιες ότι τρολαρει λεει ψεματα κλπ.

απαντησε αν εχεις τα αρχιδια

Η γνωμη μου ειναι οτι εισαι μεγαλη πουσταρα, 100% κομπλεξικος. Και σε γαμαει ο τεραστιος Picker.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η γνωμη μου ειναι οτι εισαι μεγαλη πουσταρα, 100% κομπλεξικος. Και σε γαμαει ο τεραστιος Picker.
παλι δεν απαντας ρε κοτα.

βρισε οσο θες.

η αληθεια είναι μια.

οποιος γουσταρει μαυρους πουστης είναι.

αρα εισαι ο πικερ που γουσταρει μαυρους και είναι πουστης αλλιως θα απαντουσες με ένα σκετο "ΝΑΙ Ο ΠΙΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣ"

αντε καλα ονειρα με μαυρουλιδες και γερους να σε πανε ένα βημα παραπερα στο δρομο που ανοιξαν οι πουτανες μεσα στον κωλο σου. κωλογαμημενε.

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
picker packer ειναι το ιδιο ατομο
τι ψαχνεις απαντησεις ρε νικ;