You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εσυ γουστάρεις να γαμιεσαι με μαυρους και παπουδες.
γιατι δεν το παραδέχεσαι ότι εισαι πουστης λοιπον????
σε ολες τις γλωσσες και ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ πουστη σε λενε.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
όταν σε γαμανε μαυροι ποσα τους δινεις?
όταν σε γαμανε γεροι ποσα ζητας?
προτιμάς να χυνουν στον γαμημενο κωλο σου ή προτιμάς να σε ξευτιλιζουν χυνοντας σου την μουρη?
ελα πες τα όλα πουσταρα
όταν σε γαμανε γεροι ποσα ζητας?
προτιμάς να χυνουν στον γαμημενο κωλο σου ή προτιμάς να σε ξευτιλιζουν χυνοντας σου την μουρη?
ελα πες τα όλα πουσταρα
εσυ γουστάρεις να γαμιεσαι με μαυρους και παπουδες.
Καταρχην εγω δεν ειμαι ο Picker. Δευτερον αυτα που λες αφορουν ενα τρολαρισμα που σας εκανε καποτε ο Picker. Ξερεις κανενα πουστη που να γαμαει και να χυνει με υπεραπλο προγραμμα στο Μεταξουργειο οπως ο Picker; Σκασε επιτελους λοιπον.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
πες μας λοιπον εσυ που δεν εισαι ο πικερ…..Καταρχην εγω δεν ειμαι ο Picker. Δευτερον αυτα που λες αφορουν ενα τρολαρισμα που σας εκανε καποτε ο Picker. Ξερεις κανενα πουστη που να γαμαει και να χυνει με υπεραπλο προγραμμα στο Μεταξουργειο οπως ο Picker; Σκασε επιτελους λοιπον.
ο πικερ που δηλωσε ότι γουσταρει μαυρους και γερους είναι πουστης ΝΑΙ ή ΟΧΙ?????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ρε τύπε Πίκερ αληθεια τωρα, οταν γραφεις με τον κλωνο, πιστευεις πραγματικα οτι εισαι και διαφορετικος ανθρωπος? Μιλαμε εχεις ξεφυγει.Καταρχην εγω δεν ειμαι ο Picker. Δευτερον αυτα που λες αφορουν ενα τρολαρισμα που σας εκανε καποτε ο Picker. Ξερεις κανενα πουστη που να γαμαει και να χυνει με υπεραπλο προγραμμα στο Μεταξουργειο οπως ο Picker; Σκασε επιτελους λοιπον.
Επισκέπτης
Ρε τύπε Πίκερ αληθεια τωρα, οταν γραφεις με τον κλωνο, πιστευεις πραγματικα οτι εισαι και διαφορετικος ανθρωπος? Μιλαμε εχεις ξεφυγει.
Γιατί Packer και όχι Pocker?
Επισκέπτης
Εσείς οι δύο (Picker Packer και Nick1410) είστε σαν τους γέρους στο Muppet Show. Όποτε μπει κάποιος στο νήμα φαγώνεστε με όλο τα ίδια επιχειρήματα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εσυ πακερ αφου δεν εισαι ο πικερ. πού ξερεις ότι το ειπε για τρολαρισμα?????
εγω πιστευω ότι το εννοουσε, του ξεφυγε και δεν μπορει να το μπαλωσει με τιποτα.
λοιπον
πακερ, Ο ΠΙΚΕΡ και ο οποιοσδηποτε δηλωνει ότι γουσταρει μαυρους και γερους είναι πουστης ΝΑΙ ή ΟΧΙ?????
εγω πιστευω ότι το εννοουσε, του ξεφυγε και δεν μπορει να το μπαλωσει με τιποτα.
λοιπον
πακερ, Ο ΠΙΚΕΡ και ο οποιοσδηποτε δηλωνει ότι γουσταρει μαυρους και γερους είναι πουστης ΝΑΙ ή ΟΧΙ?????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Oταν μπαναρισθεί και ως Packer θα το κανει κι αυτο.Γιατί Packer και όχι Pocker?
πες μας λοιπον εσυ που δεν εισαι ο πικερ…..
ο πικερ που δηλωσε ότι γουσταρει μαυρους και γερους είναι πουστης ΝΑΙ ή ΟΧΙ?????
Το μονο που ξερω είναι οτι σε γαμαει ο Picker. Σου εχει πεταξει το κωλαντερο εξω μωρη παλιοπουστα.
Επισκέπτης
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εγω δεν βαζω τιποτα στον κωλο μου. ουτε για δοκιμη ουτε για τιποτα.Το μονο που ξερω είναι οτι σε γαμαει ο Picker. Σου εχει πεταξει το κωλαντερο εξω μωρη παλιοπουστα.
σου εκαναν προπονηση λοιπον οι πουτανες με κωλαδακτυλο 10 φορες και σου αρεσε και θες να πας με μαυρους και γερους?????
απαντα υπερηφανε κωλοδακτυλιασμενε παππουδολαγνε μαυρολαγνε πουστη
Επισκέπτης
Oταν μπαναρισθεί και ως Packer θα το κανει κι αυτο.
Υπάρχει περίπτωση Nick και Picker να είναι το ίδιο πρόσωπο?
Ρε τύπε Πίκερ αληθεια τωρα, οταν γραφεις με τον κλωνο, πιστευεις πραγματικα οτι εισαι και διαφορετικος ανθρωπος? Μιλαμε εχεις ξεφυγει.
Δεν ειμαι ο Picker φιλε. Πιστευε ο,τι θες.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
το δεχομαι δεν εισαι ο πικερ.Δεν ειμαι ο Picker φιλε. Πιστευε ο,τι θες.
η γνωμη σου για καποιον πικερ που δεν τον ξερεις και δηλωνει ότι γουσταρει παππούδες και μαυρους ποια είναι????
είναι πουστης ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
απαντησε χωρις αυθαιρετες εικασιες ότι τρολαρει λεει ψεματα κλπ.
απαντησε αν εχεις τα αρχιδια
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
παραξενο αργει να απαντησει και ο πακερ που δεν είναι ο πικερ.
την παπια κανει και αυτος.
παπαπαπα
αντρικια και υπερηφανα.
ρε πες ο πικερ που δεν εισαι εσυ και επομένως δεν μπορεις να ξερεις αν τρολαρει.
δηλωσε ότι γουσταρει μαυρους και γερους, αρα είναι πουστης.
πες μας αφου δηλωσε ότι γουσταρει γερικη και μαυρη πουτσα είναι ή δεν είναι πουστης?????
την παπια κανει και αυτος.
παπαπαπα
αντρικια και υπερηφανα.
ρε πες ο πικερ που δεν εισαι εσυ και επομένως δεν μπορεις να ξερεις αν τρολαρει.
δηλωσε ότι γουσταρει μαυρους και γερους, αρα είναι πουστης.
πες μας αφου δηλωσε ότι γουσταρει γερικη και μαυρη πουτσα είναι ή δεν είναι πουστης?????
το δεχομαι δεν εισαι ο πικερ.
η γνωμη σου για καποιον πικερ που δεν τον ξερεις και δηλωνει ότι γουσταρει παππούδες και μαυρους ποια είναι????
είναι πουστης ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
απαντησε χωρις αυθαιρετες εικασιες ότι τρολαρει λεει ψεματα κλπ.
απαντησε αν εχεις τα αρχιδια
Η γνωμη μου ειναι οτι εισαι μεγαλη πουσταρα, 100% κομπλεξικος. Και σε γαμαει ο τεραστιος Picker.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
παλι δεν απαντας ρε κοτα.Η γνωμη μου ειναι οτι εισαι μεγαλη πουσταρα, 100% κομπλεξικος. Και σε γαμαει ο τεραστιος Picker.
βρισε οσο θες.
η αληθεια είναι μια.
οποιος γουσταρει μαυρους πουστης είναι.
αρα εισαι ο πικερ που γουσταρει μαυρους και είναι πουστης αλλιως θα απαντουσες με ένα σκετο "ΝΑΙ Ο ΠΙΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣ"
αντε καλα ονειρα με μαυρουλιδες και γερους να σε πανε ένα βημα παραπερα στο δρομο που ανοιξαν οι πουτανες μεσα στον κωλο σου. κωλογαμημενε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις