Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.583
- Πόντοι
- 6.056
προς το παρον εχουμε μονο ενδειξειςΚαι γιατι δε τον έχουμε εκτελεσει ακομη;
που λετε εσεις οι δικηγοροι
προς το παρον εχουμε μονο ενδειξειςΚαι γιατι δε τον έχουμε εκτελεσει ακομη;
Οι Διεθνείς Συνθήκες για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ξεκάθαρες: Απόλυτη απαγόρευση των βασανιστηρίων και κάθε άλλης μορφής βίας.Νικ ,σε καλω να καταθεσεις απολογητικο υπομνημα στον ειδικο ανακριτη ιωαννη μποκολο.
Συντροφε ρεζνοβ ετοιμασε τα βραστα αυγα .
να και ενα αγνο νεο μελος που θελει να μαθει την ιστορια :S :S :Sρε παιδια ξερεις κανεις τι εχει παικτει αναμεσα στον πικερ και την κορινα να πει την ιστορια οπως ειναι εχω την περιεργια να μαθω ως επισκεπτης εβλεπα ολη την ωρα να μιλατε για την κορινα απο κολωνου και τον πικερ και δεν ξερω τι εχει γινει ακριβως
να και ενα αγνο νεο μελος που θελει να μαθει την ιστορια :S :S :S
Δεν πας να ρωτησεις απο κοντα την Κορινα και να μαθεις? Προσεχε ομως με το ηλεκτροφορο χελι που θα της βαλεις, μη τυχον φας κανα πα-πουτσι! Προσεχε ομως μην το μαθει ο Πικερ, ειδικα αμα εισαι παντρεμενο λαμογιο, θα σε κανει να πονεσεις διπλα!ρε παιδια ξερεις κανεις τι εχει παικτει αναμεσα στον πικερ και την κορινα... δεν ξερω τι εχει γινει ακριβως
Παντρεμενοι λεφτερωστε τις γυναικες σας! Ο Θεος της αγαπης δε συγχωρει την πλεονεξια.
Τύπε ειμαι παντρεμενος, εχω ουκρανη γκομενα και παω σε πουτανες, δεν με λες και πλεονεκτη.
Ασε τις μαλακιες του Πικερ, πληρωσε και πηγαινε σε πουτανες και εσύ.
Μπορεί ο πληρωμένος έρωτας ν’ αποτελέσει ενδεδειγμένη διέξοδο σεξουαλικής ικανοποίησης για έναν άντρα στερημένο, είτε αυτός βρίσκεται μέσα σε σχέση είτε όχι;
Εάν δε βρίσκεται μέσα σε μια σχέση, βεβαίως και μπορεί ν’ αποτελέσει διέξοδο σεξουαλικής ικανοποίησης. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσει κανείς το αγοραίο σεξ από το ν’ αυνανίζεται και ν’ απομονώνεται. Αν, όμως, ένας άντρας βρίσκεται μέσα σε μια σχέση και απευθύνεται σε κοινές γυναίκες, τότε αυτό είναι ένα πρόβλημα της σχέσης.
Σε ένα θεωρητικό πλαίσιο είναι κοινώς αποδεκτό πως η περιοχή του πρωκτού αποτελεί ερωτογενή ζώνη τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον άνδρα.
Σε αυτή την περιοχή του σώματος, όπου βρίσκονται πολλές νευρικές απολήξεις, η ηδονή απογειώνεται και γεννά στον άνδρα ένα έντονο αίσθημα ευχαρίστησης. Συχνά όμως αυτή η απόλαυση συνοδεύεται από ενοχή και φόβο, τόσο από τον άνδρα που ιδεοληπτικά αναρωτιέται «μήπως είμαι ομοφυλόφιλος;» όσο και από τη γυναίκα σύντροφο που βάζει ερωτηματικό στο σεξουαλικό προσανατολισμό του συντρόφου της.
Συχνά, ακούμε ιστορίες γυναικών όπου ο σύντροφος ζητά να τον διεγείρουν πρωκτικά με το δάχτυλο τους ή ακόμη με τη χρήση ενός δονητή, εκείνες ανταποκρίνονται σε αυτό του το «θέλω», όμως μετά ντρέπονται ή φοβούνται να του μιλήσουν ανοιχτά για τις δεύτερες σκέψεις τους.
Ο άνδρας που αποζητά την πρωκτική διέγερση από τη σύντροφό του δε σημαίνει πως είναι ομοφυλόφιλος , έχει δικαίωμα στη διεκδίκηση της ηδονής του αλλά και σε μια ειλικρινή επικοινωνία με την παρτενέρ του
Η πρωκτική διέγερση στον άνδρα λοιπόν, ως μέρος μιας «παλέτας» που περιλαμβάνει διάφορα ερωτικά παιχνίδια που διεγείρουν τους συντρόφους και τους οδηγούν στην κορύφωσή τους, δε σηματοδοτεί το σεξουαλικό του προσανατολισμό ούτε «χρωματίζει» τη σεξουαλική του συμπεριφορά ως «άρρωστη» ή «ανώμαλη».
«Στο ερωτικό παιχνίδι όλα επιτρέπονται… αρκεί να συναινούν ψυχικά και σωματικά και οι δύο σύντροφοι».
Δεν πας να ρωτησεις απο κοντα την Κορινα και να μαθεις? Προσεχε ομως με το ηλεκτροφορο χελι που θα της βαλεις, μη τυχον φας κανα πα-πουτσι! Προσεχε ομως μην το μαθει ο Πικερ, ειδικα αμα εισαι παντρεμενο λαμογιο, θα σε κανει να πονεσεις διπλα!
υγ. Χυστες, αληθεια ο Πικερ τι πολιτικη αποψη εχει για τον γλετσο και τα νομοσκεδια?
Προτιμητεος ο αγοραιος ερωτας για τους ελευθερους αντρες. Προβληματικος για τους παντρεμενους!
Ταδε εφη Θανος Ασκητης, νευρολογος ψυχιατρος.
[size=18pt]Λαμογια πονατε;[/size]
Φυσιολογικο το κωλοδαχτυλο ΚΑΙ ο δονητης!
Ταδε εφη Θανος Ασκητης νευρολογος ψυχιατρος.
[size=35pt]
ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ;[/size]
Το σεξ ειναι ζωη και ο ερωτας δικαιωμα! Κατω τα λαμογια που μαντρωνουν τις γυναικες τους και απλωνουν χερι στις γυναικες των ελευθερων διαμορφωνοντας μια αδικη ανιση ανηθικη κοινωνια! Το πνευμα του ΠΑΣΟΚ θα πεθανει!
ρε φιλαρακο με τις ομορφες φωτογραφιες που σου αρεσει να ανεβαζεις, αποφασισε πρωτα τι εισαι εσυ και ασε μας εμας......και για πες μας αυτος που γουσταρει γερους και μαυρους τι είναι?
ετεροφυλόφιλος και αυτος ????????
πουστρακι
εγω γουστάρω γυναικες. βυζια κωλους κλπ.ρε φιλαρακο με τις ομορφες φωτογραφιες που σου αρεσει να ανεβαζεις, αποφασισε πρωτα τι εισαι εσυ και ασε μας εμας...
εγω γουστάρω γυναικες. βυζια κωλους κλπ.
ο πικερ γουσταρει αντρες. νεγρους και γερους.
αρα εγω είμαι αντρας και ο πικερ πουστης.
τι δεν καταλαβες?
Αν καταλαβες εσυ ειναι αρκετο. Μην τυρανιεσαι.εγω γουστάρω γυναικες. βυζια κωλους κλπ.
ο πικερ γουσταρει αντρες. νεγρους και γερους.
αρα εγω είμαι αντρας και ο πικερ πουστης.
τι δεν καταλαβες?