Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Εμείς αναγκαστήκαμε να στραφούμε στα μπουρδέλα για να μη γίνουμε ξεφτίλες όπως εσείς. Για να μην καταπίνουμε τις χυλόπιτες σαν χαπάκια, για να γαμάμε πολλά μουνιά χωρίς να κρυβόμαστε σαν τις κότες. Δεν είμαστε λοιπόν εμείς οι ξεφτίλες.
Και λες "μαμά πάω να γαμησω στο μπουρδέλο και έρχομαι, να μου έχεις ετοιμάσει γιουβαρλάκια γιατί μετά θα πεινάω", και αυτό δεν είναι ξεφτίλα?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
τα παντα όλα, υπερήφανος μαραθωνοδρόμος είναι και αυτος που βγαινει τελευταίος.
ο τεμπελης που δεν παει να τρεξει ας μην μιλαει σε αυτους που τρεχουν, είναι ξεφτιλισμένος κριτης του καναπε.
Συμφωνώ για τη συμμετοχή,αρκεί ο αγωνιζόμενος να έχει αυτογνωσία και να μην το παίζει πρωταθλητής στους άσχετους... ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν τον ποναει τον πικερ η κωλονοσκοπιση, το εχει συνηθισει και το ευχαριστιεται ο πικερ, απλα δεν βρισκει οσους νεγρους και παππούδες ονειρευεται, γιατι δυσκολευεται στην προσεγγιση, δεν εχει πειρα από καμακι και το απεχθάνεται ο ψυχακιας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Συμφωνώ για τη συμμετοχή,αρκεί ο αγωνιζόμενος να έχει αυτογνωσία και να μην το παίζει πρωταθλητής στους άσχετους... ;)
ο πικερ εχει ξεφυγει,
αντι να χειροκροτει οσους τρεχουν, καθεται και τους λεει να μην τρεχουν να γινουν υπερήφανοι μαλθακοι του καναπε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.425
Πόντοι
5.506
Ο πίκερ είναι αγωνιστής του 10ρικου που περήφανα το αφήνει στο κομοδίνο.

[size=6pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ.[/size]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    58,8 KB · Εμφανίσεις: 44

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
δεν τον ποναει τον πικερ η κωλονοσκοπιση, το εχει συνηθισει και το ευχαριστιεται ο πικερ, απλα δεν βρισκει οσους νεγρους και παππούδες ονειρευεται, γιατι δυσκολευεται στην προσεγγιση, δεν εχει πειρα από καμακι και το απεχθάνεται ο ψυχακιας
Να παει στη κολοκυνθους στη Ζωζω το τραβελι, αν θελει ενα καλο ξεσκισμα.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
S/milfakias η ξεφτίλα στην οποία αναφέρεται ο Καβάφης αφορά εσάς τους μουνόδουλους και τα λαμόγια. Ξεφτίλα βλακάκο είναι να τρως 100 χυλόπιτες για να σου κάτσει 1 μουνί. Ξεφτίλα είναι να πηγαίνεις κρυφά από τη γυναίκα σου στα μπουρδέλα.
το να ρίξεις μια Εληνίδα σήμερα στο κρεβάτι, μια μέτρια  Ελληνίδα στα κυβικά σου, είναι γενικά εύκολο. Τον τελευταίο καιρό, δεν ξέρω τί γίνεται, αλλά από τις 5, οι 4 μού έχουν καθίσει ... Ζήτημα εάν έχω φάει μία χυλόπιτα, και αυτή εντελώς συγκαλυμμένα.

Με λίγα λόγια, μήν φοβάσαι, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, εάν την πλησιάσεις όμορφα.
Μόνο εσύ και μερικοί άλλοι έχουν πρόβλημα να πλησιάσουν γυναίκα, και αυτό είναι το ανησυχητικό.

Το να ρίξεις μια πολύ καλή Ελληνίδα στο κρεβάτι, μια γκόμενα με διαστάσεις μοντέλου και ύφος τέτοιο, ναι , εκεί είναι το δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. ..

Τύποι ακόμα και με τη δική σου φάτσα, ξέρω ότι έχουν βγάλει καλές γκόμενες, ή και έχουν παντρευτεί καλές γκόμενες. ( εμφανησιακά τουλάχιστον ).

Πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς, Πίκερ, και να σοβαρευτείς...
καλά δε σιχαίνεσαι εκεί που πάς ;;; Απορία το χω ....

Φιλικά πάντα...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ωραία ρε φίλε, πες ότι εγώ που είμαι 40 και βγάζω 400 ευρώ το μήνα γουστάρω να γαμάω γυναίκες 20-25 ετών. Και δεν με ενδιαφέρει η συντροφικότητα γιατί έχω συνηθίσει μόνος. Τι πρόβλημα έχετε εσείς με τα γαμήσια μου και τον τρόπο ζωής μου;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
[size=70pt]ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ.[/size]  :heavymetalbig:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ωραία ρε φίλε, πες ότι εγώ που είμαι 40 και βγάζω 400 ευρώ το μήνα γουστάρω να γαμάω γυναίκες 20-25 ετών. Και δεν με ενδιαφέρει η συντροφικότητα γιατί έχω συνηθίσει μόνος. Τι πρόβλημα έχετε εσείς με τα γαμήσια μου και τον τρόπο ζωής μου;
Ρε τύπε, εσυ ειπες τους άλλους ξεφτίλες, αρα μαλλον εσυ εχεις προβλημα με αυτους

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

Πικεράκο , είσαι 40 χρονών και κερδίζεις 400 ευρώ
το μήνα, όπως λες.
Έχεις περιουσία ;
Αν δεν έχεις, πρέπει να βρεις και άλλη δουλειά
και να κάνεις οικονομία.
Αλλοιώς, στα 50 σου θα είσαι πάμφτωχος, έτσι
όπως πάει η Ελλάδα

Επίσης πρέπει να μάθεις να κάνεις όλες
τις δουλειές του σπιτιού,
διότι οι γονείς δεν είναι αθάνατοι.

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ο milfakias λεει οτι του χουν κατσει 4 στις 5 γκομενες δλδ 80% επιτυχια..τετοιο ποσοστο δεν εχει το καλυτερο αρπακτικο στη φυση..βεβαια σε αλλο thread ρωταει τι παιζει με το badoo κ δε τα καταφερνει..περιεργα πραγματα...
Picker GO ON!!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Με 80% επιτυχία θα ήσουν όλη μέρα κάθε μέρα έξω για καμάκι και θα γαμαγες κάθε μία ώρα και άλλη. Δε θα γυρναγες στα κωλομπαρα, όπως ο φίλος μας ο milfakias, γιατί δε θα τα είχες καθόλου ανάγκη.

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Συμφωνω..80% δεν εχει ουτε ο μπραντ πιτ

Επισκέπτης
Πίκερ το σουίγκινγκ επιτρέπεται απ το νομο;

Οι παντρεμένοι πρέπει να δίνουν ακριβή αναφορά στη γυναίκα τους ή αρκεί να ξερει γενικα οτι μπορει βα την κερατωσουν;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

αρες μαρες κουκουναρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom