μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 283
- Πόντοι
- 36
Εδω ο βανακιας συνοδηγος ενω οδηγει η αρραβωνιαστικιά
και παει να τρακαρει με τον σελφι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εδω ο βανακιας συνοδηγος ενω οδηγει η αρραβωνιαστικιά
και παει να τρακαρει με τον σελφι
Hello mplitz. Natassa last year?
Μπραβο αγορι μου που περασες καλα ,αυτο εχει σημασια !! Και εγω πηγα πρωτη φορα με γυναικα προσφατα και ηταν καταπληκτικα . Να περνας παντα ετσι υπεροχα![]()
μπουαχαχαχαχαχαα
ξεροχυνω με κλωνου γριας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φυσικά και ξεροχύνεις αφού τα μαραμένα αρχιδάκια σου δεν κατεβάζουν τίποτε μωρή χαντούμα
Μόνο που αυτά είναι φαντασιοπληξίες του παπάρα που νομίζει ότι είμαι κλώνος (που και για τον άλλον φαντασιοπληξίες παίζει να είναι). Στην περίπτωσή σου όμως υπάρχουν ντοκουμέντα
Επίσης για άλλη μια φορά είσαι ανισόρροπη. Από τη μια λες ότι η ομοφυλοφιλία είναι ΟΚ και από την άλλη τη χρησιμοποιείς υποτιμητικά. :S :S :S
εβαλα στοιχημα να διαγραψω λογαριασμο αμα εμφανισει αυτο που υποστηριξε
ΑΛΛΑ
ο ανθρωπος ψευδεται
οπωτε
κιοτ κοτκτοτ κοτ κοτ
Ζει η φτερου???????????Που είσαι μωρή ξεκωλιαροπουστόκοτα;;;;
Μπήκα και από Αθηνας, και από Σοφοκλεους, και από Ευριπιδου, και ο μόνος που είδα με δερμάτινο μπουφάν ήταν ο Ανδρέας η "φτερού". Γαμημένη κοτούλα...
μποουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
τυπε προχτες πετυχα φτερου στην Αιολου,και ξεπουλαει το μουνι :S :S :SΖει η φτερου???????????
μποουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Αλβανομπουχεσόπουστα!!!
Μόλις έλαβα π.μ. με την περιγραφή σου και τα στοιχεία σου.
Περιμένω και φωτογραφία σου, μισοριξιά.
Έτσι και σε πετύχω πουθενά, θα σου ξεριζώσω τα κωλοβάρδουλα θρασύπουστα.
Τελικα τι εγινε ρε τύποι
οταν γυρισει ο πικερ θα παρεις ποδι και απο εδω και τερμα η συμμετοχη σου σε αυτο το σαιτ
οι παππουληδες σε πεταξανε σαν στημενη λεμονοκουκα και δεν κοτας να γραψεις εκει
συντομα και εδω
αγιο λεω και κλαιω
απο τα γελια
ΜΠΟΙΥΑΧΑΣΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι τόσο δειλή πουστάρα που ακόμα και τα τραβέλια που κωλογαμεί ο κ. Τσιμημής, είναι πιο άντρες από σένα.
Ούτε κατούρημα στη μάπα δεν αξίζεις.
Τα επιμανίκια μου θα κλάσεις. Ό,τι στοιχεία έχεις, βγάλτα εδώ δημόσια.
Πάω να πιω το χαμομήλι μου στο My Hood τώρα.
Θα τα διαβάσω μετά.