anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Δε γίνεται πόλεμος, δε θα το επιτρέψουν οι ΗΠΑ.Πολύ αλμυρό.
Δε γίνεται πόλεμος, δε θα το επιτρέψουν οι ΗΠΑ.Πολύ αλμυρό.
Εγω εμπιστευομαι τον σελφι ,φαινεται πολυ λογικος και ισορροπημενος ανθρωπος :S
Σας παρακαλω ,δε εχω ξεπερασει ακομα οτι προδωσατε τον πατερα μου. Θα πρεπει να με πεισετε για τις αγνες σας προθεσεις ,αυτη τη φορα. Να πολεμησετε επαξια για μενα ,μην καταληξω παλι με κανεναν ξενερωτο πελοπα . (Μεταξυ μας ηταν αθλιος σεξουαλικα ,μη το πειτε παραεξω )
Έχω την εντύπωση ότι σας γνωρίζω. Μήπως είστε εγώ και το κρύβετε;:S :S :S
καλή μου έχετε γαμήσει τα πρέκια της wikipediaς στις επιδερμικές αναγνώσεις της τελευταίας στιγμής, προκειμένου να φανεί ότι ξέρετε απ' όλα και με ζαζίκι
χαλαρώστε λίγο, και σγούπστε λίγο ενώ χαλαρώνετε
Δώρα, πριν σε αφήσω μείνε ήσυχη άσε τι έγραψε ο κλαρινογαμπρός
που με βάφτισε μαυραγορίτη
Έχω σχεδόν τα πάντα, είμαστε μακρυά από τα σύνορα, δεν πατάει κανείς εδώ!
..
Έχω την εντύπωση ότι σας γνωρίζω. Μήπως είστε εγώ και το κρύβετε;
Ω, διδα Δώρα, μόλις πρόσεξα κάτι που με χαροποιήσε σφόδρα!
Βλέπω πως σε μια φωτογραφία από αυτές που έχετε αναρτήσει -καλλιτεχνικότατες αν μου επιτρεπεται το σχόλιο- φοράτε μπλουζάκι "HELLAS"!
Εσείς μια αυτοπροσδιοριζόμενη αναρχική και επαναστάτρια, φοράτε ένα αστικό εθνικό σύμβολο;
Μα αυτό σημαίνει πως οι κοινωνικοανατρεπτικές και άθεες θεωρίες του ερεβώδους αναρχισμού δε σας έχουν διαβρώσει ακόμα!
Ω ΤΙ ΧΑΡΑ!
Μείνετε μαζί μας, αγαπητή, θα σας διδάξουμε τις αρχές της αστικής δημοκρατίας,
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
ρε τρελε γυναικες ειπαμε
το ηξερα θα αναφερεις την θατσερ![]()
![]()
![]()
![]()
Τα πάντα![]()
Βόρειοι - βορειοανατολικοί.
Άγιε να φανταστείς ότι το τραγούδι είναι του 1986 -δεν υπήρχε όυτε ένας Αλβανός στην Ελλάδα τότε.Βόρειοι - βορειοανατολικοί.
Τα χαλιά του Αγίου Δημητρίου τα βάζουμε (26 Οκτώβρη) του Αγίου Κωνσταντίνου τα βγάζουμε (21 Μαϊου)Εντός εκτός και επί τα αυτά.
Άγιε να φανταστείς ότι το τραγούδι είναι του 1986 -δεν υπήρχε όυτε ένας Αλβανός στην Ελλάδα τότε.
Ρατσιστικό;
Καλά το παίρνω πίσω.
Δώρα συγνώμη
Δε τρώω σκόρδο μου ρίχνει την πίεση και έχω υπόταση.Δεν το συζητώ!!! Του πάει πολύ το σκόρδο!!!
Τα χαλιά του Αγίου Δημητρίου τα βάζουμε (26 Οκτώβρη) του Αγίου Κωνσταντίνου τα βγάζουμε (21 Μαϊου)
Δώρα συγνώμη, με ακούς;
Είχα φάει φασόλια σήμερα και μου έκαναν τυμπανισμό, με άκούς;
Και το γατάκι μου είναι άρρωστο και του δίνω αντιβίωση,με ακούς;
Και είναι η ζωή μας χάλια, το καυσαέριο, το μνημόνιο, το Survior δεν αξίζει φέτος το περσυνό ήταν καλύτερο, με ακούς;
Εδώ που φτάσαμε, λέγε με Ορέστη (γιατί όχι;)συνεδριαζουμε νυχθημερον με Αγιο για να κάνουμε την Ντορή να σπάσει, καταστρώνουμε σχέδια, προσλαμβάνουμε περιφερειακές περσόνες, χωρίζουμε βάρδιες, παίζουμε τον Καλό και τον Κακό κλπ
και τελικά σπάει ο Ανέστης![]()