jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Ψυχίατρος μαν;
αυτοδίδακτος.
Ψυχίατρος μαν;
σωστοςαλλα δεν επρεπε να επιτρεψεις να συμβει αυτο τυπε μου επρεπε να το δεις να ερχετε ξεχνα τη τσατσα και γαμα πουτανες αλλες γνωμη μου
![]()
Ψυχίατρος μαν;Ακτινοδιαγνώστης here.Picker είσαι σε σίγουρα χέρια φίλε![]()
Τύπε μου ήταν φοβερό το σεξ που έκανα με το Κορινάκι. Έχει αποκτήσει απλά αυτό το ανόητο κόλλημα ότι το φιλί στο στόμα πρέπει να το κρατάει για τους "γκόμενους". :-
Εγχόνδρωμα κάτω τριτημορίου μηριαίου.Αλλά θέλει βιοψία και διερεύνηση με CT ;)τι όγκος είναι αυτός κε Ακτινοδιαγνώστη;
και ο ορεστης
Εγχόνδρωμα κάτω τριτημορίου μηριαίου.Αλλά θέλει βιοψία και διερεύνηση με CT ;)
Αφού σε δεχόταν στο σπίτι της και μιλάγατε
στο τηλέφωνο κτλ σε θεωρούσε υποψήφιο γκόμενο .
Επρεπε σιγά - σιγά να την ψήσεις .
Υποπεριοστικό χόνδρωμα.Γιατί ρωτάς όμως;;Σκέφτεσαι να το χειρουργήσεις;;
τυπε στην γκομενα του παπαζολη θα φτανανε οι ακτίνες στο κόκκαλο?Υποπεριοστικό χόνδρωμα.Γιατί ρωτάς όμως;;Σκέφτεσαι να το χειρουργήσεις;;
Δεν μιλάγαμε στο τηλέφωνο. Και ποιος σου είπε ότι ήθελα να την πιάσω "γκόμενα"? Ποτέ δεν θα έκανα "σχέση" με πουτάνα, όσο καψούρης και να ήμουν γι' αυτήν.![]()
Θα πέφτανε σε μεγάλο πάχος ιστού λόγω λίπους και θα γκριζάριζε έντονα το ακτινολογικό φίλμτυπε στην γκομενα τουπαπαζολη θα φτανανε οι ακτίνες στο κόκκαλο?![]()
Δεν με δεχόταν σπίτι της ούτε μιλάγαμε στο τηλέφωνο. Κάπου τα έχεις μπερδέψει.
Και ποιος σου είπε ότι ήθελα να την πιάσω "γκόμενα"? Ποτέ δεν θα έκανα "σχέση" με πουτάνα, όσο καψούρης και να ήμουν γι' αυτήν.![]()
Τι να τα κάνει τα γλωσσόφιλα της τσατσάς...αν η καρδιά του Picker χτυπάει γι άλλη;;Είπαμε αγαπάμε Κορίνα :-*η τσατσα δινει καλα γλωσοφιλα τυπε![]()
Υποπεριοστικό χόνδρωμα.Γιατί ρωτάς όμως;;Σκέφτεσαι να το χειρουργήσεις;;
Καλοήθεια είναι.Και μιας και θα ζήσει...στείλτειν στον Picker για CalibrationΔεν είμαι χειρουργός ,ούτε βρίσκεται στο πόδι μου !![]()
Τέτοια εικόνα στην /φία έχει μια κυρία στην γειτονιά
και της έχουν πει να κανει αξονικη τομογραφία .
Η κυρία είναι μόνη της ,λες να της συστήσω τον Πικερ
να τον παρηγορήσει ; Είναι 50 + ,άρα ότι πρέπει
για τον Πικεράκο ,για τον Τακμαν είναι μικρούλα !![]()
![]()
![]()
Καλοήθεια είναι.Και μιας και θα ζήσει...στείλτειν στον Picker για Calibration![]()
Μπερδεμένα τα λες .
Είσαι καψούρης και δεν θελεις σχέση ;
Ηθελες μόνο πήδημα και η τυπισσα το κατάλαβε και
σε κρατησε σε απόσταση .Δεν σου εδινε φιλιά
στο στόμα και δεν σου δόθηκε πλήρως .
Δεν πιστεύω να γαμάς την Κορίνα 182-183 φορές τον χρόνο τύπε;Αυτό μπορείς να το καταλάβεις και από το γεγονός ότι γαμάω σταθερά 182-183 φορές το χρόνο.