The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Ελευθερο πνευμα ,θα με χαρακτηριζα
Αρχίδια κονφετί.
Πιο κονφορμίστρια κοτούλα, αυτοκτονείς.
Αρχίδια κονφετί.
Πιο κονφορμίστρια κοτούλα, αυτοκτονείς.
Δώρα το δωράκι σου ποιό είναι?
Θα το επιχειρουσα ,αλλα επειδη ειστε κοντα στη δυση σας,φοβαμαι οτι θα σας συναντησω στη διαδρομη
Δώρα το δωράκι σου ποιό είναι?
Κύριε Saint, τα σχόλια σας καυστικότατα, όπως παντα άλλωστε.Ένα τσαμπί μπανάνες, όπως όλες οι μαϊμούδες άλλωστε.
Ένα τσαμπί μπανάνες, όπως όλες οι μαϊμούδες άλλωστε.
Κύριε Saint, τα σχόλια σας καυστικότατα, όπως παντα άλλωστε.
Άραγε είναι τρόπος αυτός να φερόμεθα σε μια "κυρία" - άλλωστε πόσο συχνα στο μονήρες αυτό φορουμ έχουμε τη χαρά μιας "θυλυκης" παρουσίας;
"Κυριά" μου, ειστε πνευματώδης και ετοιμόλογη, σας βγάζω το καπέλο.
Προσωπικά συμμερίζομαι την λύπη σας για την απουσία του αγαπητού σε όλους Picker.
Αν και αιρετικές οι απόψεις του, η συνεισφορά του στο φορουμ υπήρξε το λιγότερο ενδιαφέρουσα.
"Κυρία" μου και πάλι τα σέβη μου.
Βαθυστοχαστο κύριe Saint, αν και προσωπικά δεν έχω εντρυφίσει στα υψηλά νοήματα των θρησκειών, ως ανεπαρκής βαλκανιος αρκουμε στις έτοιμες λύσεις της ¨φιλοσοφίας" των λαικών τραγουδιων για τις πνευματικές μου ανησυχίες.Στην φιλοσοφικό-θρησκευτική θεώρηση τού γνωστικισμού, για να αναδειχθεί ο Ιησούς, πρέπει να υπάρχει ο Ιούδας. ;)
Βαθυστοχαστο κύριe Saint, αν και προσωπικά δεν έχω εντρυφίσει στα υψηλά νοήματα των θρησκειών, ως ανεπαρκής βαλκανιος αρκουμε στις έτοιμες λύσεις της ¨φιλοσοφίας" των λαικών τραγουδιων για τις πνευματικές μου ανησυχίες.
Πως το πε ο ποιητης; Αν ναι, "Πότε Βούδας, πότε Κούδας, πότε Ιησούς και Ιούδας..."
Εμένα του ιδίου καλλιτέχνου το "Πάρε μου μια πιπα να κόψω το τσιγάρο", έχει και κοινωνικες προεκτάσεις, το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία.Εμενα με αρεσει το "ελα στον παππου"
Εμένα του ιδίου καλλιτέχνου το "Πάρε μου μια πιπα να κόψω το τσιγάρο", έχει και κοινωνικες προεκτάσεις, το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία.
"Κυρία" μου, βλέπω πως έχετε εξαιρετική αντίληψη του χιούμορ. Μπράβο.
Θα το διαβασω πρωι νηφαλια
Τώρα δηλαδή είστε μεθυσμένη (από την δίνη της ηδονής);
Προς το παρον απο τη δινη της βοτκα. Ελπιζω να βρεθει κανενας μυωψ ή μεθυσμενος να κανονισει τα υπολοιπα
Πάει η Ντορίτα... :-
Έπεσε σε κώμα από το πολύ αλκοόλ... :-