The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Μας ενωνουν περισσοτερα απο οσα μας χωριζουν![]()
Πότε έχει βάρδια ο άλλος χρήστης γιατί εσάς με τις κλισέ απαντήσεις σας ψιλοβαριεμαι;
Μας ενωνουν περισσοτερα απο οσα μας χωριζουν![]()
Βασικά πήγα γιατί όταν ξεκίνησε η Ολίβια, προσέφερε και πρωκτικό. Φαίνεται όμως ότι οι νεαροί συναγωνιστές την ξεκώλιασαν, και το έβγαλε από το πρόγραμμα της. :S
Κατά τα άλλα, όλα καλά. Ευγενέστατη, χαμογελαστή, ευδιάθετη, με εμφανή πρόθεση να εξυπηρετήσει τον πελάτη.![]()
Πότε έχει βάρδια ο άλλος χρήστης γιατί εσάς με τις κλισέ απαντήσεις σας ψιλοβαριεμαι;![]()
Μωρο αντεχεις πανω απο μια φορα; να δω αν εισαι vfm
Γιατί θα τον πλερώσεις![]()
Τα γουστα πληρωνονται στρατηγε,τι τα φυλαω κατω απο το στρωμα τοσα χρονια ,για κατι τετοια κελεπουρια
Πληρώνεις και δεν σου κάθονταιΠρέπει να είσαι φοβερή γκόμενα :S :S :S
Στρατηγε θα ερθεις για καφε;
Οχι δα! Να ,οριστε μια σελφι
Οχι δα! Να ,οριστε μια σελφι
Ήμουν σίγουρος :S :S :S
Χμμ...
Ωραία γλώσσα...
Και γαμώ τα τσιμπούκια πρέπει να κάνετε...![]()
Ελα στρατηγε κανονισε μες στο σαββατοκυριακο για καφε, μην ανησυχεις ,δε θα στην πεσω . Θες να παμε μαζι με τον πικερ;
Και οχι μονο. Τα παντα γλειφουμε![]()
Θα μού γλείψετε και το αυτί με όλες του τις τρίχες και το κερί;
Ανατρίχιασα από την κάβλα...![]()
Ραντεβου με τη δωρα
Bill 8 μ.μ. χτυπαει η πορτα . Βλεπω μπροστα μου ενα αλλοκοτο κοντο πλασμα,κατι σαν τον ξαδελφο ιτ απο την οικογενεια ανταμς αν θυμαστε. Με πολυ κοπο ,αρχιζω να απομακρυνω μαλλι τουφα τουφα μηπως φτασω στο προσωπο. Το κοντοστουπικο πλασματακι γελαει χαιρεκακα "μην ανησυχεις ,ο χρονος αυτος θα αφαιρεθει απο τη διαδικασια ". Μετα απο ενα μισαωρο ,εξαντλημενος απο το ξεμπλεγμα της αφανας ,φτανω στο προσωπο. Ενα μειγμα γουρλοματη μητσοτακη ,μοχθηρης τασσω καββαδιας και υφος βλακειας τσακαλωτου ,χμμμ κατι ελεγε το χαμογελο αλλα μου υπενθυμισε οτι χρησιμοποιει τους κοφτερους της κυνοδοντες κατα την πραξη και μου το χαλασε. Μπαινοντας στο δωματιο , μια βαρια μυρωδια τσιγαρου εισχωρησε στα ρουθουνια μου . Της εδωσα το τηλεφωνο του ιατρειου διακοπης καπνισματος ,φευγοντας. Στα του αγωνα . Καλη πιπα ,αν δε εκανε αναλυσεις για την καθηλωση στο στοματικο σταδιο κατα φρουντ και τις ευεργετικες ιδιοτητες του σπερματος ,θα ηταν καλυτερη. Σεξ σε ολες τις στασεις , οσες φορες αντεξα ,στο τελος προθυμοποιηθηκε να με πληρωσει κατι παραπανω για να την ξαναπηδηξω ,αλλα δε ειχα αλλες αντοχες. Εφυγα τρεχοντας ακουγωντας την να κραυγαζει "που πας ρεεεεε;;; θελω κι αλλο " .τρομαχτικη εμπειρια ,ιδανικη για τερατοφιλους