Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Βασικά πήγα γιατί όταν ξεκίνησε η Ολίβια, προσέφερε και πρωκτικό. Φαίνεται όμως ότι οι νεαροί συναγωνιστές την ξεκώλιασαν, και το έβγαλε από το πρόγραμμα της. :S

Κατά τα άλλα, όλα καλά. Ευγενέστατη, χαμογελαστή, ευδιάθετη, με εμφανή πρόθεση να εξυπηρετήσει τον πελάτη.  :)

Ήταν να πάω και εγώ στην Ολίβια στο θησέως 40
αλλά τελικά πήγα στη Νταίάνα στο φυλ 66α το απόγευμα
και το φχαριστήθηκα ,διότι σε εμένα κάνει καλή περιποίηση
για πολλούς λόγους.

Τελικά πήγε ο The Saint, και εμπιστεύομαι την κριτική του
αφού τρώμε τα πεϊνιρλί στο φούρνο της Πανόρμου 3

URL]]

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μωρο αντεχεις πανω απο μια φορα; να δω αν εισαι vfm

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
:rose:Στρατηγε θα ερθεις για καφε;

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Τα γουστα πληρωνονται στρατηγε,τι τα φυλαω κατω απο το στρωμα τοσα χρονια ,για κατι τετοια κελεπουρια

Πληρώνεις και δεν σου κάθονται :think: Πρέπει να είσαι φοβερή γκόμενα :S :S :S

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ντουντυυυυ παλι εχασα ,χαρτομαντηλααααα

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Θα μού γλείψετε και το αυτί με όλες του τις τρίχες και το κερί;

Ανατρίχιασα από την κάβλα... :)

Μμμμ ,εγω να δειτε,αν δεν ηταν δυο τρεις φιλοι μπροστα τωρα ,2-3-4 δαχτυλα τα εβαζα

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
Ραντεβου με τη δωρα

Bill 8 μ.μ. χτυπαει η πορτα . Βλεπω μπροστα μου ενα αλλοκοτο κοντο πλασμα,κατι σαν τον ξαδελφο ιτ απο την οικογενεια ανταμς αν θυμαστε. Με πολυ κοπο ,αρχιζω να απομακρυνω μαλλι τουφα τουφα μηπως φτασω στο προσωπο. Το κοντοστουπικο πλασματακι γελαει χαιρεκακα "μην ανησυχεις ,ο χρονος αυτος θα αφαιρεθει απο τη διαδικασια ". Μετα απο ενα μισαωρο ,εξαντλημενος απο το ξεμπλεγμα της αφανας ,φτανω στο προσωπο. Ενα μειγμα γουρλοματη μητσοτακη ,μοχθηρης τασσω καββαδιας και υφος βλακειας τσακαλωτου ,χμμμ κατι ελεγε το χαμογελο αλλα μου υπενθυμισε οτι χρησιμοποιει τους κοφτερους της κυνοδοντες κατα την πραξη και μου το χαλασε. Μπαινοντας στο δωματιο , μια βαρια μυρωδια τσιγαρου εισχωρησε στα ρουθουνια μου . Της εδωσα το τηλεφωνο του ιατρειου διακοπης καπνισματος ,φευγοντας. Στα του αγωνα . Καλη πιπα ,αν δε εκανε αναλυσεις για την καθηλωση στο στοματικο σταδιο κατα φρουντ και τις ευεργετικες ιδιοτητες του σπερματος ,θα ηταν καλυτερη. Σεξ σε ολες τις στασεις , οσες φορες αντεξα ,στο τελος προθυμοποιηθηκε να με πληρωσει κατι παραπανω για να την ξαναπηδηξω ,αλλα δε ειχα αλλες αντοχες.  Εφυγα τρεχοντας ακουγωντας την να κραυγαζει "που πας ρεεεεε;;; θελω κι αλλο " .τρομαχτικη εμπειρια ,ιδανικη για τερατοφιλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom