BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Ωραια . Ωρα και μερος
Η μέρα δεν σε νοιάζει Θα πας και θα στήνεσαι καθημερινά περιμένοντας
Ωραια . Ωρα και μερος
Εννοείται ότι βιάζεται το κορίτσι και θέλει να της τα ρίξετε (τα πυρά) εντός του 24ώρου.
Εννοείται ότι βιάζεται το κορίτσι και θέλει να της τα ρίξετε (τα πυρά) εντός του 24ώρου.
δεν νομιζω οτι της ειναι κοπος το συγκεκριμενο
Ωραια . Ωρα και μερος
Πως με κατανοείτε ...
Την 12η μεσημβρινή στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, σιμά στο τέρμα που βρίσκεται στην θύρα 13.
Εγώ θα βρίσκομαι μαζί με τον κ. Αυτοφωτογραφόπουλο στον Λυκαβηττό και θα σας παίρνουμε μάτι από το τηλεσκόπιο.
Το μόνο που έχω μεγάλο δεσποινίς μου, είναι η κατανόηση.
Ειστε η γραμματεας του στρατηγου και του κλεινετε τα ραντεβου του;
Και η γλωσσα. Αυτο λυνεται
Ήταν ερώτηση παγίδα τύπε
Την 12η μεσημβρινή στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, σιμά στο τέρμα που βρίσκεται στην θύρα 13.
Εγώ θα βρίσκομαι μαζί με τον κ. Αυτοφωτογραφόπουλο στον Λυκαβηττό και θα σας παίρνουμε μάτι από το τηλεσκόπιο.
Και η γλωσσα. Αυτο λυνεται
ήτανε ωραία η παρτούζα τούτη μα με "λάβωσε" η κούραση της ορθοστασίας και η κυρία τυγχάνει αχόρταγη, σας εμπιστεύομαι το τελικό βόλι και καληνυχτίζω με θερμές ευχές
όσο για εσάς αγαπητή μου δώρα, να θυμάστε ότι ο νόμος που τόσο αγαπήσατε έχει μια κρυφή λεπτομέρεια: σας δίνουμε όλη την αξία του κόσμου όσο είστε έτσι σκυμμένη όπως στις φωτο σας, η άρνηση αξίας αφορά το μαρτύριο του μεσοδιαστήματος της καθημερινής μας ρουτίνας
για αυτό, μην το κουνάτε ρούπι
εξάλλου είμαι σίγουρος ότι ο φίλτατος Άγιος σημαδεύει το μήλο που στερεώσατε στο κεφάλι σας και μόνον - ασχέτως αν κάπου έχει ξεχάσει τα γυαλιά του
Έχεις εύκαιρο; Ο κτηνίατρος σου το έχει δώσει για να μην δαγκώνεις;
αγαπω τον τροπο γραφης σας ,αλλα με εχουν ενημερωσει οτι ειστε γυναικα και ειναι εναντια στις αρχες μου να μιλω περιπαικτικα στις κυριες .
Στον κτηνιατρο μου αρεσει το kinky sex ,οποτε δε διαμαρτυρεται για τυχον δαγκωματα
Στον κτηνιατρο μου αρεσει το kinky sex ,οποτε δε διαμαρτυρεται για τυχον δαγκωματα
Θα χάσετε τότε το σπέσιαλ γλείψιμο που προσφέρω στις κυρίες. Σε κάποιο σημείο μάλιστα, βγάζω την μασέλα και τους δαγκώνω ελαφρά με τα ούλα την κλειτορίδα. ;)