Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Εννοείται ότι βιάζεται το κορίτσι και θέλει να της τα ρίξετε (τα πυρά) εντός του 24ώρου. :)

Σωστά. Και εγώ στη θέση της θα ήθελα να ξεμπερδεύω με τον μάταιο τούτο κόσμο όσο πιο γρήγορα γίνεται. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ωραια . Ωρα και μερος :)

Την 12η μεσημβρινή στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, σιμά στο τέρμα που βρίσκεται στην θύρα 13.

Εγώ θα βρίσκομαι μαζί με τον κ. Αυτοφωτογραφόπουλο στον Λυκαβηττό και θα σας παίρνουμε μάτι από το τηλεσκόπιο. :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Την 12η μεσημβρινή στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, σιμά στο τέρμα που βρίσκεται στην θύρα 13.

Εγώ θα βρίσκομαι μαζί με τον κ. Αυτοφωτογραφόπουλο στον Λυκαβηττό και θα σας παίρνουμε μάτι από το τηλεσκόπιο. :)

Ειστε η γραμματεας του στρατηγου και του κλεινετε τα ραντεβου του;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• product_thumb.jpeg
    product_thumb.jpeg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 16

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ειστε η γραμματεας του στρατηγου και του κλεινετε τα ραντεβου του;

Όχι.

Απλώς με βολεύει η τοποθεσία. Που να τρέχω τώρα στα όρη και στα βουνά, γέρος άνθρωπός...

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
Ήταν ερώτηση παγίδα τύπε :)

:hi:
ήτανε ωραία η παρτούζα τούτη μα με "λάβωσε" η κούραση της ορθοστασίας και η κυρία τυγχάνει αχόρταγη, σας εμπιστεύομαι το τελικό βόλι και καληνυχτίζω με θερμές ευχές
όσο για εσάς αγαπητή μου δώρα, να θυμάστε ότι ο νόμος που τόσο αγαπήσατε έχει μια κρυφή λεπτομέρεια: σας δίνουμε όλη την αξία του κόσμου όσο είστε έτσι σκυμμένη όπως στις φωτο σας, η άρνηση αξίας αφορά το μαρτύριο του μεσοδιαστήματος της καθημερινής μας ρουτίνας
για αυτό, μην το κουνάτε ρούπι
εξάλλου είμαι σίγουρος ότι ο φίλτατος Άγιος σημαδεύει το μήλο που στερεώσατε στο κεφάλι σας και μόνον - ασχέτως αν κάπου έχει ξεχάσει τα γυαλιά του

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Και η γλωσσα. Αυτο λυνεται

Θα χάσετε τότε το σπέσιαλ γλείψιμο που προσφέρω στις κυρίες. Σε κάποιο σημείο μάλιστα, βγάζω την μασέλα και τους δαγκώνω ελαφρά με τα ούλα την κλειτορίδα.  ;)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
:hi:
ήτανε ωραία η παρτούζα τούτη μα με "λάβωσε" η κούραση της ορθοστασίας και η κυρία τυγχάνει αχόρταγη, σας εμπιστεύομαι το τελικό βόλι και καληνυχτίζω με θερμές ευχές
όσο για εσάς αγαπητή μου δώρα, να θυμάστε ότι ο νόμος που τόσο αγαπήσατε έχει μια κρυφή λεπτομέρεια: σας δίνουμε όλη την αξία του κόσμου όσο είστε έτσι σκυμμένη όπως στις φωτο σας, η άρνηση αξίας αφορά το μαρτύριο του μεσοδιαστήματος της καθημερινής μας ρουτίνας
για αυτό, μην το κουνάτε ρούπι
εξάλλου είμαι σίγουρος ότι ο φίλτατος Άγιος σημαδεύει το μήλο που στερεώσατε στο κεφάλι σας και μόνον - ασχέτως αν κάπου έχει ξεχάσει τα γυαλιά του

:) αγαπω τον τροπο γραφης σας ,αλλα με εχουν ενημερωσει οτι ειστε γυναικα και ειναι εναντια στις αρχες μου να μιλω περιπαικτικα στις κυριες :)  .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
:) αγαπω τον τροπο γραφης σας ,αλλα με εχουν ενημερωσει οτι ειστε γυναικα και ειναι εναντια στις αρχες μου να μιλω περιπαικτικα στις κυριες :)  .

Εύγε. :)

Είστε πραγματικός τζέντλεμαν. :)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Στον κτηνιατρο μου αρεσει το kinky sex ,οποτε δε διαμαρτυρεται για τυχον δαγκωματα :)

Κτηνοβάτης είναι :think: Γι' αυτό έγινε κτηνίατρος :think: Κάποιος να ενημερώσει τη φιλοζωική :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Στον κτηνιατρο μου αρεσει το kinky sex ,οποτε δε διαμαρτυρεται για τυχον δαγκωματα :)

Αν το κάνετε μπροστά στους υπόλοιπους "ασθενείς" του, θα σας καταγγείλω και τους δυο σας για κακοποίηση.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Θα χάσετε τότε το σπέσιαλ γλείψιμο που προσφέρω στις κυρίες. Σε κάποιο σημείο μάλιστα, βγάζω την μασέλα και τους δαγκώνω ελαφρά με τα ούλα την κλειτορίδα.  ;)

Ω σας παρακαλω ,θα προτιμουσα να μην ακολουθησετε προκαθορισμενο προγραμμα μαζι μου . Ειμαι κατα του φασον πηδηματος :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom