Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656
Can a person have other needs ,besides money ? (Δε γνωριζα την ταινια ,θα την αναζητησω αποψε κιολας ,σας ευχαριστω )

Και βέβαια, αλλά μην ευτελίζετε τη συζήτηση με αγγλικές σφήνες. Οι μόνοι που έχω γνωρίσει να το κάνουν είναι τάχα ευρωπαιοσπουδαγμένοι οι οποίοι είχαν βασικές ελλείψεις λεξιλογίου και προσπαθούσαν να  τις καλύψουν με αγγλικούρες. Όποια ΓΥΝΑΙΚΑ βαδίζει το μονοπάτι της πορνείας το βαδίζει λόγω του εύκολου και γρήγορου χρήματος. Οι τραβεστί καλύπτουν και άλλες ανάγκες. Όμως δηλώσατε σεξεργάτρια με τιμολόγιο 70€, αν ενθυμούμαι καλώς, αλλιώς διορθώστε με. Γιατί μια τέτοια γυναίκα να ψαρέψει πελάτες εδώ; Με το δικό σας επίπεδο θα είχατε εγγυημένη καριέρα σε υψηλά κλιμάκια, και ίσως και να βρίσκατε κάλυψη και άλλων αναγκών από στελέχη τα οποία είναι αναγκασμένα να φοράνε συνεχώς μια σκληρή μάσκα. Όταν μια γυναίκα τους ανοίξει τα πόδια της και αδειάσουν μέσα στο λαρύγγι της, καταντούν πολύ ευάλωτοι σε μια τέτοια επίθεση. Δεν έχουν άμυνες. Και ίσως της δώσουν συναισθήματα που ποτέ δεν γνώριζαν ότι διέθεταν, αφού τα είχαν σπρώξει κάτω από το χαλί. Το γραπτό προφίλ σας δεν συνάδει με την εικόνα της κοπέλας που θα προσπαθήσει να πιάσει πελάτες, οι οποίοι δυνητικά θα της καλύψουν και άλλες ανάγκες από το εδώ πελατολόγιο

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ξεροχύνω με ποιοτικές απορίες Ιωάννη :wanker:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656
λες ναναι κατω απο 70 ο τυπος μας ο μποκολος?
:think:

Μακάρι να ήμουν τόσο νέος. Νοιώθω την ανάσα του χάρου στο σβέρκο μου και πρέπει να αντιδράσω με κάποιο τρόπο. Ευλόγησον

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
:smitten: :smitten: παππουλης!!! Το φετιχ μου :) . Ελπιζω πριν σας παρει ο χαρος ,να σας παρω εγω .

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Aυτο το νημα θα γραψει την δικη του ιστορια
Πνευματικη παρακαταθηκη  :woldman:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.435
Πόντοι
24.596
Ελα ρε συ ,εχω βαλει λυτους και δεμενους να επιστρεψει το ειδωλο :( . Τα γλυκα ματια εχω κανει ,απεργια εχω κανει...αμα κανω ερανο για κανα διαρκειας στον ολυμπιακο για τον admin  ,λες να τον απελευθερωσουν; :(
δεν ξηγιεσαι και κανα τελειωτικο τσιμπουκι να δουμε αν θα πιασει :think: :S :S :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656
:smitten: :smitten: παππουλης!!! Το φετιχ μου :) . Ελπιζω πριν σας παρει ο χαρος ,να σας παρω εγω .

Άλλα οι άνθρωποι βούλονται, άλλα οι θεοί κελεύουν. Μαλλί μπαμπάκι, ψωλή φαρμάκι. Μπορώ να συνεχίσω κι άλλο, αλλά γνωρίζω καλώς ότι θα συμμετέχω στο Red Herring το οποίο προσπαθείτε να εφαρμόσετε για πολλοστή φορά, ανεπιτυχώς. Αναγνωρίζω ότι είστε επίμονη, αλλά ο Μιγιαμότο Μουσάσι στο Βιβλίο των πέντε δακτυλίων έγραψε ότι αν κάποια τακτική δεν πετύχει μια φορά δεν πρέπει να την ξαναδοκιμάσουμε. Ακόμα και την επιτυχημένη, πρέπει να την εφαρμόσουμε και πάλι μόνο σε έκτακτη ανάγκη, ίσως ο αντίπαλος είναι προετοιμασμένος. Εμπιστευτείτε μου την ταυτότητά σας, ακόμα και σε πμ. Δεν καρφώνω ανθρώπους. Έχω μεγάλη περιέργεια    

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.640
Πόντοι
6.056
η δωρα φταιει... :headbang2:

77878.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Εκδηλωσατε τις ενδομυχες επιθυμιες σας επιτελους :) .Συγχαρητηρια!

Έχετε χάσει κάποια επεισόδια, καλή μου.  :)

Ενδόμυχος πόθος του Πίκη ήταν να γίνει αρσενική πουτάνα.  :)

Γι΄αυτό άλλωστε έβγαλε και τον κώλο του στο σφυρί.  :)

Εγώ απλώς του παρέχω ψυχολογική στήριξη, για να κάνει επιτέλους το όνειρό του πραγματικότητα.  :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Έχετε χάσει κάποια επεισόδια, καλή μου.  :)

Ενδόμυχος πόθος του Πίκη ήταν να γίνει αρσενική πουτάνα.  :)

Γι΄αυτό άλλωστε έβγαλε και τον κώλο του στο σφυρί.  :)

Εγώ απλώς του παρέχω ψυχολογική στήριξη, για να κάνει επιτέλους το όνειρό του πραγματικότητα.  :)

Σας συγχαιρω και παλι που υποστηριζετε τη νέα γενια στην υλοποιηση των ονειρων τους. Ξερετε απο μικρη ειχα ονειρο να γινω αφεντρα. Θα καθησετε να σας δειρω λιγο;  :rose:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Σας συγχαιρω και παλι που υποστηριζετε τη νέα γενια στην υλοποιηση των ονειρων τους. Ξερετε απο μικρη ειχα ονειρο να γινω αφεντρα. Θα καθησετε να σας δειρω λιγο;  :rose:

Βεβαίως.  :)

Τα πάντα για την νεολαία.  :)

Πριν όμως κλείσω για πάντα τα μάτια μου, και μια και έχετε ευγενή αισθήματα για την τρίτη ηλικία, θα μου υλοποιήσετε και εσείς το όνειρό μου;

Ξέρετε... Πάντα ζήλευα τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη...  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom