BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Έχει παραγίνει το κακό με τα μιουταρίσματα του Picker πάντως
Έχει παραγίνει το κακό με τα μιουταρίσματα του Picker πάντως
Οχι τυπε δεν εχει παραγινει...απο τη στιγμη που με το παραμικρο βριζει μανες καλα του κανουν.Ας εβριζε και αυτος οπως τον βριζουν οι αλλοι χωρις μανουλες μεσα....
Απο τι να τον κανω καλα; μια χαρα ειναι .οτι δε συμφωνει με τις δικες μας πεποιθησεις και τα δικα μας θελω ,δε ειναι σωνει και ντε προβληματικο. Αυτο θελει ,αυτο γουσταρει ,αυτο κανει. Δε βλεπω κανενα προβλημα
σωστο και του το ειπαμε οτι το παραγαμησεΟχι τυπε δεν εχει παραγινει...απο τη στιγμη που με το παραμικρο βριζει μανες καλα του κανουν.Ας εβριζε και αυτος οπως τον βριζουν οι αλλοι χωρις μανουλες μεσα....
αυτο είναι το θρεντ των ναυαγίων ... μπαίνει μια κατεστραμένη που θαυμάζει την νοημοσύνη του picker! (με υπολογιζόμενο iq κοντά στο 60-80 λόγω νοητικής εκπτωσης απο το ocd) τον παρακαλάει να την γαμήσει και κείνος αρνείται και πάει με την σειρά του να παρακαλέσει για λίγη αγάπη τις χιλιοχυμένες πορνες του μεταξουργείου ...και επειδή του λένε ότι ξεφτυλίζεται τα παίρνει και αρχιζει τις υβρεις για την θιγμένη αξιοπρέπεια του
ναυάγια της ζωής
τουλάχιστον σπάμε πλάκα εδω μέσα keep losing παίχτες μου
Σας ευχαριστώ για τα καλα σας λογια. Θα ηθελα πολυ να ειχα 60 iq ,ισως γινομουν πρωθυπουργος. Δυστυχως εχω 140 ,ως μορφωμενος ανθρωπος θα γνωριζετε οτι ο μεσος ορος κυμαίνεται στο 100 και τα ατομα με υψηλη ευφυια συνηθως ειναι μη κοινωνικα προσαρμοσμενα και συχνα παρουσιαζουν διαφορες διαταραχες.
μπα σε καλό σου βραδιατικα
Σας ευχαριστώ για τα καλα σας λογια. Θα ηθελα πολυ να ειχα 60 iq ,ισως γινομουν πρωθυπουργος. Δυστυχως εχω 140 ,ως μορφωμενος ανθρωπος θα γνωριζετε οτι ο μεσος ορος κυμαίνεται στο 100 και τα ατομα με υψηλη ευφυια συνηθως ειναι μη κοινωνικα προσαρμοσμενα και συχνα παρουσιαζουν διαφορες διαταραχες.
θα εκανε φιδια για να χωθει... ;)Ρέζνοφ ο μπόλντης τι θα έλεγε για πίκερ και δώρα πιστεύεις;
ο πικερ ειναι αρχοντας
ο πικερ ειναι μορτης
ο πικερ ειναι αρχηγος
και οταν το θε ιπποτης
Δικε μουυυ.
ο πικερ ειναι αρχοντας
ο πικερ ειναι μορτης
ο πικερ ειναι αρχηγος
και οταν το θε ιπποτης