ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.200
- Πόντοι
- 7.786
ψεματα λεει δεν ειναι ο πικερ
Έχει τόσο μαλλί ο Πίκερ;
και γαμαει και καλα :S :S :SΝαι και εχει και πολυ σεξυ βραχνη φωνη για οσους δε το γνωριζουν.
Και όλες οι γυμνές φωτό στο προφίλ της και αυτές με τα δάχτυλά της fake ρε τύπε;Ρε LOSERS σας τα εχω ξαναπει σας δουλευει το τρολ με τους κλωνους του και εσεις συνεχιζετε
Κατα αλλα πολλοι εδω μεσα μας παιζετε τους περπατημενους αλλα δεν ξερετε ουτε πουθε κατουρα η κοτα
Μετα σας φταινε οι γυναικες που σας δινουν πορτα
και γαμαει και καλα :S :S :S
Δεν του έκατσες από το πρώτο βράδυ για να μην σε περάσει για πουτάνα;
Δεν του έκατσες από το πρώτο βράδυ για να μην σε περάσει για πουτάνα;Αυτο δε εχει διαπιστωθει...ακομη...
Δεν του έκατσες από το πρώτο βράδυ για να μην σε περάσει για πουτάνα;
Και όλες οι γυμνές φωτό στο προφίλ της και αυτές με τα δάχτυλά της fake ρε τύπε;
Πάντως Δώρα αν δε θέλεις να σε απατάει ο Πίκερ ή να χάσεις το κελεπούρι, να ξέρεις ότι θα πρέπει να του κάθεσαι 4 φορές τη βδομάδα.
κανονισε να μας τον κανεις πιρφορο :-Αυτο δε εχει διαπιστωθει...ακομη...
Κοίτα, κι εμένα μου φαίνεται ύποπτο που η τύπισσα δεν έχει δικό της νήμα και που με τόσο λίγα μηνύματα άρχισε αυτή την ξαφνική συμμετοχή στο νόμο του Πίκερ, αλλά το να μαζέψεις τόσες fake φωτό παρα-είναι δύσκολο, για να είναι αληθινό. Εντάξει, και ο τύπος δεν μου μοιάζει για τον Πίκερ στη τελευταία φωτό, αλλά δεν έχουμε δει το προφίλ του.Το fake news ειναι η επιστημη του μελλοντος
Λες μια παπαρια και μαζευεις χιλιαδες επισκεπτες και clicks
O picker μπορει να το κανει τσαμπα εδω αλλα εχει ταλεντο στο εν λογω αθλημα
Ολοι με αυτον ασχολουνται και τους δουλευει κανονικα
Τόσες φορές μας είχε μοστράρει τη φάτσα του. Εσύ τον ξέρεις και μιλάς;πω ρε τυποι,κοφτε το μερικοι οτι δεν ειναι ο Πικερ και πιπες.αυτος ειναι.τον ξερετε δηλαδη και μιλατε; :S :S :S
Κοίτα, κι εμένα μου φαίνεται ύποπτο που η τύπισσα δεν έχει δικό της νήμα και που με τόσο λίγα μηνύματα άρχισε αυτή την ξαφνική συμμετοχή στο νόμο του Πίκερ, αλλά το να μαζέψεις τόσες fake φωτό παρα-είναι δύσκολο, για να είναι αληθινό. Εντάξει, και ο τύπος δεν μου μοιάζει για τον Πίκερ στη τελευταία φωτό, αλλά δεν έχουμε δει το προφίλ του.