acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Στο 2% γίνεσαι πουστης?Όχι δεν το ξέχασα. Μια στο τόσο (1%) από γυναίκα δεν το θεωρώ πουστιά. Το έχω ξαναπεί. Ειδικά αν ο άλλος έχει πρόβλημα.
Στο 2% γίνεσαι πουστης?Όχι δεν το ξέχασα. Μια στο τόσο (1%) από γυναίκα δεν το θεωρώ πουστιά. Το έχω ξαναπεί. Ειδικά αν ο άλλος έχει πρόβλημα.
δεν μας φτιαχνει ρε φιλε ο τρανσφορμεραμα σε φτιαχνει αυτή η γυναικεια εμφανιση εισαι ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΡΕΗΤ.
ΟΛΟΙ οι ΑΝΤΡΕΣ θα γυρισουν να την κοιταξουν στο δρομο.
αμα σε φτιαχνει το ότι είναι βιολογικα αντρας εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ.
κοψε το τρολλαρισμα βλιτζ
το απολυτο λαθος.το κωλοδακτυλο ηταν απο γυναικα παντα οπως ειπε ο πικερ
ενω να λιγουρευεσαι τα πλαστικα βυζια του οπτιμους πραιμ ειναι ομοφυλοφιλια
τελος
αμα δεν σε φτιαχνει η γυναικεια εμφανιση τοτε ψαξ το , μπορει να σε φτιαχνει η ανδρικη και να εισαι πουστης ή να σε φτιαχνει η εμφανιση του σκυλου και της προβατίνας και να εισαι ζωόφιλος, ή να μη σε φτιαχνει τιποτα και να εισαι φυτοδεν μας φτιαχνει ρε φιλε ο τρανσφορμερ
οπως δεν με φτιαχνουν οι πλαστικες κουκλες στις βιτρινες επειδη μοιαζουν με γυναικες
γαμησετα λεμε...
αντι μετα το καζο με τα βελια να μαζευτει
μας τα λεει χειροτερα
Μην του λες τέτοια γιατί θα έχεις την μοιρα της ΚοριναςΠερναω συχνα απο το bread factory για καφε στη γωνια και τον εχω πετυχει. Ομορφο παιδι ,αγνη φατσουλα
αμα δεν σε φτιαχνει η γυναικεια εμφανιση τοτε ψαξ το , μπορει να σε φτιαχνει η ανδρικη και να εισαι πουστης ή να σε φτιαχνει η εμφανιση του σκυλου και της προβατίνας και να εισαι ζωόφιλος, ή να μη σε φτιαχνει τιποτα και να εισαι φυτο
Σε λίγο θα μας πεις και ότι όποιος δεν θαυμάζει την θηλυκή ομορφιά κάποιον ανδρών είναι πούστης :S :S :S
Στο 2% γίνεσαι πουστης?
καλα οτι εισαι πουσταρα το καταλαβαμεαμα δεν σε φτιαχνει η γυναικεια εμφανιση τοτε ψαξ το , μπορει να σε φτιαχνει η ανδρικη και να εισαι πουστης ή να σε φτιαχνει η εμφανιση του σκυλου και της προβατίνας και να εισαι ζωόφιλος, ή να μη σε φτιαχνει τιποτα και να εισαι φυτο
τι θρασιπουστας ειναι αυτος ρε..Μη δούμε κάποιον να γουστάρει τραβέλια αμέσως να τον βγάλουμε πούστη :S :S :S
δεν είμαι τραβεστοφιλος, είμαι βυζολαγνος,καλα οτι εισαι πουσταρα το καταλαβαμε
αλλα να εισαι και μαλακας?
και να λες εμενα πουστη εσυ ο τραβεστοφιλος
γελανε και τα σκυλια
αδερφαρα
τι λες βρε μαλακα?δεν είμαι τραβεστοφιλος, είμαι βυζολαγνος,
αμα βαζανε γυναικειες ανθρώπινες βυζαρες σε κατσικα επισης θα πηγαινα να τις δω, δεν σημαινει ότι είμαι κατσικολαγνος ηλιθιε
τι θρασιπουστας ειναι αυτος ρε..
τρολλαρει δεν μπορει..
πες του τα του βλακαΟποιος πηγαινει με τραβελια εν γνωσιν του πουστοφερνει του κερατα και θεωρειται ανωμαλαρα
Δεν εχει καμμια δικαιολογια , οι γυναικες τι ρολο βαρανε γιαυτον?
συμφωνούμε με το χελενες.
και οποιος δεν του αρεσει η γυναικεια κωλαρα ή τα γυναικεια βυζια επισης πουστης του κερατα είναι.
εισαι βλαξ.τι λες βρε μαλακα?
εχεις χαζεψει ρε ζωον φυσικα και εισαι κατσικολαγνος
αν γουσταρεις κατσικες με βυζια
μπετοβλακα αδερφαρα..