Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
μπήκε μην μπερδεύεσαι, δεν έχει καμία σχέση τι κάνει ένας ηθοποιός σε μία τσόντα.
Αυτό του ζητάνε, γιαυτό πληρώνεται, αυτό κάνει.

Σκάσε μωρή πουτάνα εσύ. Σου τη χάρισα για σήμερα την αφιέρωση. Ο Rocco Siffredi και ο Nacho Vidal είναι τα πρώτα ονόματα στο STRAIGHT πορνό. Εσύ πιστεύεις ότι αυτά που κάνουν στις τσόντες "τους τα ζητάνε"; Γουστάρουν και τα κάνουν, απλά είναι σίγουροι για τον εαυτό τους ΑΝΤΡΕΣ και όχι ομοφοβικές λούγκρες σαν εσένα και την άλλη την πουστάρα τον nik1410.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Στο σημείο αυτό φίλοι μου ο Picker, επειδή νευρίασε, μου ζήτησε να αλλάξω τη συχνότητα στο νόμο και να την ορίσω στις 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ στάνταρ για όλες τις ηλικίες.  :rockon:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Σκάσε μωρή πουτάνα εσύ. Σου τη χάρισα για σήμερα την αφιέρωση. Ο Rocco Siffredi και ο Nacho Vidal είναι τα πρώτα ονόματα στο STRAIGHT πορνό. Εσύ πιστεύεις ότι αυτά που κάνουν στις τσόντες "τους τα ζητάνε"; Γουστάρουν και τα κάνουν, απλά είναι σίγουροι για τον εαυτό τους ΑΝΤΡΕΣ και όχι ομοφοβικές λούγκρες σαν εσένα και την άλλη την πουστάρα τον nik1410.

ο σκηνοθέτης δηλαδή στις τσόντες είναι διακοσμητικό στοιχείο και περιμένει να βγάλει παραγωγή ανάλογα τις ορέξεις του κάθε πρωταγωνιστή θες να μου πείς. :jerking:
η μεγαλύτερη χαρά σου ήταν όταν είδες μεγάλους σταρ να δαχτυλιάζονται και να υποκρίνονται ότι τους αρέσει γιατί έτσι το θεώρησες φυσιολογικό να δαχτυλιάζεσαι στο μπάνιο σου και να παρακαλάς για λίγο δαχτυλάκι στα μπουρδέλα.
μπήκε ο μεγαλύτερος παπάς που πουλάς εδώ μέσα είναι οτι έχεις χρόνια να αυνανιστείς. Το δάχτυλο είναι μορφή αυτοϊκανοποίησης άρα αυνανίζεσαι στο σπίτι και μας πουλάς παπά.
μπήκε ο MR malakas 2018 (της κωλοτρυπίδας)

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Αυτοί οι δύο ειδικά είναι συνήθως ΟΙ ΙΔΙΟΙ σκηνοθέτες στις τσόντες τους. Σε γαμάει ο Picker μαλάκαααααααααα.  :fuck1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.015
Πόντοι
5.506
Πρεπει να ξεμιουταριστει επειγοντως ο πικης, μπηκε καποιος τασος και του κλεβει τη δοξα

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Αυτοί οι δύο ειδικά είναι συνήθως ΟΙ ΙΔΙΟΙ σκηνοθέτες στις τσόντες τους. Σε γαμάει ο Picker μαλάκαααααααααα.  :fuck1:

μπανάκι σήμερα κάναμε??
οποιος δαχτυλιάζεται είναι κρυφόπουστας ΝΟΜΟΣΣΣΣΣ

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Εμείς οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες τις κότες σαν εσένα άμα τις δούμε στην πιάτσα τις δίνουμε στεγνά στις γυναίκες τους και τρώνε παντόφλα. Κάτσε λοιπόν στο "σεξ μετά συναισθήματος" μόνο.

ρε αυτιστικέ , πάλι τα ίδια θα λέμε ?

δεν σου είπα ότι με την γκομενά , γαμιόμαστε με πόρνες και στρίπερς  ?
η ίδια μου λέει να κλείνω πόρνες για να κάνουμε όργια και άτακτες παρτούζες

εσυ μόνο σε τσόντες μπορείς να δεις κάτι τέτοιο , τρίψου τώρα στο μετάξι και ρίξε και κανα κλάμα για την κορίνα

ηλίθιε !

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
σύμφωνα με την λογική του μπήκε όταν σε μια τσόντα βλέπουμε μια γυναίκα να κάνει πλακομούνια μπιφτεκιές και λεσβιακά τα κάνει γιατί γουστάρει όχι γιατί τα γράφει στο σενάριο...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εμείς οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες τις κότες σαν εσένα άμα τις δούμε στην πιάτσα τις δίνουμε στεγνά στις γυναίκες τους και τρώνε παντόφλα. Κάτσε λοιπόν στο "σεξ μετά συναισθήματος" μόνο.
Ρε παπαροπαπάρα που ξέρεις ποιος είναι ποιος για να τον καρφώσεις;
Αντε βλακάκο της πορδής που νομίζεις ότι απειλείς κιόλας!!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Στο σημείο αυτό φίλοι μου ο Picker, επειδή νευρίασε, μου ζήτησε να αλλάξω τη συχνότητα στο νόμο και να την ορίσω στις 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ στάνταρ για όλες τις ηλικίες.  :rockon:
στα αρχίδια μας.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
respect στους πραγματικούς μπουρδελιάρηδες που το κάνουν γιατί γουστάρουν
σκατά στις κρυφές που κρατάνε τεφτέρι και αν τους πεις "είσαι μαλάκας"
απαντάνε "εγώ δεν αυνανίζομαι και γαμάω πιο συχνά απο σένα"

Επισκέπτης
Είμαι ένας φτωχός και μόνος μπουρδελιάρης. Γαμάω πιο γρήγορα από τον ίσκιο μου.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Στο σημείο αυτό φίλοι μου ο Picker, επειδή νευρίασε, μου ζήτησε να αλλάξω τη συχνότητα στο νόμο και να την ορίσω στις 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ στάνταρ για όλες τις ηλικίες.  :rockon:

Mόνο που εσύ είσαι ο Πίκερ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
σύμφωνα με την λογική του μπήκε όταν σε μια τσόντα βλέπουμε μια γυναίκα να κάνει πλακομούνια μπιφτεκιές και λεσβιακά τα κάνει γιατί γουστάρει όχι γιατί τα γράφει στο σενάριο...
Κι όμως μερικές η όντως γουστάρουν , η είναι εκπληκτικές ηθοποιοί. Οσο για το οτι κάποιοι έμπειροι πορνοστάρς μπορεί να είναι οι ίδιοι και σκηνοθέτες η να μην χρειάζονται πολλές παρατηρήσεις απο τον σκηνοθέτη , είναι κι αυτό λογικό νομίζω.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Κι όμως μερικές η όντως γουστάρουν , η είναι εκπληκτικές ηθοποιοί. Οσο για το οτι κάποιοι έμπειροι πορνοστάρς μπορεί να είναι οι ίδιοι και σκηνοθέτες η να μην χρειάζονται πολλές παρατηρήσεις απο τον σκηνοθέτη , είναι κι αυτό λογικό νομίζω.

straight άντρες να παρακαλάνε για δαχτυλάκι? λογικό?

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Ρε παπαροπαπάρα που ξέρεις ποιος είναι ποιος για να τον καρφώσεις;
Αντε βλακάκο της πορδής που νομίζεις ότι απειλείς κιόλας!!!!

Δεν άρχισα εγώ τις προσβολές και τις απειλές. Τα λαμόγια μπαίνουν συνέχεια στο νόμο του Picker και τον χλευάζουν. Απλά όπως αυτοί με προσβάλλουν συνέχεια έτσι κι εγώ τους υπενθυμίζω πόσο αδύναμοι είναι. Όποιος είναι δυνατός δεν έχει κάτι να κρύψει ή να φοβηθεί.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Είμαστε οι μόνοι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες γιατί εμείς κατεβαίνουμε στην πιάτσα λέγοντας παντού την αλήθεια.  :rockon:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Στο σημείο αυτό θέλω να δώσω τους χαιρετισμούς μου στον φίλο μου και συναγωνιστή SAM από "δίπλα" με τον οποίο κάναμε τσάρκα προχθές το βράδυ στη Λιοσίων. Φίλε είσαι γνήσιος μπουρδελιάρης, μην το ξεχνάς ποτέ.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom