Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
ρε αυτιστικέ εσυ δεν λες ότι παρακαλάς οποιοδηποτε αιδοιο σου ανοιξει τα πόδια και σε σουτάρει μετά?
εσυ δεν εισαι που λες ότι ειναι περηφανη στάση το κλαψομούνιασμα και το παρακάλι με την προυπόθεση ότι αυτή που σε χυλοπιτιάζει και σε απαξιώνει σου εχει ανοιξει τα πόδια πρώτα ?
Σε ζηλεύει που γαμας μέρα παρα μέρα διαφορετικά μουνια και χύνεις. Ένας κομπλεξικός ανοργασμικός μαλακοκαύλης είναι που κόλλησε το πρώτο του ένσημο και γάμησε την πρώτη του γκόμενα στα 30+ και την ψώνισε. Σκέψου και τι μπάζο θα είναι για να πλακώνεται στα βιάγκρα και τις κόκες για να μπορέσει να τη γαμήσει. Μη του δίνεις σημασία.Ρε βλάκα τα ίδια θα λέμε; Πόσες φορές σου έχω πει ότι όταν έχεις ήδη γαμήσει μια γυναίκα την έχεις υποτάξει; Δεν βαρέθηκες να σου αφιερώνω τα γαμήσια μου σχεδόν κάθε μέρα; Τι στο διάολο ρε πούστη μου; Ερωτευμένος είσαι μαζί μου; :-
Σε ζηλεύει που γαμας μέρα παρα μέρα διαφορετικά μουνια και χύνεις. Ένας κομπλεξικός ανοργασμικός μαλακοκαύλης είναι που κόλλησε το πρώτο του ένσημο και γάμησε την πρώτη του γκόμενα στα 30+ και την ψώνισε. Σκέψου και τι μπάζο θα είναι για να πλακώνεται στα βιάγκρα και τις κόκες για να μπορέσει να τη γαμήσει. Μη του δίνεις σημασία.
Σε ζηλεύει που γαμας μέρα παρα μέρα διαφορετικά μουνια και χύνεις.
Bukowski3 το ξέρεις ότι λες μαλακίες, έτσι δεν είναι; :-*
Bukowski3 το ξέρεις ότι λες μαλακίες, έτσι δεν είναι; :-*
Πικερ το ξέρεις ότι λες μαλακίες, έτσι δεν είναι;
Αφού την εφαγες κανονικά ρε πικερ....
θες και καφεδακι μετα τα ταβερνακια με την Ελλεηνιδα τυπε :S :S :S
Μηπως μιλας για αυτο εδω?
θες και καφεδακι μετα τα ταβερνακια με την Ελλεηνιδα τυπε :S :S :S
ο νομος του ΠΙΚΕΡ απαγορευει τις σχεσεις με Ελλεηνιδες..εσυ να τα βλεπεις που παρανομεις συστηματικα :S :S :SΤι εγινε τυπε τωρα χωνεψες τα φαλαφελ που σε ταιζε στο στομα η τζουτζουκα σου; :S :S :S
ο νομος του ΠΙΚΕΡ απαγορευει τις σχεσεις με Ελλεηνιδες..εσυ να τα βλεπεις που παρανομεις συστηματικα :S :S :S
Τυπε ο νομος ειναι για τους μοναχικους σκατοφατσεςμικροτσουτσουνουςτουρμποκαυληδες σαν τον Πικερ...