Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ρε αυτιστικέ  εσυ δεν λες ότι παρακαλάς οποιοδηποτε αιδοιο σου ανοιξει τα πόδια και σε σουτάρει μετά?
εσυ δεν εισαι που λες ότι ειναι περηφανη στάση το κλαψομούνιασμα και το παρακάλι με την προυπόθεση ότι αυτή που σε χυλοπιτιάζει και σε απαξιώνει σου εχει ανοιξει τα πόδια πρώτα ?

Ρε βλάκα τα ίδια θα λέμε; Πόσες φορές σου έχω πει ότι όταν έχεις ήδη γαμήσει μια γυναίκα την έχεις υποτάξει; Δεν βαρέθηκες να σου αφιερώνω τα γαμήσια μου σχεδόν κάθε μέρα; Τι στο διάολο ρε πούστη μου; Ερωτευμένος είσαι μαζί μου;  :-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Djole77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
991
Ρε βλάκα τα ίδια θα λέμε; Πόσες φορές σου έχω πει ότι όταν έχεις ήδη γαμήσει μια γυναίκα την έχεις υποτάξει; Δεν βαρέθηκες να σου αφιερώνω τα γαμήσια μου σχεδόν κάθε μέρα; Τι στο διάολο ρε πούστη μου; Ερωτευμένος είσαι μαζί μου;  :-
Σε ζηλεύει που γαμας μέρα παρα μέρα διαφορετικά μουνια και χύνεις. Ένας κομπλεξικός ανοργασμικός μαλακοκαύλης είναι που κόλλησε το πρώτο του ένσημο και γάμησε την πρώτη του γκόμενα στα 30+ και την ψώνισε. Σκέψου και τι μπάζο θα είναι για να πλακώνεται στα βιάγκρα και τις κόκες για να μπορέσει να τη γαμήσει. Μη του δίνεις σημασία.

Επισκέπτης
Σε ζηλεύει που γαμας μέρα παρα μέρα διαφορετικά μουνια και χύνεις. Ένας κομπλεξικός ανοργασμικός μαλακοκαύλης είναι που κόλλησε το πρώτο του ένσημο και γάμησε την πρώτη του γκόμενα στα 30+ και την ψώνισε. Σκέψου και τι μπάζο θα είναι για να πλακώνεται στα βιάγκρα και τις κόκες για να μπορέσει να τη γαμήσει. Μη του δίνεις σημασία.

:coffee:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Ριγορμορτις-στεκας εχουν βαλει παλι κατω τον κακομοιρη τον πικερακο και του πατανε γρηγορες και βαθειες πουτσιες μεσα στην εδρα του...

Κριμα το παιδι :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Bukowski3 το ξέρεις ότι λες μαλακίες, έτσι δεν είναι;  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σε ζηλεύει που γαμας μέρα παρα μέρα διαφορετικά μουνια και χύνεις.

Τύπε βασικά γαμώ 4 φορές την εβδομάδα αλλά το νόμο τον έχω στο 3-4 γιατί θέλω να είμαι λογικός.  :sunglasses:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Τι εγινε τυπε τωρα χωνεψες τα φαλαφελ που σε ταιζε στο στομα η τζουτζουκα σου; :S :S :S
ο νομος του ΠΙΚΕΡ απαγορευει τις σχεσεις με Ελλεηνιδες..εσυ να τα βλεπεις που παρανομεις συστηματικα :S :S :S

Επισκέπτης
ο νομος του ΠΙΚΕΡ απαγορευει τις σχεσεις με Ελλεηνιδες..εσυ να τα βλεπεις που παρανομεις συστηματικα :S :S :S

Τυπε ο νομος ειναι για τους μοναχικους σκατοφατσες μικροτσουτσουνους τουρμποκαυληδες σαν τον Πικερ...οχι για κατι ατομαρες σαν και μενα. :S :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom