Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

STEKAS72  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...παντως σκεφτομαι τι μεγαλο πραγμα ειναι αυτη η φτηνη απομιμηση ηδονης για ένα αρρωστο παιδι...απο το να ειναι κλεισμενος στο ψυχιατρειο ή να μην μπορει να βγει απο το σπιτι του καλυτερα εκεί ...αυτο που καποιος το θεωρει αυνανισμο σε πλαστική κουκλα , για καποιον αλλο έίναι "έρωτας" και ο μοναδικος τροπος να ερθει σε επαφη με γυναικα...τα βρωμικα αποφάγια ειναι για καποιους η μονη τροφη ...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
1620 σελιδες γυρω απο μια εμμονική παπαρια.

Απορω πως δεν βαριεστε καποιοι !!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο πικερ εκφραζει ακραιο φανταμελιστικο πορνισμο,
οποτε και η πλειοψηφια των πορνοφιλων ειμαστε εναντιον του.
σαν τους ακραιους αναρχικούς που εχουν εχθρούς και τους κομμουνιστες και λοιπους αριστερούς.

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν χρειαζεται να κανω κατι εγω φιλε.

Απο μονο του δειχνει.

Τελος παντων καθενας με την αποψή του.

Κι εσεις εδω για τον τετραγωνισμο του κυκλου?

Καλη επιτυχια

Τα λεμε στη σελιδα 3608

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Δεν χρειαζεται να κανω κατι εγω φιλε.

Απο μονο του δειχνει.

Τελος παντων καθενας με την αποψή του.
τυπε mindreader o πικερ απειλει ευθεως οσους εχουν γυναικα η γκομενα και δεν τους λενε οτι γαμανε πουτανες να τους δωσει σε αυτες και επιπλεον να τις γαμησει ασαλιωτα :- :S :S :S

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ εχω αναγκη να επισκεφθω καποιον ψυχιατρο για να μου δωσει συμβουλες σχετικα με το πως πρεπει να συνεχισω τη ζωη μου. Βρισκομαι σε ενα σταυροδρομι. Φοβαμαι ομως μην πεσω σε ηλιθιους ή σε γιατρους που βιαζονται να ξεπεταξουν τον ασθενη. Εχω παρα πολλα να εξιστορησω στο ψυχιατρο. Εχεις να μου προτεινεις καποιο νοσοκομειο;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πικερ εχω αναγκη να επισκεφθω καποιον ψυχιατρο για να μου δωσει συμβουλες σχετικα με το πως πρεπει να συνεχισω τη ζωη μου. Βρισκομαι σε ενα σταυροδρομι. Φοβαμαι ομως μην πεσω σε ηλιθιους ή σε γιατρους που βιαζονται να ξεπεταξουν τον ασθενη. Εχω παρα πολλα να εξιστορησω στο ψυχιατρο. Εχεις να μου προτεινεις καποιο νοσοκομειο;

ο ψυχιατρος λεει ειναι πιο δυσκολο να βρεθει και απο καλο συνεργειο αυτοκινητων

δεν ειναι να παιζεις με το μυαλο σου με σκιτζηδες

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
...παντως σκεφτομαι τι μεγαλο πραγμα ειναι αυτη η φτηνη απομιμηση ηδονης για ένα αρρωστο παιδι...απο το να ειναι κλεισμενος στο ψυχιατρειο ή να μην μπορει να βγει απο το σπιτι του καλυτερα εκεί ...αυτο που καποιος το θεωρει αυνανισμο σε πλαστική κουκλα , για καποιον αλλο έίναι "έρωτας" και ο μοναδικος τροπος να ερθει σε επαφη με γυναικα...τα βρωμικα αποφάγια ειναι για καποιους η μονη τροφη ...
Το εχει πει και ο Τενεσι Ουιλιαμς στο μπαρ των αγγελων. Για καποιους η ζωη ειναι να μαζευουν τα ψιχουλα που πεφτουν απο το τραπεζι των αλλων σαν τα σπουργιτια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Mindreader ποιος είσαι εσύ να μιλάς για μένα; Μήπως ένας μαλάκας που γράφει κάτι γελοία κατεβατά σε ένα site για μπουρδέλα; Μήπως ένα λαμόγιο που ο νόμος του Picker το τσούζει πολύ; Μήπως ένας ζηλιάρης που ασχολείται μαζί μου;  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η ιστορία και η επισκεψιμότητα του thread αυτού αποτελούν την απόδειξη της αξίας του. Το πλήθος των λαμόγιων που ενοχλούνται από τα γραφόμενά μου και μπαίνουν κάθε μέρα εδώ να μου "την πούνε" αποδεικνύει τη δύναμη αυτών που γράφω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι πικερ και η σελιδα μιας πουτανας που δινει κωλο με την επισκεψιμοτητα της, αποδεικνυει την ισχυροτητα του κωλου της.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Προσέξτε απλά ποιοι χλευάζουν το νόμο του Picker. Οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες που αποδεδειγμένα γαμάνε συνέχεια στα μπουρδέλα; Όχι. Όλοι όσοι χλευάζουν το νόμο είναι κάτι δεσμευμένα λαμόγια με περιστασιακή σχέση με την πορνεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom