Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πικεροτυπε η πλαστικη κουκλα ομως δεν θα βαλει τα γελια ουτε θα βαλει γυφτους να σε πλακωσουν στο ξυλο οπως συμβαινει με σενα...ξανασκεψου το!

Γι' αυτό ακριβώς έχει τεράστια διαφορά αξίας το ένα από το άλλο. Η πουτάνα θα βάλει τα γέλια από αμηχανία ξέροντας ότι την έχεις ΓΑΜΗΣΕΙ. Και μετά θα φωνάξει τους "γύφτους" για να σε εκδικηθεί που την ατίμασες.  ;)

Επισκέπτης
Γι' αυτό ακριβώς έχει τεράστια διαφορά αξίας το ένα από το άλλο. Η πουτάνα θα βάλει τα γέλια από αμηχανία ξέροντας ότι την έχεις ΓΑΜΗΣΕΙ. Και μετά θα φωνάξει τους "γύφτους" για να σε εκδικηθεί που την ατίμασες.  ;)

Σωστος ο Πικεροτυπος....:2funny: :2funny: :2funny:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
πίκερ τώρα κατάλαβα γιατί κάθε χρόνο σηκώνεις άνετα τον τίτλο, έχεις κάνει διδακτορικό στη μαλακία. Το πρόβλημα σου δηλαδή είναι η αναγνωρισιμότητα του προσώπου σου μεταξύ μιας πόρνης και μιας φουσκωτής κούκλας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γαμάμε πουτάνες παντρεμένες, πουτάνες δεσμευμένες, γυναίκες με πραγματική ζωή. Τις γαμάμε σκληρά και τις στέλνουμε πίσω στους αγαπητικούς τους. Πόσο γελοίοι να αισθάνονται άραγε όσοι παρομοιάζουν τα ΓΑΜΗΣΙΑ μας με μαλακία;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
mfyOMBq.jpg

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Γαμάμε πουτάνες παντρεμένες, πουτάνες δεσμευμένες, γυναίκες με πραγματική ζωή. Τις γαμάμε σκληρά και τις στέλνουμε πίσω στους αγαπητικούς τους. Πόσο γελοίοι να αισθάνονται άραγε όσοι παρομοιάζουν τα ΓΑΜΗΣΙΑ μας με μαλακία;

γειασου πίκερ γαμιά του δεκάρικου και της μισής στάσης  :gay: :gay: :gay:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem το συγκεκριμένο θέμα το έχω σκεφτεί πολύ καλά - αν και εγώ είμαι συνήθως σκληρός. Αν είναι μαλακή η ψωλή μας τη βάζουμε όσο μπορούμε στο μουνί ή/και στο στόμα προκειμένου να υπάρξει κάποιας μορφής διείσδυση. Μετά μπορείς να την παίξεις για να τελειώσεις (επιτόπου) ή να βάλεις την κοπέλα να το κάνει για σένα. Από τη στιγμή που τη βάλεις σε γυναικεία τρύπα - έστω και μαλακή - και κατόπιν τελειώσεις ΕΠΙΤΟΠΟΥ μετράει κανονικά για σεξ!

Οι περισσοτερες πουτανες δεν ξερουν πως να τσιμπουκωσουν μαλακη ψωλη. Την τραβανε σα λαστιχο. Αυτο πρακτικα κανει το νομο μη εφαρμοσιμο στους μαλακοψωληδες οι οποιοι θα πρεπει να γαμανε πιο αραια και με επιλεγμενες πορνες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ισχυει ακομα το εξης: Ο πελατης που δεν γαμαει μουνι μπορει με μεγαλυτερη ευχερια να τραβηξει το χρονο μεχρι το τελους του. Μπορει να χουφτωνει την πορνη και να την παιζει για πανω απο 10 λεπτα. Η πορνη ομως εχει σκοπο να κατσει στο δωματιο οσο γινεται λιγοτερο. Αυτο τη φερνει σε συγκρουση με τον μαλακοψωλη πελατη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω γιατί εγώ πάω στο μπουρδέλο με σκοπό να κάνω διείσδυση και να χύσω. Δεν θα έδινα ποτέ τα λεφτά μου μόνο για να χουφτώσω. Πάντως το στοματικό σεξ για το νόμο του Picker είναι σεξ. Ούτε με συνδυασμό στοματικού σεξ και μαλακίας μπορείς να τελειώσεις; Τότε κάτσε καλύτερα σπίτι σου και κράτα τα λεφτά σου. Και δεν σου το λέω αυτό περιπαιχτικά. Για να εφαρμόσεις το νόμο του Picker πρέπει να έχεις και κάποιες καύλες.  :-

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω γιατί εγώ πάω στο μπουρδέλο με σκοπό να κάνω διείσδυση και να χύσω. Δεν θα έδινα ποτέ τα λεφτά μου μόνο για να χουφτώσω. Πάντως το στοματικό σεξ για το νόμο του Picker είναι σεξ. Ούτε με συνδυασμό στοματικού σεξ και μαλακίας μπορείς να τελειώσεις; Τότε κάτσε καλύτερα σπίτι σου και κράτα τα λεφτά σου. Και δεν σου το λέω αυτό περιπαιχτικά. Για να εφαρμόσεις το νόμο του Picker πρέπει να έχεις και κάποιες καύλες.  :-

H πορνη λεω οταν σε βλεπει μαλακοψωλη φοβαται οτι θα αργησεις να χυσεις. Δε μπορει να σε βαλει στο προγραμμα που εχει στο μυαλο της. Αυτοματως δημιουργειται διαμαχη. Ουτε πιπα καλη θα σου παρει, ουτε καν τον πουτσο θα σου παιξει σωστα. Γενικα θα στη σπασει. Ο νομος του Πικερ απευθυνεται σε ατομα που σκληραινουν ευκολα και γρηγορα.

Θα προσεθετα ακομη οτι απευθυνεται σε ατομα απο 18 ως 45 γιατι σε μεγαλυτερη ηλικια δε θα μπορεις να τον εφαρμοσεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φίλε μη μας τρελαίνεις τώρα. Υπάρχουν 60-άρηδες και 70-άρηδες που μπορούν να εφαρμόσουν το νόμο κανονικά. Ο Επιρρεπής π.χ. είναι 40-φεύγα και γαμάει πιο συχνά από μένα. Και ο Λαδάκης το ίδιο ισχυρίζεται, αν και αυτός είναι λίγο λαμόγιο.  :rolleyes:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πάντως η συχνότητα 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ που προτείνω είναι και αυτή που εφαρμόζω εγώ ο ίδιος. Έχω πει ότι αν κάποιος μπορεί να γαμάει συχνότερα ή αν δεν μπορεί να γαμάει τόσο συχνά, είναι ελεύθερος να ακολουθήσει τη δική του συχνότητα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το βασικότερο στο νόμο του Picker είναι το κόψιμο της μαλακίας. Πρώτα κόβεις μαχαίρι τη μαλακία για να ξεθολώσει το μυαλό σου και ύστερα βλέπεις πόσο συχνά έχεις πραγματικά ανάγκη να χύνεις. Έτσι καθορίζεις και τη συχνότητα που θα γαμάς.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πάντως επειδή σε καταλαβαίνω, θα επαναφέρω στο νόμο τη συχνότητα "3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ". Αν γαμάς κάτω από 3 φορές την εβδομάδα όμως να ξέρεις ότι κινδυνεύεις να είσαι κάτω από τη μέση ελληνική συχνότητα που είναι και η μεγαλύτερη - σύμφωνα με τις έρευνες της Durex (και όχι μόνο) - στον κόσμο. Είναι δυστυχώς πολύ δύσκολος ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom