Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.161
- Πόντοι
- 506
άνεργος άσχημος και με πρόβλημα υγείας ...και αυτός γαμεί πάρα πολύ
τι διαολο, πως τα καταφερνει?
άνεργος άσχημος και με πρόβλημα υγείας ...και αυτός γαμεί πάρα πολύ
τι διαολο, πως τα καταφερνει?
για να του φανε το επιδομα του ΟΑΕΔ :S :S :Sέχω σκάσει φίλε ...ούτε γω εχω βρει απαντηση
και μιλάμε σφαζονται οι γκομενες για την παρτη του
τον διεκδικουν πχ 2 ταυτόχρονα ξέροντας η μια την υπαρξη της άλλης
μην του ρίχνεις αλλο την ψυχολογίαpiker γιατί μιλάς στο πρωτο πληθυντικό ? το ίδιο κάνει και ο πάτερ κλεομένης μαλλον υπαρχει κάποια συνδεση
piker το ξέρεις ότι ένα φίλος μου γαμεί με πορνική συχνότητα (δλδ όποτε του καυλώσει) εληνίδες και μάλιστα απο το πρώτο ραντεβού ? το ίδιο και ένας άλλος γνωστός μου , άνεργος άσχημος και με πρόβλημα υγείας ...και αυτός γαμεί πάρα πολύ
και κανενας τους δεν έχει παει ποτε σε μπουρδελο και σε ερώτημα γιατι δεν πατε σε μπουρδέλο ...απαντουν ότι δεν καυλώνουν με παθητική ταχυπαρατριψη σε παθητικά πληρωμενα κρεατα
Η ψυχολογία μου είναι στα ύψη.
Ο τύπος είναι εξ' ορισμού παραβάτης του Νόμου του Picker!!! :S :S :Spiker το ξέρεις ότι ένα φίλος μου γαμεί με πορνική συχνότητα (δλδ όποτε του καυλώσει) εληνίδες και μάλιστα απο το πρώτο ραντεβού ? το ίδιο και ένας άλλος γνωστός μου , άνεργος άσχημος και με πρόβλημα υγείας ...και αυτός γαμεί πάρα πολύ
και κανενας τους δεν έχει παει ποτε σε μπουρδελο και σε ερώτημα γιατι δεν πατε σε μπουρδέλο ...απαντουν ότι δεν καυλώνουν με παθητική ταχυπαρατριψη σε παθητικά πληρωμενα κρεατα
Ο τύπος είναι εξ' ορισμού παραβάτης του Νόμου του Picker!!! :S :S :S
για να του φανε το επιδομα του ΟΑΕΔ :S :S :S
Αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον. Νομίζει πως της φταίνε οι ξένοι αλλά έχει πρόβλημα βαθιά κομπλεξικό. Ως πότε στα γήπεδα θα βρίζουν τις πουτάνες; Ως πότε οι γκόμενες θα διστάζουν να γαμηθούν γιατί φοβούνται μην τις πούνε τσούλες;
Αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον. Νομίζει πως της φταίνε οι ξένοι αλλά έχει πρόβλημα βαθιά κομπλεξικό. Ως πότε στα γήπεδα θα βρίζουν τις πουτάνες; Ως πότε οι γκόμενες θα διστάζουν να γαμηθούν γιατί φοβούνται μην τις πούνε τσούλες;
Θέλουμε αυτή η γαμημένη χώρα να φάει από τους ξένους το γαμήσι που της αξίζει μέχρι να στρώσει, μέχρι ο γαμημένος Έλληνας να βάλει μυαλό. Και στις επόμενες εκλογές ψηφίζουμε Δημοκρατική Συμπαράταξη, όχι την καθυστερημένη ΝΔ.
Απο παλιο κινητο Νοκια γραφεις τυπε με οριο στους χαρακτηρες; :S :S :SΜη φοβάστε για τα μπουρδέλα, δεν κλείνουν. Πιο πιθανό είναι να τα κλείσει η ΝΔ παρά το ΠΑΣΟΚ. Για να εφαρμοστεί το "Σουηδικό Μοντέλο" στην Ελλάδα πρέπει πρώτα οι κομπλεξικές Ελληνίδες να γαμιούνται τόσο εύκολα όσο οι Σουηδέζες.
Απο παλιο κινητο Νοκια γραφεις τυπε με οριο στους χαρακτηρες; :S :S :S
για να του φανε το επιδομα του ΟΑΕΔ :S :S :S
Πεσαμε τυπε στη μερα που παει και ακουμπαει το 10ευρο στη πουτανα...αυριο παλι. :S :S :Sο Πικερ γαμαει και δεν εχει χρονο πια για μας :- :S :S :S
Πεσαμε τυπε στη μερα που παει και ακουμπαει το 10ευροστη πουταναστον Κάτμαν...αυριο παλι. :S :S :S
Εσυ αμα πας σε εστιατοριο δε τρως;Και δεν ακουμπας το 10 ευρω στον εστιατορα; Απο εξυπναδες αλλο τιποτα.Μερικοι τους αρεσει να ειναι μονιμως θεατες,σε αλλους αρεσει που και που η δραση.
Picker, είσαι ο μόνος διαπιστευμένος - τροπαιούχος Mr. Malakas που όχι μόνο δεν σταμάτησες να ποστάρεις όπως οι προηγούμενοι τροπαιούχοι, αλλά αντιθέτως φαίνεται ότι έχει αυξηθεί η ποιότητα αυτών που ποστάρεις.
Σου έκανε καλό ο τίτλος Mr. Malakas 2016, έκανες αυτοκριτική και βελτιώθηκες.