Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τι διαολο, πως τα καταφερνει?

έχω σκάσει φίλε ...ούτε γω εχω βρει απαντηση
και μιλάμε σφαζονται οι γκομενες για την παρτη του
τον διεκδικουν πχ 2 ταυτόχρονα ξέροντας η μια την υπαρξη της άλλης

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
έχω σκάσει φίλε ...ούτε γω εχω βρει απαντηση
και μιλάμε σφαζονται οι γκομενες για την παρτη του
τον διεκδικουν πχ 2 ταυτόχρονα ξέροντας η μια την υπαρξη της άλλης
για να του φανε το επιδομα του ΟΑΕΔ :S :S :S

Επισκέπτης
piker γιατί μιλάς στο πρωτο πληθυντικό ? το ίδιο κάνει και ο πάτερ κλεομένης μαλλον υπαρχει κάποια συνδεση

piker το ξέρεις ότι ένα φίλος μου γαμεί με πορνική συχνότητα (δλδ όποτε του καυλώσει) εληνίδες και μάλιστα απο το πρώτο ραντεβού ? το ίδιο και ένας άλλος γνωστός μου , άνεργος άσχημος και με πρόβλημα υγείας ...και αυτός γαμεί πάρα πολύ
και κανενας τους δεν έχει παει ποτε σε μπουρδελο και σε ερώτημα γιατι δεν πατε σε μπουρδέλο ...απαντουν ότι δεν καυλώνουν με παθητική ταχυπαρατριψη σε παθητικά πληρωμενα κρεατα
μην του ρίχνεις αλλο την ψυχολογία  :grin:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
piker το ξέρεις ότι ένα φίλος μου γαμεί με πορνική συχνότητα (δλδ όποτε του καυλώσει) εληνίδες και μάλιστα απο το πρώτο ραντεβού ? το ίδιο και ένας άλλος γνωστός μου , άνεργος άσχημος και με πρόβλημα υγείας ...και αυτός γαμεί πάρα πολύ
και κανενας τους δεν έχει παει ποτε σε μπουρδελο και σε ερώτημα γιατι δεν πατε σε μπουρδέλο ...απαντουν ότι δεν καυλώνουν με παθητική ταχυπαρατριψη σε παθητικά πληρωμενα κρεατα
Ο τύπος είναι εξ' ορισμού παραβάτης του Νόμου του Picker!!!  :S :S :S

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Picker, είσαι ο μόνος διαπιστευμένος - τροπαιούχος Mr. Malakas που όχι μόνο δεν σταμάτησες να ποστάρεις όπως οι προηγούμενοι τροπαιούχοι, αλλά αντιθέτως φαίνεται ότι έχει αυξηθεί η ποιότητα αυτών που ποστάρεις.
Σου έκανε καλό ο τίτλος Mr. Malakas 2016, έκανες αυτοκριτική και βελτιώθηκες.

Επισκέπτης
Αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον. Νομίζει πως της φταίνε οι ξένοι αλλά έχει πρόβλημα βαθιά κομπλεξικό. Ως πότε στα γήπεδα θα βρίζουν τις πουτάνες; Ως πότε οι γκόμενες θα διστάζουν να γαμηθούν γιατί φοβούνται μην τις πούνε τσούλες;
Αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον. Νομίζει πως της φταίνε οι ξένοι αλλά έχει πρόβλημα βαθιά κομπλεξικό. Ως πότε στα γήπεδα θα βρίζουν τις πουτάνες; Ως πότε οι γκόμενες θα διστάζουν να γαμηθούν γιατί φοβούνται μην τις πούνε τσούλες;
Θέλουμε αυτή η γαμημένη χώρα να φάει από τους ξένους το γαμήσι που της αξίζει μέχρι να στρώσει, μέχρι ο γαμημένος Έλληνας να βάλει μυαλό. Και στις επόμενες εκλογές ψηφίζουμε Δημοκρατική Συμπαράταξη, όχι την καθυστερημένη ΝΔ.
Μη φοβάστε για τα μπουρδέλα, δεν κλείνουν. Πιο πιθανό είναι να τα κλείσει η ΝΔ παρά το ΠΑΣΟΚ. Για να εφαρμοστεί το "Σουηδικό Μοντέλο" στην Ελλάδα πρέπει πρώτα οι κομπλεξικές Ελληνίδες να γαμιούνται τόσο εύκολα όσο οι Σουηδέζες.
Απο παλιο κινητο Νοκια γραφεις τυπε με οριο στους χαρακτηρες; :S :S :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σαλεψες με τα ξεκωλα ε; Πουταναρες ολες!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εσυ αμα πας σε εστιατοριο δε τρως;Και δεν ακουμπας το 10  ευρω στον εστιατορα; Απο εξυπναδες αλλο τιποτα.Μερικοι τους αρεσει να ειναι μονιμως θεατες,σε αλλους αρεσει που και που η δραση.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Picker, είσαι ο μόνος διαπιστευμένος - τροπαιούχος Mr. Malakas που όχι μόνο δεν σταμάτησες να ποστάρεις όπως οι προηγούμενοι τροπαιούχοι, αλλά αντιθέτως φαίνεται ότι έχει αυξηθεί η ποιότητα αυτών που ποστάρεις.
Σου έκανε καλό ο τίτλος Mr. Malakas 2016, έκανες αυτοκριτική και βελτιώθηκες.

Η bOUEFA θεωρεί πως ο τιτλος είχε θετική επίδραση στον πικερ...τον έκανε ακόμα ποιο μαλάκα. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
ποιος ειναι αυτος ο πουσταρας ο πικερ?

Stories

Νέο!

Stories