Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν δεν το πάρεις απόφαση ότι δεν θα βρεις γκόμενα ποτέ, πάντα θα αισθάνεσαι ένα κενό όταν γαμάς στα μπουρδέλα. Η μόνη περίπτωση να βρει γκόμενα ένας πραγματικός μπουρδελιάρης είναι να έρθει η γκόμενα να τον παρακαλέσει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι μια κατηγορία από μόνος του. Στα πολιτικά δεν είναι ούτε δεξιός ούτε αριστερός αλλά φιλελεύθερος-κεντρώος. Ιδεολογικά ταυτίζεται περισσότερο με τους ομοφυλόφιλους παρά με τους παντρεμένους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαστε 100% αντισυμβατικοί, μια γροθιά στο σάπιο και υποκριτικό κοινωνικό κατεστημένο. Είμαστε άντρες αλλά μισούμε τους ελεεινούς καθώς πρέπει τρόπους που επιβάλλει αυτή η γαμημένη κοινωνία στον straight άντρα για να γαμήσει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Να πω και τη γνώμη μου για τις φωτογραφίες που ανεβάζει ο Λαδάκης: είναι απλά γελοίες και παραπλανητικές. Όσο η Κορίνα μοιάζει με τη Τζένη Καρέζη άλλο τόσο μοιάζω εγώ με το Σιν Κόνερι. Λαδάκη σταμάτα αυτή τη μαλακία.
Μπορείς να τον ψηφίσεις για Mr. Malakas 2017

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο νόμος έχει αλλάξει ελάχιστα από την αρχική του μορφή και σίγουρα δεν έχει γίνει "λάστιχο". Από το "μέρα παρά μέρα" έχει πάει στο "4 φορές την εβδομάδα" και απλά έχει επιτραπεί η μαλακία μόνο ως τελείωμα μετά από σεξ.

"Απλα" λεει...

Ξεχασες τον υμνο του περηφανου μοναχικου αντρα, του αποδιωγμενου απο την κοινωνια, που μετα το γαμησι πρεπει να σφιγγει τις γροθιες του και να λεει: "Ναι ρε πουστηδες! Καταφερα αλλη μια μερα να μεινω ζωντανος και να χυσω μεσα σε μουνι!"

Τα πουλησες ολα Πικερ τα ξεφτιλισες. Απαρνηθηκες το χεβυ μεταλ για τη μαλακια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem δεν ήταν λογικός ο προηγούμενος τρόπος σκέψης μου και έπρεπε να τον αλλάξω. Από τη στιγμή που βάζεις τον πούτσο σου σε κάποια τρύπα - έστω και για 1-2 εκατοστά - υπάρχει σεξ, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα χύσεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ακόμα κι αν φύγεις άχυστος από το μπουρδέλο αλλά τον έχεις βάλει σε κάποια τρύπα θεωρητικά έχεις κάνει σεξ. Εγώ όμως απαγορεύω να φεύγεις άχυστος από το μπουρδέλο και να τελειώνεις μόνος στο σπίτι. Δεν σου είναι αυτό αρκετό;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Προσπαθώ κι αγωνίζομαι να θέσω τους πιο ρεαλιστικούς όρους στη ζωή και την ιδεολογία του αληθινού μπουρδελιάρη. Χθες μου έγινε έμμεση πρόταση γάμου από κοπέλα που θέλει να αφήσει τη δουλειά αλλά εγώ την απέρριψα για εσάς.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θα ήμουν προδότης αν μετά από όλα αυτά παράταγα τα μπουρδέλα για ένα μουνί. Πολλοί δεν έχουν καταλάβει τον τρόπο που σκέφτομαι και τον τρόπο που αγαπώ τις πουτάνες. Με νομίζουν για αγαπούλη επειδή βάζω συναίσθημα όταν τις γαμώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Picker δεν είναι αγαπούλης, γαμάει κάθε εβδομάδα 4 διαφορετικά μουνιά. Και όσοι ακόμα μιλάνε για την ιστορία με την Κορίνα σε διάφορα θέματα εδώ μέσα δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Σας έχω τρολάρει ασύστολα κι εσάς και αυτήν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσον αφορά στα πολιτικά, νιώθω όλο και πιο αηδιασμένος από τη νοοτροπία και τις συμπεριφορές των δεξιών. Ταυτίζομαι περισσότερο με τους Πακιστανούς συναγωνιστές παρά με τα παντρεμένα λαμόγια που γαμάνε στα μπουρδέλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα παντρεμένα λαμόγια - αυτοί οι γλοιώδεις υποκριτές - δεν έχουν καμία δουλειά να γαμάνε στα μπουρδέλα. Έχουμε πόλεμο μαζί τους και τους βγάζουμε τα άπλυτα στη φόρα. Τους γαμάμε τις γυναίκες όπως γαμάνε τις δικές μας αυτοί.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Να θυμάστε ότι η ιδεολογία μας είναι ο πολιτικός φιλελευθερισμός. Ποιο κόμμα τον εκφράζει καλύτερα αυτή τη στιγμή; Ίσως το Ποτάμι ή η Δημοκρατική Συμπαράταξη, με έναν άλλο όμως αρχηγό. Σίγουρα όχι πάντως αυτή η συντηρητική ΝΔ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Προσπαθώ κι αγωνίζομαι να θέσω τους πιο ρεαλιστικούς όρους στη ζωή και την ιδεολογία του αληθινού μπουρδελιάρη. Χθες μου έγινε έμμεση πρόταση γάμου από κοπέλα που θέλει να αφήσει τη δουλειά αλλά εγώ την απέρριψα για εσάς.

Θα ήμουν προδότης αν μετά από όλα αυτά παράταγα τα μπουρδέλα για ένα μουνί. Πολλοί δεν έχουν καταλάβει τον τρόπο που σκέφτομαι και τον τρόπο που αγαπώ τις πουτάνες. Με νομίζουν για αγαπούλη επειδή βάζω συναίσθημα όταν τις γαμώ.

Ο Picker δεν είναι αγαπούλης, γαμάει κάθε εβδομάδα 4 διαφορετικά μουνιά. Και όσοι ακόμα μιλάνε για την ιστορία με την Κορίνα σε διάφορα θέματα εδώ μέσα δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Σας έχω τρολάρει ασύστολα κι εσάς και αυτήν.

Πικερ αμα δεν εμπαινε στην πρωτη επρεπε να σωσεις αλλο ενα δεκαρικο και να γαμησεις αλλου. Ή να ερθεις αλλη μερα που θα ησουν πιο ξεκουραστος και ας επεφτε η συχνοτητα. Στο εχω πει αλλωστε οτι δεν ειναι ρεαλιστικο να γαμας τοσο συχνα για παντα.

Τα ζωα στη φυση γαμανε και χυνουν μεσα στο μουνι. Ο αυνανισμος και το πορνο (σε λιγο και οι ρεαλιστικες κουκλες-ρομποτ) ειναι εφευρεσεις κατευνασμου και καθυποταξης των αντρων απο την αρχουσα γαμικη ταξη. Μας αρνουνται αυτο που η φυση μας χαρισε και που χαιρονται ολα τα ζωα. Το χυσιμο μεσα σε μουνι.

Ο τροπος ζωης που μας υποσχεθηκες ειναι οτι πιο κοντα στη φυσικη αγρια ελευθερη κατασταση του ανθρωπου. Τον εραστη-βιαστη που βλεπει ενα τυχαιο θηλυκο μπροστα του και το καβαλαει. Ο βιαστης δεν τελειωνει με μαλακια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ αυτη η πολυ λεπτη Στο Κολωνου 32 με το στενο κωλι αφηνει να τη γαμησουν; Γιατι οποτε πηγαινω δειχνει να με φοβαται και κρυβεται πισω απ την αλλη, την κοντη με τα αστερακια στην πλατη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom