Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
Kαλησπέρα πικερ, τι κάνεις; επειδή το θέμα δεν το παρακολουθώ σθεναρά μπορείς να με ενημερωσείς η συχνότητα στα γαμιστήρια έχει αυξηθεί η παραμένει 3-4 φορές την εβδομαδά;

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Kαλησπέρα πικερ, τι κάνεις; επειδή το θέμα δεν το παρακολουθώ σθεναρά μπορείς να με ενημερωσείς η συχνοτήτα στα γαμιστήρια έχει αυξηθεί η παραμένει 3-4 φορές την εβδομαδά;

οι 4 φορές έγιναν 3 τύπε γιατί ο πίκερ γαμάει και παντρεμένες μια φορά την εβδομάδα

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Ο νόμος του Picker είναι οδηγός επιβίωσης για τα μπακούρια. Δεν αποκλείει τη σχέση. Εγώ συναναστρέφομαι με πολλές γυναίκες καθημερινά στη δουλειά μου και φυσικά όλες ξέρουν ότι γαμάω στα μπουρδέλα. Αυτές είναι όλες σίγουρες ότι ο γκόμενός τους δεν γαμάει σε μπουρδέλα.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΩ?

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝ ΤΟΥ ΤΗ ΧΑΡΙΣΩ.  :tickedoff:

Και τι δουλεια κανεις? Τσατσος σε μπουρδελο?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
κάτσε γιατί με αυτά που λες ο νόμος του πικερ θα βγει αντισυνταγματικός απο το ΣΤΕ. Ο νόμος λέει ρητά "γαμάμε μόνο στα μπουρδέλα με συχνότητα 3-4 φορές την εβδομάδα", πως εσύ θα γαμήσεις την γυναίκα του "γνωστού" σου?
οι μόνες γυναίκες στις οποίες λες οτι είσαι μπουρδελιάρης το γνωρίζουν πριν τους το πείς, σε έχουν ξαναδεί στο μπουρδέλο  :2funny:

δεκαπανταυγουστο στο θερινο τμημα του μπου θα περασω ψηφοφορια για να γινει επισημος νομος του σαιτ ο νομος του πικερ και θα διωκονται οσοι τον λοιδορουν

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
Ο νόμος του Picker είναι οδηγός επιβίωσης για τα μπακούρια. Δεν αποκλείει τη σχέση. Εγώ συναναστρέφομαι με πολλές γυναίκες καθημερινά στη δουλειά μου και φυσικά όλες ξέρουν ότι γαμάω στα μπουρδέλα. Αυτές είναι όλες σίγουρες ότι ο γκόμενός τους δεν γαμάει σε μπουρδέλα.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΩ?

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝ ΤΟΥ ΤΗ ΧΑΡΙΣΩ.  :tickedoff:

Aν μπεις σε σχέση, τα μπουρδέλα κόβονται δια νόμου, ή συνεχίζουν να αλληλεπιδρούν με την σχέση;
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε. πικερ  :rockon:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Aν μπεις σε σχέση, τα μπουρδέλα κόβονται δια νόμου, ή συνεχίζουν να αλληλεπιδρούν με την σχέση;
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

κολλητος μου εχει σχεση 3 χρονια και δεν εχει περασει ουτε απεξω απο μπουρδελο
πριν αυτην την σχεση πηγαινε τουλαχιστον 3-4 φορες την εβδομαδα.

Ειναι καθετος καθε φορα και λεει οτι δεν προκειται να την απατησει για κανενα λογο.

Ελπιζω να μην καταληξουμε ολοι ετσι και μας πανε πιπα-κωλο οι καριολες μετα.

Και να πεις οτι ειχε κανα φραγκο.

Αφραγκη ειναι ρε μαλακα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τα έχω πει πολλές φορές αυτά. Τη σχέση την κρατάμε μόνο αν η γυναίκα μας κάθεται όσο συχνά θέλουμε και μας ικανοποιεί απόλυτα στο σεξ ή αν δεν τα κάνει αυτά αλλά ΔΕΧΕΤΑΙ να γαμάμε παράλληλα πουτάνες. Διαφορετικά τη στέλνουμε και συνεχίζουμε στα αγαπημένα μας μπουρδέλα.
  Εσύ δηλαδή έχεις κάνει και σχέσεις ή δεν το κατέχεις το σπορ ?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Έχω κάνει 6 ολοκληρωμένες σχέσεις. Η μικρότερη ήταν 1 μέρα και η μεγαλύτερη 3 μήνες - αλλά ήταν ελεύθερη σχέση και πήγαινα παράλληλα με πουτάνες και αυτή με άλλους. Οι υπόλοιπες σχέσεις μου ήταν λίγων ημερών ή λίγων εβδομάδων. Τις έδιωχνα γιατί δεν μου άρεσαν στο σεξ ή δεν άντεχα και πήγαινα από τη δεύτερη εβδομάδα με πουτάνα. Και μετά τους το έλεγα και με διώχνανε αυτές. Ποτέ δεν έκρυψα τίποτα.
Αυτά δεν τα λες και σχέσεις, περισσότερο αρπαχτές είναι...στην ουσία δεν το κατέχεις αυτό το σπορ...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν θα έδινα ρε μαλάκα τον άντρα μιας άγνωστης. Θα τον έδινα άμα την ήξερα καλά και τη γούσταρα. Ανταγωνισμός λέγεται. Επειδή εγώ μόλις γνωρίζω μια γυναίκα της λέω ΑΜΕΣΩΣ ότι είμαι μπουρδελιάρης, αυτός είναι ο μόνος τρόπος που έχω να ανταγωνιστώ έναν απατεώνα. Τι δεν καταλαβαίνεις;
-Γεια σου ,είμαι ο Picker και είμαι μπουρδελιάρης!!! :2funny: :2funny:

Ρε μαλακα τι σε ενδιαφέρει μια γυναίκα που δεν δουλευει σε μπουρδέλο αφού λες ότι δεν θες να κάνεις σχέση;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γιατί, εκτός τις πουτάνες πληρώνεις και τις άλλες ?  :S :think:  Καμία που να θέλει να παίξει τσόντα έχεις να μου συστήσεις ?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Έχω ξαναπεί ότι αν ήταν στο χέρι μου θα πέρναγαν όλες οι γυναίκες από 9-μηνη θητεία σε μπουρδέλα για να μαθαίνουν ποια είναι η πραγματική τους αξία. Και αφού ξεφτιλίζονταν αρκετά θα μπορούσαν μετά να το παίξουν κυρίες όσο θέλουν.
Έλεος ρε φίλε, λυπήσου μας !!  Ρε τι υπάρχει στον κόσμο...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
..
Υπερμουναρος στο μεταξι δεν υπαρχει..
Αντε το πολυ 2.3 πολυ καλες.
ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΔΕΝ ΠΑΣ..
δε γαμας εκει που γαμουν τα πακια..
Κ μετα πας σπιτι σου...
Αν εισαι ελευθερος no problem..
...
ΤΩΡΑ οπως το βλεπεις..
Απο την μια λες γυναικωτους οποιους φορανε σκουλαρικι η εχουν μακριά  μαλλιά. .
Μετα λες χαλασε η οικογένεια ενω εσυ πας κ γαμας με ρισκο να φερεις""" κατι σπιτι..
Υποκρισία. .
Τουλαχιστον μην κρίνεις τους αλλους.

Τι υποκρισια ρε τυπε μας δουλευεις; Και ο πατερας μου σε μπουρδελακια γαμαγε. Και ολοι οι λαικοι οικογενειαρχες στο μπουρδελο γαμανε. Αυτο ελειπε, επειδη παντρευτηκαμε και τρωμε σπιτικο φαγητο να κοψουμε την ταβερνα!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιστρέφω και πάλι στο ποια πρέπει να είναι η πολιτική ιδεολογία του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη. Ο μοναχικός μπουρδελιάρης είναι φιλελεύθερος στο θέμα της πορνείας και συντηρητικός καθώς βλέπει τις γυναίκες σεξιστικά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι ψηφίζει ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης; Κανένα κόμμα δεν τον αντιπροσωπεύει απόλυτα καθώς η ιδεολογία του είναι ριζοσπαστική. Θα μπορούσαμε όμως να πούμε ότι είναι κάπως πιο κοντά στις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom