Νέα

Ο Μπουτάρης άρχισε να εισπράττει συγχαρητήρια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Θα με κάνεις να πιστέψω οτι είσαι χαζός τελικά.
Ή ότι δεν καταλαβαίνεις ελληνικά....

Noμίζω πως άλλο θέμα συζητάμε αυτή τη στιγμή... Απλά στο υπενθυμίζω...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
α. Ο Γιωργάκης του "λεφτά υπάρχουν" εκπροσωπεί τις δημοκρατικές διαδικασίες; Μη με τρελαίνεις. Τέτοιες διαδικασίες δεν είχε ούτε ο Πολ Ποτ.
Κυβέρνηση μετά από εκλογές βγήκε. Τι να προσθέσω?

β. Είσαι σίγουρος οτι ο Μίκης θα λέει και αύριο αυτά που λέει σήμερα; Αλλά και πέρα απ' αυτό, τι ακριβώς προτείνει πέρα απ' αυτό που προτείνει ο Τσίπρας π.χ;
Εγώ δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνω αύριο, θα είμαι σίγουρος για κάποιον άλλον?
Ο Τσίπρας έχει προτείνει οτιδήποτε, εκτός από τα default? Και εάν έχει όντως, γιατί συμφωνεί μαζί του μόνο το 5% (και πολύ λέω)?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κυβέρνηση μετά από εκλογές βγήκε. Τι να προσθέσω?
Εγώ δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνω αύριο, θα είμαι σίγουρος για κάποιον άλλον?
Ο Τσίπρας έχει προτείνει οτιδήποτε, εκτός από τα default? Και εάν έχει όντως, γιατί συμφωνεί μαζί του μόνο το 5% (και πολύ λέω)?

α. Και ο Χίτλερ απο εκλογές βγήκε. Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Οτι ήτανε δημοκράτης;

β. Ο Μίκης τι ακριβώς πρότεινε που σε γοήτευσε τόσο; Και πόσο % έχει στην κοινωνία;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
α. Και ο Χίτλερ απο εκλογές βγήκε. Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Οτι ήτανε δημοκράτης;

β. Ο Μίκης τι ακριβώς πρότεινε που σε γοήτευσε τόσο; Και πόσο % έχει στην κοινωνία;
εχεις μια κριση ταυτοτητας αν μη τι αλλο.....

Επισκέπτης
Τσίπρας κ λοιπές αριστερές δυνάμεις έχουνε προτάσεις που όντως μοιάζουνε ουτοπικές...

Εδώ τα πράγματα έχουνε:αποπληρώνουμε(όσο γίνεται πιο ανώδυνα χωρίς να μας πηδήξουνε αγρίως μόνο τους μικρομεσαίους) κ στην συνέχεια την εξουσία να την πάρουνε άλλοι με την ελπίδα να'ναι καλύτεροι...

Ο λαός δυστυχώς δεν είναι έτοιμος να αναλάβει μόνος του τις τύχες του κ έτσι χρειάζεται εκπροσώπους...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Την δεδομένη στιγμή που εκλέχτηκε, αποτέλεσμα δημοκρατικών διαδικασιών ήταν.

Δεν αμφισβητείται αυτό νομίζω με κανέναν τρόπο.

% δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.

Αυτό που με γοήτευσε ήταν η στάση ενός ανθρώπου που ενώ φέυγει (85 έιναι, οκ?) δεν λέει να παραδοθεί σε συνδυασμό με το ότι δεν έχει να κερδίσει κάτι με το να με γοητεύσει.

Και όσους γοήτευσε, το κατάφερε χωρίς υποσχετική για δημόσια έργα ή διορισμούς.

Σήμερα, τα παραπάνω είναι ΠΑΡΑ πολύ σημαντικά.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Για αυτό οι Λένιν, Μάο, Πολ Ποτ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις δεν εμπιστεύτηκαν ποτέ αυτό τον ποταπό θεσμό και πήραν την εξουσία με εφοπλου λόγχη...
Αφού ο Χίτλερ βγήκε με εκλογές, φτου κακά εκλογές...
(Το ότι μετά βέβαια τις κατήργησε μαζί με τα κόμματα δεν λέει τίποτα στον χαζόπαπο)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την δεδομένη στιγμή που εκλέχτηκε, αποτέλεσμα δημοκρατικών διαδικασιών ήταν.

Δεν αμφισβητείται αυτό νομίζω με κανέναν τρόπο.
% δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.

Αυτό που με γοήτευσε ήταν η στάση ενός ανθρώπου που ενώ φέυγει (85 έιναι, οκ?) δεν λέει να παραδοθεί σε συνδυασμό με το ότι δεν έχει να κερδίσει κάτι με το να με γοητεύσει.

Και όσους γοήτευσε, το κατάφερε χωρίς υποσχετική για δημόσια έργα ή διορισμούς.

Σήμερα, τα παραπάνω είναι ΠΑΡΑ πολύ σημαντικά.

α. Η δημοκρατική εκλογή του το 1931 φυσικά και δεν αμφισβητείται. Το κακό όμως είναι οτι δεν αμφισβητείται και το Νταχάου, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.

β. Σε ξαναρωτάω: ποια είναι η πολιτική πρόταση του Μίκη;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για αυτό οι Λένιν, Μάο, Πολ Ποτ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις δεν εμπιστεύτηκαν ποτέ αυτό τον ποταπό θεσμό και πήραν την εξουσία με εφοπλου λόγχη...
Αφού ο Χίτλερ βγήκε με εκλογές, φτου κακά εκλογές...
(Το ότι μετά βέβαια τις κατήργησε μαζί με τα κόμματα δεν λέει τίποτα στον χαζόπαπο)

Τώρα δέσαμε.
Ήρθε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να μας σώσει. 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γιατί δε δίνουμε π.χ. την Ακρόπολη, τη Δήλο ή τους Δελφούς;
Ή και τη Θράκη, είναι ίσως μια ευκαιρία να απαλλαγούμε και απο τον tramountana.   :)

Βάλε και τη Μακεδονία...
Να ξεπληρώσουν και οι αριστεροί τα γραμμάτια στους συντρόφους μακεντόνσκι με το νόμιμο τόκο!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βάλε και τη Μακεδονία...
Να ξεπληρώσουν και οι αριστεροί τα γραμμάτια στους συντρόφους μακεντόνσκι με το νόμιμο τόκο!

Δεν έχεις παρά να το προτείνεις στον ιππότη, που είναι υπέρμαχος ενός τέτοιου deal.
Τι το λες σε μένα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν έχεις παρά να το προτείνεις στον ιππότη, που είναι υπέρμαχος ενός τέτοιου deal.
Τι το λες σε μένα;

Eσύ μάθε πρώτα περί τίνος συζητάμε . Τα λοιπά αργότερα :cheesy:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τώρα που το σκέφτομαι και η δαπ νδφκ με εκλογές έβγαινε πρώτη...
Πραγματικά σατάνικός θεσμός οι εκλογές...

Τώρα που το σκέφτομαι κι εγώ, είδα μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή απόψε του Κώστα Μπαξεβάνη.
Που έλεγε ακριβώς αυτό, οτι αν προσκολληθείς σε μια φοιτητική παράταξη εξουσίας παίρνεις πτυχίο χωρίς καν να το καταλάβεις.
Κάτι που είναι σαν να σε φωτογραφίζει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τι εγινε ρε παιδια?
Εγραψε σχολιο ο Παπαζολ στις 1.28 και μετα εγινε...επισκεπτης????
Εχασα κατι?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom