Νέα

Ο Μπουτάρης άρχισε να εισπράττει συγχαρητήρια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Και τον μισθό σου από που τον έδινε το αφεντικό? Έπιανε το αφεντικό τις πέτρες και τις έκανε ευρώ? Όπως οι αλχημιστές?
Δεν τα λες καλα, η δουλεια υπηρχε (για μενα) μεσω του ΕΣΠΑ και τον μισθο θα τον επαιρνα, το αφεντικο πηρε τα εξτρα φραγκα και εχτισε μεζονετα στα βορεια προαστια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τελικά το κόλπο πιάνει έτσι?

Να φαγωθούμε μεταξύ μας για το πως φτάσαμε εδώ.

Για το πως και εάν θα αλλάξει η κατάσταση καμία κουβέντα πάντως.

Sorry που σας την χαλάω.

Αν δε δεις τις αιτίες και πρόσκαιρα να τα μπαλώσεις μετά παλι τα ίδια θα χεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν τα λες καλα, η δουλεια υπηρχε (για μενα) μεσω του ΕΣΠΑ και τον μισθο θα τον επαιρνα, το αφεντικο πηρε τα εξτρα φραγκα και εχτισε μεζονετα στα βορεια προαστια

Αν δεν υπήρχε το ΕΣΠΑ λοιπόν θα είχες δουλειά και εσύ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εσύ πάντως συμφώνησες να δοθούν τα νησάκια, αμαρτίαν ουκ έχεις.   :)

Εγώ αναρωτήθηκα για τη δυνατότητα της χώρας αυτή τη στιγμή να τα κρατήσει. Όπως κάποτε και η βρετανική αυτοκρατορία αποφάσιες ότι δε μπορούσε να διατηρεί το μισό πλανήτη.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν δε δεις τις αιτίες και πρόσκαιρα να τα μπαλώσεις μετά παλι τα ίδια θα χεις.

Να κοιτάς μόνο τις αιτίες δεν λέει τίποτα.

Το έχω ξαναγράψει: να συμφωνήσουν όλοι στην αιτία είναι το θέμα.

Και αυτό δεν θα γίνει ΠΟΤΕ και το βάζω και στοίχημα χωρίς ασφάλιση μάλιστα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τελικά το κόλπο πιάνει έτσι?

Να φαγωθούμε μεταξύ μας για το πως φτάσαμε εδώ.

Για το πως και εάν θα αλλάξει η κατάσταση καμία κουβέντα πάντως.

Sorry που σας την χαλάω.

Η διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα του κράτους και το πετσόκομα όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αγώνες δεκαετιών δεν είναι η λύση πάντως.
Η τυφλή μπακαλική δεν είναι το παν στη ζωή.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Είπα εγώ ότι έχεις;;;;

Πόσα έφαγε ας πούμε το αφεντικο σου και πόσα πήραν οι εργαζόμενοι;;;

Οι οποίοι φαντάζομαι ότι γράφαν τον καλλίτερο κώδικα, με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο και πέρνανε και τους χειρότερους μισθούς της αγοράς...

Ή σας έπινε ο εργοδότης το αίμα;;;
Ηταν μια μετρια κατασταση, αρα μαλλον καλα για εταιρια πληροφορικης

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Να συμφωνήσω με τον Πάγκαλο, τον Καρατζαφέρη και τον Βγενόπουλο εννοείς;    :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ουουου καλά είσαι. Τι στοίχημα με απόδοση 1? :cheesy:

Αλλά τουλάχιστον δε κάνει κακό να βλέπουμε και μερικά πράγματα. Έτσι ως φιλολογική γνώση ρε αδερφέ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ αναρωτήθηκα για τη δυνατότητα της χώρας αυτή τη στιγμή να τα κρατήσει. Όπως κάποτε και η βρετανική αυτοκρατορία αποφάσιες ότι δε μπορούσε να διατηρεί το μισό πλανήτη.

Οκ.
Η Μυτιλήνη π.χ. είναι ο μισός πλανήτης.
Ότι πεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Χριστος και Παναγια...
Ιδιο πραγμα η Χιος με τα Φωκλαντς?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα του κράτους και το πετσόκομα όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αγώνες δεκαετιών δεν είναι η λύση πάντως.

Τα πράγματα είναι απλά. Στη χώρα αυτή βγάζεις 5 ξοδεύεις 15. Άμα θες να χεις ή βγάζεις περισσότερα ή ξοδεύεις λιγότερα. Από που κόβεις το ξόδεμα? Από εκεί που έχεις τη μεγαλύτερη χασούρα. Ξεκινάς λοιπόν.
Τώρα για να βγάλεις παραπάνω. Τι λες να χρειάζεται άραγε?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τα πράγματα είναι απλά. Στη χώρα αυτή βγάζεις 5 ξοδεύεις 15. Άμα θες να χεις ή βγάζεις περισσότερα ή ξοδεύεις λιγότερα. Από που κόβεις το ξόδεμα? Από εκεί που έχεις τη μεγαλύτερη χασούρα. Ξεκινάς λοιπόν.
Τώρα για να βγάλεις παραπάνω. Τι λες να χρειάζεται άραγε?

Η κασέτα που απαγγέλλεις κυκλοφορεί και σε σιντί;    :)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Τώρα μην μου πεις ότι όλες αυτές οι μεζονέττες που χτίστηκαν στα Βόρεια Προάστια ανήκουν στα αφεντικά.

Γιατί εγώ ξέρω ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ιδιοκατοίκησης στον κόσμο.

Για να μην πω και για εξοχικά και για δεύτερα σπιτάκια στο χωριό που δεν υπάρχουν και επίσημα στοιχεία.

Και στην τελική πόσα από το κόστος κατασκευής της μεζονέττας πήγαν πίσω στην αγορά;

Πόσα το οικόπεδο, πόσα ο μηχανικός, πόσα τα μαστόρια, πόσα τα υλικά, πόσα οι Αλβανοί;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χριστος και Παναγια...
Ιδιο πραγμα η Χιος με τα Φωκλαντς?
Οκ.
Η Μυτιλήνη π.χ. είναι ο μισός πλανήτης.
Ότι πεις.

Το θέμα είναι ότι αν για σένα είναι αντιστοίχως επαχθές τότε υπάρχει πρόβλημα. Αναλογικά δε μπορείτε να σκεφτείτε?

Λέεεω εγώ τώρα ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μια Ελλάδα με συρρικνωμένα σύνορα που θα εξέλειπαν τα προβλήματα με την Τουρκία ( ας πάρει και τα πετρέλαια αφού αυτοί τουλάχιστον έχουν βιομηχανία, εμείς να τα κάνουμε τι?)

Γλιτιώνουμε από στρατό, γλυτώνουμε από Δ.Υ. εκεί που δε χρειάζονται κλπ. Επομένως δαπανούμε για προώθηση εκπαίδευσης, έρευνας , τεχνολογίας. Αγροτική παραγωγή, κτηνοτροφία κλπ. Και ναυτιλία. Η Ολλανδία, η Σιγκαπούρη η Ταιβάν είναι μικρότερες αλλά εξελιγμένες.

Επομένως με το πλεόνασμα σε προιόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας και βιομηχανικά προιόντα φτηνά από την Τουρκία θα παίρνουμε. Και φυσικά δε θα χουμε προβλήματα.

Αλλά είπαμε. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τώρα μην μου πεις ότι όλες αυτές οι μεζονέττες που χτίστηκαν στα Βόρεια Προάστια ανήκουν στα αφεντικά.

Γιατί εγώ ξέρω ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ιδιοκατοίκησης στον κόσμο.

Για να μην πω και για εξοχικά και για δεύτερα σπιτάκια στο χωριό που δεν υπάρχουν και επίσημα στοιχεία.

Και στην τελική πόσα από το κόστος κατασκευής της μεαονέττας πήγαν πίσω στην αγορά;

Πόσα το οικόπεδο, πόσα ο μηχανικός, πόσα τα μαστόρια, πόσα τα υλικά, πόσα οι Αλβανοί;

'Ωστε κι οι Αλβανοί "μαζί τα φάγανε";     :)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έστω ότι συμφωνούμε.

Πάμε παρακάτω. Η επόμενη μέρα.

Τι κάνουμε?

Να συμφωνήσω με τον Πάγκαλο, τον Καρατζαφέρη και τον Βγενόπουλο εννοείς;    :think:

Εάν δεν συμφωνήσει το σύνολο, όποιο και να είναι αυτό, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με ειρηνικό τρόπο.

Καινούργιο εμφύλιο θα έχουμε λόγω της κρίσης.

Εάν είναι έτσι...τότε μία ώρα νωρίτερα. Να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία.

Ουουου καλά είσαι. Τι στοίχημα με απόδοση 1? :cheesy:
Αλλά τουλάχιστον δε κάνει κακό να βλέπουμε και μερικά πράγματα. Έτσι ως φιλολογική γνώση ρε αδερφέ.
Δεν πάμε μπροστά με αυτό τον τρόπο.

Χρόνο ροκανίζουμε για να γίνουμε εύκολη τροφή, τίποτα άλλο.

Άσε που πιστεύω ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι θέλουμε να τα παρουσιάζουμε, αλλά (έχει ξαναειπωθεί) είναι τέτοιες οι εξαρτήσεις και στρεβλώσεις του συστήματος, που είναι αδύνατη η διόρθωσή του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom