Νέα

Ο Μπουτάρης άρχισε να εισπράττει συγχαρητήρια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στο ξαναλέω.
Μη μιλάς για λογαριασμό μου.
Δεν σου το επιτρέπω.
Λυπάμαι.

Και σάμπως τι μπορείς να κάνεις για αυτό. Μόνο να ανατρέψεις τα επιχειρήματά μου.
Πάμε λοιπόν. Η αριστερά στην Ελλάδα και αυτά που πρεσβεύεις ευθύνονται κατά μεγάλο μέρος για τον μεσαίωνα στην παραγωγικό και εκπαιδευτικό τομέα κυρίως. Η καθήλωση της παραγωγής και των παραγωγικών δυνάμεων οφείλεται κατά μεγάλο μέρος στην υπονόνευση κάθε αναπτυξιακής προσπάθειας από τον αριστερά. Με δικαιολογίες αρκετές φυσικά. Αλλά όταν όποια επενδυτική προσπάθεια υπονομεύεται, τη στιγμή που σε άλλα όργια υπήρχε ΣΙΩΠΗ τότε ναι αυτά που πρεσβεύσεις έχουν το διόλου ευφκαταφρόνητο μερίδιο.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Eίμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Δίνω και δεν έχω φάει τίποτα. Λοιδωρώ τον εαυτό που που ΑΝΕΧΟΜΟΥΝΑ πάντως. Ναι φταίω. Άσχετα αν έκανα ότι μπορούσα. Κρίνω αυστηρά τον εαυτό μου φίλε. Δε ψάχνω φτηνές δικαιολογίες.
Καταπληκτικα και εγω το ιδιο, και ειμαστε καμμια 600.000 χιλιαδες στην χωρα (υπολογιζω). Εμεις τι φαγαμε?
Και αν εννοεις τους δημοσιους, αυτα που φαγανε (μαλλον αυτα που τους ταιζαν), ηταν για να αποκοιμηθουνε και να στηριζουνε το μεγαλο παρτι. Αυτοι που σκηνοθετησαν το σκηνικο ειναι οι απατεωνες και ειναι εκτος των δυο αυτων κατηγοριων. Και φυσικα ειναι πολλοι προβατα αλλα η βλακεια τους δεν ειναι δικο τους λαθος, μαλλον ειναι της φυσης. Και τα προβατα δεν πανε οπου γουσταρουν αλλα τα οδηγει ο τσοπανης που εχει και την ευθυνη να μην χαθουν στον δρομο.

Και εγω κρινω αυστηρα τον εαυτο μου, και εγω φταιω, αλλα κλεφτης δεν εγινα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καταπληκτικα και εγω το ιδιο, και ειμαστε καμμια 600.000 χιλιαδες στην χωρα (υπολογιζω). Εμεις τι φαγαμε?
Και αν εννοεις τους δημοσιους, αυτα που φαγανε (μαλλον αυτα που τους ταιζαν), ηταν για να αποκοιμηθουνε και να στηριζουνε το μεγαλο παρτι. Αυτοι που σκηνοθετησαν το σκηνικο ειναι οι απατεωνες και ειναι εκτος των δυο αυτων κατηγοριων. Και φυσικα ειναι πολλοι προβατα αλλα η βλακεια τους δεν ειναι δικο τους λαθος, μαλλον ειναι της φυσης. Και τα προβατα δεν πανε οπου γουσταρουν αλλα τα οδηγει ο τσοπανης που εχει και την ευθυνη να μην χαθουν στον δρομο.

Και εγω κρινω αυστηρα τον εαυτο μου, και εγω φταιω, αλλα κλεφτης δεν εγινα.

Πως είναι δυνατόν όταν οι περισσότερες κρατικές δαπάνες αφορούν μισθούς και συντάξεις του δημοσίου να έφαγαν περισσότερα αυτοί που πήραν κάποια δημόσια έργα που οι δημόσιες επενδύσεις ήταν ελάχιστες? Τα οποία ούτως ή άλλως θα κόστιζαν αρκετά? Έπειτα όταν λαμβάνεις χρήματα για το μόνο λόγο ότι είσαι κομματόσκυλο και τίποτα άλλο τότε ΝΑΙ τρως λεφτά.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και σάμπως τι μπορείς να κάνεις για αυτό. Μόνο να ανατρέψεις τα επιχειρήματά μου.
Πάμε λοιπόν. Η αριστερά στην Ελλάδα και αυτά που πρεσβεύεις ευθύνονται κατά μεγάλο μέρος για τον μεσαίωνα στην παραγωγικό και εκπαιδευτικό τομέα κυρίως. Η καθήλωση της παραγωγής και των παραγωγικών δυνάμεων οφείλεται κατά μεγάλο μέρος στην υπονόνευση κάθε αναπτυξιακής προσπάθειας από τον αριστερά. Με δικαιολογίες αρκετές φυσικά. Αλλά όταν όποια επενδυτική προσπάθεια υπονομεύεται, τη στιγμή που σε άλλα όργια υπήρχε ΣΙΩΠΗ τότε ναι αυτά που πρεσβεύσεις έχουν το διόλου ευφκαταφρόνητο μερίδιο.

Κοίτα φίλε.
Δεν θα με "σκηνοθετήσεις" κιόλας στο τι θα πω.
Λυπάμαι αν σου χαλάω την τακτοποιημένη εικόνα που έχεις στο μυαλό σου, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.
Με κάθε σεβασμό, ξεπάρκαρε απο το καλάμι.

Επισκέπτης
Πως είναι δυνατόν όταν οι περισσότερες κρατικές δαπάνες αφορούν μισθούς και συντάξεις του δημοσίου να έφαγαν περισσότερα αυτοί που πήραν κάποια δημόσια έργα που οι δημόσιες επενδύσεις ήταν ελάχιστες? Τα οποία ούτως ή άλλως θα κόστιζαν αρκετά? Έπειτα όταν λαμβάνεις χρήματα για το μόνο λόγο ότι είσαι κομματόσκυλο και τίποτα άλλο τότε ΝΑΙ τρως λεφτά.
Ναι τρως λεφτά αλλά η πλάκα είναι ότι καλούνται τώρα να την πληρώσουνε μόνο τα ρουσφέτια κ όχι οι ρουσφετολόγοι...

Θέλω να δω ρε πούστης στις επόμενες εκλογές ποιοι θα ψηφίσουνε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μιας κ θα τους ξεβολέψουνε τους περισσότερους δικούς τους κ τους υπόλοιπους μας  :fuck1:...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Παρεμπιπτοντως Σεβαλιέ, εγω μαζι σου εξακολουθω να εχω καθετες διαφωνιες, γιατι βλεπω επαναλαμβανεις και σε άλλα θρεντ, αποψεις του στυλ οτι "η ελλαδα εχει γινει ρημαδι, αρα να μπουνε οι τουρκοι ή οι γερμανοι να τα παρουν ολα και να κυβερνησουν" και ειδα οτι σημερα λες καπου οτι ο πληθυσμος μας συρρικνωνεται, οι δυναμεις της χωρας μικραινουν, αρα γιατι να εχουμε ως Ελλαδα την εκταση που εχουμε? Ας δωσουμε κατι. Οταν σε ρωτησα αν εννοεις π.χ. να δωσουμε μερικα νησια του αιγαιου επειδη δεν μπορουμε να τα κρατησουμε (???) (για λογους που μονο εσυ ξερεις), ενα εκ των οποίων ακριτικων νησιων τυχαινει να ειναι και η πατριδα μου, λιγο πολυ το επιβεβαιωσες. Στην αρχαιοτητα θα σε λεγανε ριψασπι. Οταν βεβαια υπολογιζεις τη δυναμη ενος λαου μονο με βαση αριθμητικα δεδομενα, χαιρομαι που δεν ειχαν τις αποψεις σου οι αρχαιοι ελληνες, γιατι τωρα θα μιλαγαμε περσικα και δεν θα ειχαν κανει καν τον κοπο να πολεμησουν, αφου θα ηταν...πολιτικα λαθος και ανορθογραφια.
Γενικως βλεπω περνας μια αποψη του στυλ "ολοι σκατα ειμαστε, αρα δεν δικαιουμαστε τιποτα". Συνεπώς δεν μπορω παρα να ταχθω στο πλευρο του Φεθρυ, οταν σου λεει "Μιλα για τον εαυτο σου".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
Παρεμπιπτοντως Σεβαλιέ, εγω μαζι σου εξακολουθω να εχω καθετες διαφωνιες, γιατι βλεπω επαναλαμβανεις και σε άλλα θρεντ, αποψεις του στυλ οτι "η ελλαδα εχει γινει ρημαδι, αρα να μπουνε οι τουρκοι ή οι γερμανοι να τα παρουν ολα και να κυβερνησουν" και ειδα οτι σημερα λες καπου οτι ο πληθυσμος μας συρρικνωνεται, οι δυναμεις της χωρας μικραινουν, αρα γιατι να εχουμε ως Ελλαδα την εκταση που εχουμε? Ας δωσουμε κατι. Οταν σε ρωτησα αν εννοεις π.χ. να δωσουμε μερικα νησια του αιγαιου επειδη δεν μπορουμε να τα κρατησουμε (???) (για λογους που μονο εσυ ξερεις), ενα εκ των οποίων ακριτικων νησιων τυχαινει να ειναι και η πατριδα μου, λιγο πολυ το επιβεβαιωσες. Στην αρχαιοτητα θα σε λεγανε ριψασπι. Οταν βεβαια υπολογιζεις τη δυναμη ενος λαου μονο με βαση αριθμητικα δεδομενα, χαιρομαι που δεν ειχαν τις αποψεις σου οι αρχαιοι ελληνες, γιατι τωρα θα μιλαγαμε περσικα και δεν θα ειχαν κανει καν τον κοπο να πολεμησουν, αφου θα ηταν...πολιτικα λαθος και ανορθογραφια.
Γενικως βλεπω περνας μια αποψη του στυλ "ολοι σκατα ειμαστε, αρα δεν δικαιουμαστε τιποτα". Συνεπώς δεν μπορω παρα να ταχθω στο πλευρο του Φεθρυ, οταν σου λεει "Μιλα για τον εαυτο σου".
Η πλάκα είναι ότι αν δεν ήτανε μοντ θα είχεεεεε ακούσειειειει από την φάρμα της υπόγας κάτι μπινελίκια...

Αλλά τώρα σούζααααααααα!!! :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Tο ζήτημα ξέρεις ποιο είναι? Ότι ο μόνος ο οποίος στα ίσια ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του είμαι εγώ. Όλοι οι άλλοι μίρλα κλάψα κακομοιριά, όχι εγώ κύριε όχι το ένα όχι το άλλο. Εγώ παίρνω ότι ευθύνη μου αναλογεί, ΠΛΗΡΩΝΩ το κόστος και μάλιστα οδυνηρό αλλά από την άλλη τα χώνω χύμα και τσουβαλάτα. Έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω. Και πληρώνοντας το κόστος, θέλω να φύγει η μούργα και η σαπίλα. Θα πληγώ και εγώ? Ναι θα πληγώ αλλά και τα μουνόπανα θα ψοφήσουν.Όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος θέλει κάθεται και κλαίει σα την παρθένα " όχι εγώ κύριε ο άλλος ήταν".Το λες, αναλαμβάνεις το όποιο κόστος  και ακόμη περισσότερο αλλά παράλληλα ΔΡΑΣ.
Ή η κλάψα " όοοχι εγώ δεν έφαγα, να ορίστε τα λαμόγια έτρωγαν περισσότερα" ο γλοιώδης λαικισμός και η αμορφωσιά και άγνοια.

Αυτά και αυτά μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Έτσι που λες. Σκέψου λίγο και ύστερα πες μου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μαλιστα.
Η κυριοτερη και βαρυτερη δαπανη του Δημοσιου, ειναι οι μισθοι και οι συνταξεις?
Μπαααααα...
Για ριξτε μια ματια εδω...
Φτανει το κυνηγι δαιμονων...

Ναι. Και τώρα εδώ τι μου δείχνεις. Ποσοστό επί των δημοσίων δαπανών των μισθών και συντάξεων έχεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Tο ζήτημα ξέρεις ποιο είναι? Ότι ο μόνος ο οποίος στα ίσια ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του είμαι εγώ. Όλοι οι άλλοι μίρλα κλάψα κακομοιριά, όχι εγώ κύριε όχι το ένα όχι το άλλο. Εγώ παίρνω ότι ευθύνη μου αναλογεί, ΠΛΗΡΩΝΩ το κόστος και μάλιστα οδυνηρό αλλά από την άλλη τα χώνω χύμα και τσουβαλάτα. Έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω. Και πληρώνοντας το κόστος, θέλω να φύγει η μούργα και η σαπίλα. Θα πληγώ και εγώ? Ναι θα πληγώ αλλά και τα μουνόπανα θα ψοφήσουν.Όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος θέλει κάθεται και κλαίει σα την παρθένα " όχι εγώ κύριε ο άλλος ήταν".Το λες, αναλαμβάνεις το όποιο κόστος  και ακόμη περισσότερο αλλά παράλληλα ΔΡΑΣ.
Ή η κλάψα " όοοχι εγώ δεν έφαγα, να ορίστε τα λαμόγια έτρωγαν περισσότερα" ο γλοιώδης λαικισμός και η αμορφωσιά και άγνοια.

Αυτά και αυτά μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Έτσι που λες. Σκέψου λίγο και ύστερα πες μου.

Βρε καλέ μου άνθρωπε, είσαι σίγουρος οτι κατάλαβες τι σου είπε ο Αλέξανδρος;
Πως να στο πω πιο λιανά, σταμάτα να το παίζεις Ιησούς Ναζωραίος, ο αίρων τις αμαρτίες του κόσμου.
Χωρίς να αμφισβητώ την καλή σου πρόθεση, καταντά γραφικό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Ας το κανω πενηνταρακια.
Αυτο στο οποιο διαφωνω, ειναι η αμεση συνδεση του "ολοι εχουμε μεριδιο ευθυνης" με το "κλεινουμε το μαγαζι και δινουμε τα κλειδια". Εγω δεν παραχωρω κανενα κλειδι σε κανεναν. Δεν ειναι σαφες αυτο που λεω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πως να στο πω πιο λιανά, σταμάτα να το παίζεις Ιησούς Ναζωραίος, ο αίρων τις αμαρτίες του κόσμου.

..τας αμαρτιας...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
www.mof-glk.gr/proypologismos]http://www.mof-glk.gr/proypologismos[/url]

Ορίστε. Δείτε βέβαια τους προυπολογισμούς όοολης της τριακονταετίας και βάλε. Γιατί τα δανεικά που ΤΩΡΑ ξεχρεώνουμε έγιναν ΤΟΤΕ.

Παντού θα δείτε πως το ήμισυ σχεδόν των ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ήταν για ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Χώρια συντάξεις, επιδόματα και λοιπές απολαβές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τα παντα εχει.
Μην μου πεις οτι προλαβες να το διαβασεις.

Τώωωωρα. Γράφει το εξής . Τις δαπάνες για αποδοχές ως ποσοστό του ΑΕΠ. Αυτό δε λέει κάτι. Σε σχέση με τις δημόσιες συνολικά μας ενδιαφέρει. Για να δούμε που πήγαινε το κρατικό χρήμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ας το κανω πενηνταρακια.
Αυτο στο οποιο διαφωνω, ειναι η αμεση συνδεση του "ολοι εχουμε μεριδιο ευθυνης" με το "κλεινουμε το μαγαζι και δινουμε τα κλειδια". Εγω δεν παραχωρω κανενα κλειδι σε κανεναν. Δεν ειναι σαφες αυτο που λεω?

Μη τα παραχωρείς. Κράτησε τα και καμάρωσέ τα! Τι να σου κάνω εγώ!

Δε θα σε ρωτήσουν πάντως αυτοί που θα στα ζητήσουν! :cheesy:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γιατι οταν ενα ποσο πχ 1εκατ σπαει στα χιλια περνει ο καθενας απο 1000ε, αυτο προσωπικα το θεωρω λαδωμα (απο την δικη μας τσεπη φυσικα πληρωνονταν τα "λαδια"). Λαδωμα για ψηφο εννοω. Οταν ολοκληρωνεται το πρωτο σκελος, εξασφαλιζεις δηλαδη μεσω λαδωματος μακρα παραμονη στην εξουσια, ανοιγει ο δρομος για τα κολπα. Και τοτε τα εκατομμυρια μοιραζονται σε καμμια δεκαρια μονο και αυτο προσωπικα το θεωρω απατη. Το πρωτο σκελος ειναι η προετοιμασια, το δευτερο ειναι το colpo grosso.

Τα δημ. εργα που εχουν φτιαχτει ισως χρειαστει να τα πληρωσουμε διπλα γιατι η κατασκευη ή ο εξοπλισμος ειναι κατωτερα των προδιαγραφων αυτου του αιωνα. Αυτο ανεβαζει κι αλλο το κοστος.

Eπισης επειδη εχω μια ιδεα απο ΔΥ, πρεπει ισως να αναλογιστουμε το οτι η μακροχρονια στερηση της δημιουργικης πλευρας ενος ανθρωπου, δεν του κανει μονο τον κωλο τεραστιο αλλα και το μυαλο πουρε και δεν το λεω αυτο με ειρωνια αλλα ως γεγονος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Ενοχλούν αυτά που λέω. αλλά δεν έχω συνηθίσει να χαιδεύω αυτιά. Λυπάμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom