Νέα

Ο Μπουτάρης άρχισε να εισπράττει συγχαρητήρια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μαζί φέραμε την κατάσταση ως εδώ. Απλά κάποιοι ήταν ηλίθιοι και δεν έφαγαν κιόλας :P Kάποιοι φάγανε τον αγλέωρα βεβαίως.

Να το κρατήσεις ως προσωπική σου άποψη.
Εσύ και ο Πάγκαλος.
Όμως δεν θα μας το κάνετε μπλάστρι κιόλας, σόρρυ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μπορεί ρε Βολταίρε, και παραμπορεί.
Αλλά να αλλάξει πρώτα, όχι πριν ακόμα τονε δούμε να τονε βγάλουμε και Γιάννη.
By the way, εσύ γιατί έχεις τόση ψύχωση υπέρ του Μνημονίου, του ΔΝΤ κλπ;
Πρέπει υποχρεωτικά να συμφωνήσουμε όλοι;
Ή δεν γίνεται να αλλάξει η ρότα λες;

Είχε μία λαμπρότατη ευκαιρία να αλλάξει η ρότα στις δημοτικές και δεν άλλαξε.

Οπότε μέχρι στιγμής παραμένουμε στα του ΔΝΤ.

Όποιος είχε εναλλακτική ρελαιστική λύση ας την έλεγε και ας την ψήφιζε ο κόσμος.

Προφανώς όμως όχι όπως ο Αλαβάνος που έλεγε ότι άμα γίνω περιφερειάρχης δεν θα μπει το ΔΝΤ σε κτίριο της Νομαρχίας Αθηνών......

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Είχε μία λαμπρότατη ευκαιρία να αλλάξει η ρότα στις δημοτικές και δεν άλλαξε.

Οπότε μέχρι στιγμής παραμένουμε στα του ΔΝΤ.

Όποιος είχε εναλλακτική ρελαιστική λύση ας την έλεγε και ας την ψήφιζε ο κόσμος.

Προφανώς όμως όχι όπως ο Αλαβάνος που έλεγε ότι άμα γίνω περιφερειάρχης δεν θα μπει το ΔΝΤ σε κτίριο της Νομαρχίας Αθηνών......
κοιτα ρε που σας καταντησε ο γαπ, σοσιαλιστες του κωλου

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Ναι, αλλά πήρε 2%, κάτι που δεν μπορούμε να αμελήσουμε ... :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Να το κρατήσεις ως προσωπική σου άποψη.
Εσύ και ο Πάγκαλος.
Όμως δεν θα μας το κάνετε μπλάστρι κιόλας, σόρρυ.

Tι θες να πεις δλδ? Να μη το λεώ? Δε το κατάλαβα αυτό. για κάντο πενηνταράκια γιατί δε μας τα λες καλά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ειναι τυχαιο που το"μαζι τα φαγαμε"απευθυνεται και γινεται αποδεκτο ΑΚΡΙΒΩΣ απο τον προβατοποιημενο οχλο?

Τα πρόβατα τι έκαναν? Μπεεε έκαναν! Κάποιοι τα λέγαν αλλά...

Παράδειγμα λαμπρό. Οι ολυμπιακοί. Όχι ο παράγοντας που τσάκισε τη χώρα , αλλά εκεί που το καράβι ήταν έτοιμο και έγερνε, ήρθε η σιδερένια μπάλα και το στειλε στον πάτο. Τι κάναν  από κάτω οι χαχόλοι?

ΜΠΕΕΕ ,ΜΠΕΕΕ βελάζε το κοπάδι....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Tι θες να πεις δλδ? Να μη το λεώ? Δε το κατάλαβα αυτό. για κάντο πενηνταράκια γιατί δε μας τα λες καλά.

Μωρέ δεν πάει να λες και οτι είσαι ο Δελαπατρίδης, ποσώς με νιάζει.
Να μην το λες για λογαριασμό μου όμως, και ειδικά με το τουπέ οτι δεν υπάρχει άλλη άποψη επί του θέματος.
Υπάρχει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τα πρόβατα τι έκαναν? Μπεεε έκαναν! Κάποιοι τα λέγαν αλλά...

Παράδειγμα λαμπρό. Οι ολυμπιακοί. Όχι ο παράγοντας που τσάκισε τη χώρα , αλλά εκεί που το καράβι ήταν έτοιμο και έγερνε, ήρθε η σιδερένια μπάλα και το στειλε στον πάτο. Τι κάναν  από κάτω οι χαχόλοι?

ΜΠΕΕΕ ,ΜΠΕΕΕ βελάζε το κοπάδι....

Όχι ΟΛΟ το κοπάδι.
Κάποιοι φωνάζαμε και τότε για το σκάνδαλο της Ολυμπιάδας.
Και κάτι τύποι σαν τον ίσιο μας λέγενε "απάτριδες" και "κομπλεξικούς".
Αλλά τώρα, μούγκα στη στρούγκα βεβαίως.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στριτουωκερ και ισιε(και οχι μονο),ζηστε στην κοσμαρα σας...
"Oσα θα διαβάσετε συνέβησαν το προηγούμενο Σάββατο σε πολυκατάστημα διεθνούς αλυσίδας της οδού Πειραιώς. Ενώ έμπαινα στο πάρκινγκ και ένας υπάλληλος μού υποδείκνυε πού να σταθμεύσω, λίγα μέτρα πιο δίπλα ένας συνάδελφός του με προέτρεπε να φύγω, ενημερώνοντάς με ότι το κατάστημα είναι κλειστό λόγω απεργίας.
Δεν ήταν ακριβώς έτσι. Το κατάστημα λειτουργούσε μεν, αλλά με το 1/3 των υπαλλήλων του. Οι «υπόλοιποι» ήταν ακριβώς έξω από την κεντρική του είσοδο, μοιράζοντας φυλλάδια στον κόσμο για να καταγγείλουν την εταιρεία τους ότι έχει διώξει 85 εργαζομένους σε όλη την Ελλάδα και παρακαλώντας ευγενικά τους πελάτες «να μη νομιμοποιήσουν τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που είχε στήσει ο ιδιοκτήτης».
Το σοκ από την πρωτόγνωρη αυτή εικόνα έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν μπήκα στο μαγαζί και είχα μια συζήτηση με όσους εργάζονταν. Διότι συνειδητοποίησα ότι τους «έξω» σε σχέση με τους «μέσα» δεν τους χώριζε απολύτως τίποτα. «Λόγω προϋπηρεσίας παίρνω 670 ευρώ καθαρά τον μήνα και όχι 630, όπως οι περισσότεροι», μου είπε ένας υπάλληλος, εξηγώντας μου ότι «τώρα θέλουν να μας τα κόψουν και αυτά επιβάλλοντάς μας να δουλεύουμε εκ περιτροπής εξάωρα». Μια συνάδελφός του μου επιβεβαίωσε ότι έχουν εκδιωχθεί 85 εργαζόμενοι μόνο τους τελευταίους μήνες «και τρέμουμε μήπως έχουμε την “τύχη” τους», ενώ ένα άλλος προσέθετε: «Την προηγούμενη εβδομάδα απήργησα κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να χάσω κι άλλο μεροκάματο, γιατί έχω δύο μικρά παιδιά»...
Kάθε τόσο μια γυναικεία φωνή ακουγόταν από τα μεγάφωνα: «Το κατάστημά μας λειτουργεί κανονικά και οι διαμαρτυρόμενοι δεν έχουν καμία σχέση με την εταιρεία μας και τη βούληση των εργαζομένων». Ελεγε εν γνώσει της ψέματα, καθώς από τον τόνο της φωνής της μπορούσες να καταλάβεις ότι διάβαζε αμήχανα ένα μήνυμα της εργοδοσίας.
"

Απλα ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΕ περισσοτερο κοσμο με τις μαλακιες σας περι αριστερων με καγιεν και το λουρι της μανας.

Με αλλα λογια ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ.

Ωραία...
Και γω μαζί τους, δίκιο έχουνε..
Και είναι μαλάκας όποιος πιστεύει ότι το πρόβλημα στην ελληνική οικονομία είναι οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα...
Αλλά πρέπει στο πακέτο με τους χαμηλόμισθους να συμπεριλάβω κοπρόσκυλα δυ, αλήτες των ΔΕΚΟ, μπουκαδόρους του ΠΑΜΕ και περίεργες μκο;
Αυτό αδυνατείς να καταλάβεις...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μωρέ δεν πάει να λες και οτι είσαι ο Δελαπατρίδης, ποσώς με νιάζει.
Να μην το λες για λογαριασμό μου όμως, και ειδικά με το τουπέ οτι δεν υπάρχει άλλη άποψη επί του θέματος.
Υπάρχει.

Δε το είπα για λογαριασμό σου. Όσο για το πως τι και αν θα το πω δε σκοπεύω να ρωτήσω κανέναν. Απλά όπως μου γουστάρει λέει ότι μου γουστάρει. Σ αρέσει . Έχει καλώς. Δε σ αρέσει? Λυπάμαι δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Αν εσύ μπορείς  ( να με δείρεις, να μου κάνεις μύνηση π.χ.) ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.

Πάμε και στο προκείμενο. Έχεις ανοίξει και δεις τα κιτάπια και τα στοιχεία να δεις τι που ποιος πότε? Λες κάτι.Να το τεκμηριώσεις με λογικά στοιχεία δύνασαι? Π.χ η χώρα είναι σε κατάσταση χρεοκοπίας. Κάποιοι επωμίζονται το κόστος. Να πεις με 1-2-3 πράγματα πως τι που πότε. Μπορείς?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όχι ΟΛΟ το κοπάδι.
Κάποιοι φωνάζαμε και τότε για το σκάνδαλο της Ολυμπιάδας.
Και κάτι τύποι σαν τον ίσιο μας λέγενε "απάτριδες" και "κομπλεξικούς".
Αλλά τώρα, μούγκα στη στρούγκα βεβαίως.

Ακριβώς. Αλλά ήταν η πλειοψηφία. Όπως και τώρα. Αλήθεια έχεις δει τι ποσοστά νεοελλήνων διαβάζουν πχ. βιβλία? Έστω εφημερίδες? Τι εκπομπές παρακολουθούν στην τηλερόραση?

Δες όμως πως κάνουν για το μπιγκ μπρόδερ το νεξτ τοπ μοντελ και τα @@ μύδια. απο κει και πέρα τι ψάχνεις να βρεις???

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δε το είπα για λογαριασμό σου. Όσο για το πως τι και αν θα το πω δε σκοπεύω να ρωτήσω κανέναν. Απλά όπως μου γουστάρει λέει ότι μου γουστάρει. Σ αρέσει . Έχει καλώς. Δε σ αρέσει? Λυπάμαι δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Αν εσύ μπορείς  ( να με δείρεις, να μου κάνεις μύνηση π.χ.) ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.

Πάμε και στο προκείμενο. Έχεις ανοίξει και δεις τα κιτάπια και τα στοιχεία να δεις τι που ποιος πότε? Λες κάτι.Να το τεκμηριώσεις με λογικά στοιχεία δύνασαι? Π.χ η χώρα είναι σε κατάσταση χρεοκοπίας. Κάποιοι επωμίζονται το κόστος. Να πεις με 1-2-3 πράγματα πως τι που πότε. Μπορείς?

Δεν χρησιμοποιώ τη λέξη "η χώρα" που δείχνει να σ' αρέσει τόσο.
Γιατί δεν είμαι το ίδιο με τον Πάγκαλο, ούτε με τον Βγενόπουλο, ούτε με το Χριστόδουλο.
Και δεν με ενδιαφέρει να μοιράσω καμμία ευθύνη που ΔΕΝ είναι δική μου.
Θες να το καταλάβεις; Καλώς.
Δεν θέλεις; Τι να κάνουμε.
Μη μιλάς ΚΑΙ για λογαριασμό μου όμως.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ακριβώς. Αλλά ήταν η πλειοψηφία. Όπως και τώρα. Αλήθεια έχεις δει τι ποσοστά νεοελλήνων διαβάζουν πχ. βιβλία? Έστω εφημερίδες? Τι εκπομπές παρακολουθούν στην τηλερόραση?

Δες όμως πως κάνουν για το μπιγκ μπρόδερ το νεξτ τοπ μοντελ και τα @@ μύδια. απο κει και πέρα τι ψάχνεις να βρεις???

Εγώ λέω αυτό που καταλαβαινω.
Το απαγόρευσαν κι αυτό;    :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ λέω αυτό που καταλαβαινω.
Το απαγόρευσαν κι αυτό;    :think:

Oκ. Καθένας αυτό που καταλαβαίνει λέει. Αλλά πρώτα από όλα πρέπει να αναστοχαζόμαστε τι λέμε ώστε να έχει κάποια βάση. Για μένα δες το ποστ το άλλο θρεντ με τη χρεοκωπία για τη γνώμη μου.

Τώρα για τοα υπόλοιπα ξαναλέμε. Κοιτάς κρατικές δαπάνες, κοιτάς φόρους κοιτάς την οικονομία, κάνεις σύγκριση κλπ. Αλλά η αρχή είναι η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Άμα το πάμε διαισθητικά και το τι νιώθουμε ή τι εντύπωση έχουμε, δε κάνουμε τίποτα. Θα μας φάνε λάχανο ρεεεεεεεεεεεεεε!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Oκ. Καθένας αυτό που καταλαβαίνει λέει. Αλλά πρώτα από όλα πρέπει να αναστοχαζόμαστε τι λέμε ώστε να έχει κάποια βάση. Για μένα δες το ποστ το άλλο θρεντ με τη χρεοκωπία για τη γνώμη μου.

Τώρα για τοα υπόλοιπα ξαναλέμε. Κοιτάς κρατικές δαπάνες, κοιτάς φόρους κοιτάς την οικονομία, κάνεις σύγκριση κλπ. Αλλά η αρχή είναι η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Άμα το πάμε διαισθητικά και το τι νιώθουμε ή τι εντύπωση έχουμε, δε κάνουμε τίποτα. Θα μας φάνε λάχανο ρεεεεεεεεεεεεεε!

Δεν μίλησα διαισθητικά, αλλά πολιτικά.
Λάθος κατάλαβες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν χρησιμοποιώ τη λέξη "η χώρα" που δείχνει να σ' αρέσει τόσο.
Γιατί δεν είμαι το ίδιο με τον Πάγκαλο, ούτε με τον Βγενόπουλο, ούτε με το Χριστόδουλο.
Και δεν με ενδιαφέρει να μοιράσω καμμία ευθύνη που ΔΕΝ είναι δική μου.
Θες να το καταλάβεις; Καλώς.
Δεν θέλεις; Τι να κάνουμε.
Μη μιλάς ΚΑΙ για λογαριασμό μου όμως.

Γιατί? Κατά τη γνώμη σου δε μπορώ να νομίζω πως εσύ ( ο κάθε " εσύ"), κρίνοντας πάντα από αυτά που πρεσβεύεις εδώ και όχι τπτ περισσότερο, πως συνέβαλες στην τωρινή κατάσταση? Τώρα αν ισχύει ή όχι το ψάχνουμε.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γιατί? Κατά τη γνώμη σου δε μπορώ να νομίζω πως εσύ ( ο κάθε " εσύ"), κρίνοντας πάντα από αυτά που πρεσβεύεις εδώ και όχι τπτ περισσότερο, πως συνέβαλες στην τωρινή κατάσταση? Τώρα αν ισχύει ή όχι το ψάχνουμε.
Οχι δεν μπορεις γιατι υπαρχει ελλειψη στοιχειων. Το ολοι τα φαγαμε ειναι κατα την γνωμη μου το πιο καταπτυστο επιχειρημα που εχει ειπωθει απο πολιτικο για να περιγραψει την σημερινη κατασταση. Ολοι μας ξερουμε πολυ καλα τι φταιει, και το εγκλημα δεν το κανει αυτος που εξαπατηθηκε αλλα αυτος που σχεδιαζει την απατη. Αν εσυ θες να πιστευεις αυτο, pls μιλα για τον εαυτο σου, το να αρχιζεις να δειχνεις γυρω γυρω με το δαχτυλο δεν σε τιμα ιδιαιτερα

Εκτος και αν οντως τα φαγες...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Στο ξαναλέω.
Μη μιλάς για λογαριασμό μου.
Δεν σου το επιτρέπω.
Λυπάμαι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι δεν μπορεις γιατι υπαρχει ελλειψη στοιχειων. Το ολοι τα φαγαμε ειναι κατα την γνωμη μου το πιο καταπτυστο επιχειρημα που εχει ειπωθει απο πολιτικο για να περιγραψει την σημερινη κατασταση. Ολοι μας ξερουμε πολυ καλα τι φταιει, και το εγκλημα δεν το κανει αυτος που εξαπατηθηκε αλλα αυτος που σχεδιαζει την απατη. Αν εσυ θες να πιστευεις αυτο, pls μιλα για τον εαυτο σου, το να αρχιζεις να δειχνεις γυρω γυρω με το δαχτυλο δεν σε τιμα ιδιαιτερα

Εκτος και αν οντως τα φαγες...

Eίμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Δίνω και δεν έχω φάει τίποτα. Λοιδωρώ τον εαυτό που που ΑΝΕΧΟΜΟΥΝΑ πάντως. Ναι φταίω. Άσχετα αν έκανα ότι μπορούσα. Κρίνω αυστηρά τον εαυτό μου φίλε. Δε ψάχνω φτηνές δικαιολογίες.

Ως λαός είμαστε χαμηλού επιπέδου. Μας άρεσαν αυτοί οι πολιτικού αυτό το κράτους, αυτοί οι νόμοι, αυτή η κατάσταση. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος αδιορατος κακός . Εμείς είμαστε. Και οι πολιτικοί σαρξ εκ της σαρκός. Αλλά κοιμόμασταν το λιγότερο. Και αν κάποιος έλεγε κάτι ήταν ο γραφικός ο κακός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom