Νέα

Ο Μπουτάρης άρχισε να εισπράττει συγχαρητήρια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βασικά δεν πρόκειται να κουνηθεί φύλλο. Παπαζόλη είσαι μικρός ακόμα.
Συν το χρόνω θα καταλάβεις ότι η ελληνική αριστερά είναι η ιδεολογία του υποτακτικού.
Και αυτή την εποχή τα αφεντικά της είναι βολεμένα.
Αριστερά αφεντικά δεν έχω υπόψιν,κάτι Πατέρες,Κόκκαλη,Βγενόπουλους κτλ ξέρω...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βασικά δεν πρόκειται να κουνηθεί φύλλο. Παπαζόλη είσαι μικρός ακόμα.
Συν το χρόνω θα καταλάβεις ότι η ελληνική αριστερά είναι η ιδεολογία του υποτακτικού.
Και αυτή την εποχή τα αφεντικά της είναι βολεμένα.

Μιλάνε και οι δεξιοί για ...υποτακτικούς και ...αφεντικά.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Επισκέπτης
Στριτουωκερ και ισιε(και οχι μονο),ζηστε στην κοσμαρα σας...
"Oσα θα διαβάσετε συνέβησαν το προηγούμενο Σάββατο σε πολυκατάστημα διεθνούς αλυσίδας της οδού Πειραιώς. Ενώ έμπαινα στο πάρκινγκ και ένας υπάλληλος μού υποδείκνυε πού να σταθμεύσω, λίγα μέτρα πιο δίπλα ένας συνάδελφός του με προέτρεπε να φύγω, ενημερώνοντάς με ότι το κατάστημα είναι κλειστό λόγω απεργίας.
Δεν ήταν ακριβώς έτσι. Το κατάστημα λειτουργούσε μεν, αλλά με το 1/3 των υπαλλήλων του. Οι «υπόλοιποι» ήταν ακριβώς έξω από την κεντρική του είσοδο, μοιράζοντας φυλλάδια στον κόσμο για να καταγγείλουν την εταιρεία τους ότι έχει διώξει 85 εργαζομένους σε όλη την Ελλάδα και παρακαλώντας ευγενικά τους πελάτες «να μη νομιμοποιήσουν τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που είχε στήσει ο ιδιοκτήτης».
Το σοκ από την πρωτόγνωρη αυτή εικόνα έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν μπήκα στο μαγαζί και είχα μια συζήτηση με όσους εργάζονταν. Διότι συνειδητοποίησα ότι τους «έξω» σε σχέση με τους «μέσα» δεν τους χώριζε απολύτως τίποτα. «Λόγω προϋπηρεσίας παίρνω 670 ευρώ καθαρά τον μήνα και όχι 630, όπως οι περισσότεροι», μου είπε ένας υπάλληλος, εξηγώντας μου ότι «τώρα θέλουν να μας τα κόψουν και αυτά επιβάλλοντάς μας να δουλεύουμε εκ περιτροπής εξάωρα». Μια συνάδελφός του μου επιβεβαίωσε ότι έχουν εκδιωχθεί 85 εργαζόμενοι μόνο τους τελευταίους μήνες «και τρέμουμε μήπως έχουμε την “τύχη” τους», ενώ ένα άλλος προσέθετε: «Την προηγούμενη εβδομάδα απήργησα κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να χάσω κι άλλο μεροκάματο, γιατί έχω δύο μικρά παιδιά»...
Kάθε τόσο μια γυναικεία φωνή ακουγόταν από τα μεγάφωνα: «Το κατάστημά μας λειτουργεί κανονικά και οι διαμαρτυρόμενοι δεν έχουν καμία σχέση με την εταιρεία μας και τη βούληση των εργαζομένων». Ελεγε εν γνώσει της ψέματα, καθώς από τον τόνο της φωνής της μπορούσες να καταλάβεις ότι διάβαζε αμήχανα ένα μήνυμα της εργοδοσίας.
"

Απλα ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΕ περισσοτερο κοσμο με τις μαλακιες σας περι αριστερων με καγιεν και το λουρι της μανας.

Με αλλα λογια ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ.

Επισκέπτης
"Oσα θα διαβάσετε συνέβησαν το προηγούμενο Σάββατο σε πολυκατάστημα διεθνούς αλυσίδας της οδού Πειραιώς. Ενώ έμπαινα στο πάρκινγκ και ένας υπάλληλος μού υποδείκνυε πού να σταθμεύσω, λίγα μέτρα πιο δίπλα ένας συνάδελφός του με προέτρεπε να φύγω, ενημερώνοντάς με ότι το κατάστημα είναι κλειστό λόγω απεργίας.
Δεν ήταν ακριβώς έτσι. Το κατάστημα λειτουργούσε μεν, αλλά με το 1/3 των υπαλλήλων του. Οι «υπόλοιποι» ήταν ακριβώς έξω από την κεντρική του είσοδο, μοιράζοντας φυλλάδια στον κόσμο για να καταγγείλουν την εταιρεία τους ότι έχει διώξει 85 εργαζομένους σε όλη την Ελλάδα και παρακαλώντας ευγενικά τους πελάτες «να μη νομιμοποιήσουν τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που είχε στήσει ο ιδιοκτήτης».
Το σοκ από την πρωτόγνωρη αυτή εικόνα έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν μπήκα στο μαγαζί και είχα μια συζήτηση με όσους εργάζονταν. Διότι συνειδητοποίησα ότι τους «έξω» σε σχέση με τους «μέσα» δεν τους χώριζε απολύτως τίποτα. «Λόγω προϋπηρεσίας παίρνω 670 ευρώ καθαρά τον μήνα και όχι 630, όπως οι περισσότεροι», μου είπε ένας υπάλληλος, εξηγώντας μου ότι «τώρα θέλουν να μας τα κόψουν και αυτά επιβάλλοντάς μας να δουλεύουμε εκ περιτροπής εξάωρα». Μια συνάδελφός του μου επιβεβαίωσε ότι έχουν εκδιωχθεί 85 εργαζόμενοι μόνο τους τελευταίους μήνες «και τρέμουμε μήπως έχουμε την “τύχη” τους», ενώ ένα άλλος προσέθετε: «Την προηγούμενη εβδομάδα απήργησα κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να χάσω κι άλλο μεροκάματο, γιατί έχω δύο μικρά παιδιά»...
Kάθε τόσο μια γυναικεία φωνή ακουγόταν από τα μεγάφωνα: «Το κατάστημά μας λειτουργεί κανονικά και οι διαμαρτυρόμενοι δεν έχουν καμία σχέση με την εταιρεία μας και τη βούληση των εργαζομένων». Ελεγε εν γνώσει της ψέματα, καθώς από τον τόνο της φωνής της μπορούσες να καταλάβεις ότι διάβαζε αμήχανα ένα μήνυμα της εργοδοσίας.
"

Απλα ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΕ περισσοτερο κοσμο με τις μαλακιες σας περι αριστερων με καγιεν και το λουρι της μανας.

Αποκλείεται δηλαδή αυτό το αφεντικό να ψήφιζει ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ;;; :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αριστερά αφεντικά δεν έχω υπόψιν,κάτι Πατέρες,Κόκκαλη,Βγενόπουλους κτλ ξέρω...

Είσαι ακόμα μικρός, είπαμε. Μείνε να περιμένεις την "επανάσταση που θα έρθει", όπως αρκετοί άλλοι εδώ μέσα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ς[Π
"

ολα τα λεφτα ηταν οταν στην απεργια των εργαζομενων των ΜΜΕ,,το ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ εβγαζε μαζι με τις διαφημισεις ενα μηνυμα οτι σε καιρος που ολοι οι εγαζομενοι κανουν θυσιες ειναι παραλογες οι απαιτησεις τους
οι παραλογες απαιτησεις ηταν να μην μειωθει ο μισθος τους
:idiot:

Επισκέπτης
Aπλά σου εξηγώ πως βγήκε το: ''αριστερά'' αφεντικά...
Σε ποιανου το πλευρο στεκεται ο καθενας ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ χωρις ναι μεν αλλα και πιπες.
Δεν μιλαμε τωρα για ακαδημαικες συζητησεις:Μιλαμε για το ποιος θα την βγαλει και ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
Aυτο θα καθαρισει και την(οποια)ηρα απο το σιταρι.

Τα υπολοιπα στ'αρχιδια μας.

Οσο για στριτουωκερ,ισιο και σια ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΙ.

Με τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ παπαριες τους περι του τιποτα απλα ΤΣΑΤΙΖΟΥΝ περισσοτερο κοσμο.

Ας συνεχισουν ετσι.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οσο για στριτουωκερ,ισιο και σια ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΙ.

Με τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ παπαριες τους περι του τιποτα απλα ΤΣΑΤΙΖΟΥΝ περισσοτερο κοσμο.

Ας συνεχισουν ετσι.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

+ 1.000.000.000

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ στέκομαι στο πλευρό εκείνων που πληρώνουν.

Επισκέπτης
Πως γινεται και ορισμενες φορες που πετυχαινω χλιδατους με λιμο και τζιπαρες,να τους πηγαινουν και να διαβαζουν"Καθημερινη"και"Εστια"?...Και ποτε να μην εχω πετυχει να διαβαζουν"Αυγη"π.χ.

Δεν αμφιβαλλω οτι θα υπαρχουν και τετοιοι...Που ομως θα τους φτυσει σαν κουκουτσια η πραγματικοτητα του μισθου των 650 ευρω...Ετσι ειναι.

Στην τελικη,για να το ληξω απο την πλευρα μου,και ο Πετρος ο Κοκκαλης κατεληξε απο νουμερο ουνο ντοκ στην Αθηνα του μεσοπολεμου,στην σπηλια του Ζαχαριαδη.

Ετσι,για την Ιστορια.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ στο είπα.
Στο οδόφραγμα με καδρόνι και μολότοφ σε βλέπω να καταλήγεις.   :)

Δύσκολο.

Εάν δεν μπορώ να εμπιστευτώ την "ηγεσία" που προκύπτει από δημοκρατικές και ειρηνικές διαδικασίες, νομίζεις ότι υπάρχει περίπτωση να εμπιστευτώ "ηγεσία" που προέκυψε από φωτιά και σίδερο?

Δεν νομίζω.

Επισκέπτης
Δύσκολο.

Εάν δεν μπορώ να εμπιστευτώ την "ηγεσία" που προκύπτει από δημοκρατικές και ειρηνικές διαδικασίες, νομίζεις ότι υπάρχει περίπτωση να εμπιστευτώ "ηγεσία" που προέκυψε από φωτιά και σίδερο?

Δεν νομίζω.
Δεν ελπίζω τίποτα. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι λέφτερος.

Kάπως έτσι η φιλοσοφία σου;;;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δύσκολο.

Δεν νομίζω.

Ρε σύ, πλάκα μου κάνεις;
Εκεί εμπιστεύτηκες τον Κώστα Χατζηδάκη λέμε!    :)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν ελπίζω τίποτα. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι λέφτερος.
Kάπως έτσι η φιλοσοφία σου;;;
Με μία λέξη: Καβάτζες.

Ρε σύ, πλάκα μου κάνεις;
Εκεί εμπιστεύτηκες τον Κώστα Χατζηδάκη λέμε!    :)
Τα νεύρα μουυυυυυυυυυυ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom