Νέα

Ο Μπουτάρης άρχισε να εισπράττει συγχαρητήρια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η κασέτα που λες κυκλοφορεί και σε σιντί;    :)

Εγώ μπορώ να σου δείξω το εμπορικό έλλειμα π.χ, να κάνω σύγκριση με παλαιότερα χρόνια κλπ. Εσύ τι έχεις να αντιπαρατάξεις  για να αντρέψεις το επιχείρημά μου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τώρα μην μου πεις ότι όλες αυτές οι μεζονέττες που χτίστηκαν στα Βόρεια Προάστια ανήκουν στα αφεντικά.

Γιατί εγώ ξέρω ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ιδιοκατοίκησης στον κόσμο.

Για να μην πω και για εξοχικά και για δεύτερα σπιτάκια στο χωριό που δεν υπάρχουν και επίσημα στοιχεία.

Και στην τελική πόσα από το κόστος κατασκευής της μεζονέττας πήγαν πίσω στην αγορά;

Πόσα το οικόπεδο, πόσα ο μηχανικός, πόσα τα μαστόρια, πόσα τα υλικά, πόσα οι Αλβανοί;

Απολυτα σωστος.
Το χρημα που γυριζει στην αγορα, μαλλον καλο κανει, ακομη κι αν προερχεται απο παραοικονομια.
Το αποθησαυριζομενο χρημα που βγαινει εκτος Ελλαδας ή μενει στις θυριδες ειναι το προβλημα.
Επειδη προκαλει στεγνωμα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
'Ωστε κι οι Αλβανοί "μαζί τα φάγανε";     :)

Τώρα φυρί - φυρί το πας για να πεταχθούνε οι γνωστοί εθνικόφρονες και να σου πούνε πόσα είναι τα εμβάσματα που έχουν φύγει για Αλβανία.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ μπορώ να σου δείξω το εμπορικό έλλειμα π.χ, να κάνω σύγκριση με παλαιότερα χρόνια κλπ. Εσύ τι έχεις να αντιπαρατάξεις  για να αντρέψεις το επιχείρημά μου?

Ότι και να αντιπαρατάξω, απλά δεν θα το ακούσεις.
Και σταμάτα να μου λες τι να κάνω.
Κάντο μόνος σου, αλλά όχι στο όνομά μου.
Μπα λύσσα κακιά να συναινέσουμε με το ζόρι!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τώρα μην μου πεις ότι όλες αυτές οι μεζονέττες που χτίστηκαν στα Βόρεια Προάστια ανήκουν στα αφεντικά.
Γιατί εγώ ξέρω ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ιδιοκατοίκησης στον κόσμο.
Για να μην πω και για εξοχικά και για δεύτερα σπιτάκια στο χωριό που δεν υπάρχουν και επίσημα στοιχεία.
Και στην τελική πόσα από το κόστος κατασκευής της μεζονέττας πήγαν πίσω στην αγορά;
Πόσα το οικόπεδο, πόσα ο μηχανικός, πόσα τα μαστόρια, πόσα τα υλικά, πόσα οι Αλβανοί;
Το Cayenne είναι Γερμανικό όμως.  :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τώρα φυρί - φυρί το πας για να πεταχθούνε οι γνωστοί εθνικόφρονες και να σου πούνε πόσα είναι τα εμβάσματα που έχουν φύγει για Αλβανία.

Αυτά τα εμβάσματα είναι που μας χρεωκόπησαν και μας έφεραν στο ΔΝΤ, έ;
Πρωτότυπη άποψη, δε λέω.    :)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εάν δεν συμφωνήσει το σύνολο, όποιο και να είναι αυτό, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με ειρηνικό τρόπο.

Καινούργιο εμφύλιο θα έχουμε λόγω της κρίσης.

Εάν είναι έτσι...τότε μία ώρα νωρίτερα. Να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία.
Δεν πάμε μπροστά με αυτό τον τρόπο.

Γι αυτό σου λέω.
Ετοιμάσου για οδόφραγμα, καδρόνι και μολότοφ.    :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ότι και να αντιπαρατάξω, απλά δεν θα το ακούσεις.
Και σταμάτα να μου λες τι να κάνω.
Κάντο μόνος σου, αλλά όχι στο όνομά μου.
Μπα λύσσα κακιά να συναινέσουμε με το ζόρι!

Δε θέλω να συναινέσουμε. Εγώ παραθέτω μερικές απόψεις βάζω κάποια επιχειρήματα. Τι πιο απλό από το να βρεις ισχυρότερα να με αντικρούσεις. Γιατί δε το κάνεις λοιπόν?
Να υποθέσω ότι δε γνωρίζεις τι σου γίνεται ? Να γίνω κακός? Να πω ότι αμφιβάλλω αν ξέρεις τι είναι δημόσιο χρέος, κρατικός προυπολογισμός, δημόσιο λογιστικό, κρατικό ομόλογο, τοκομερίδιο, τοκοχρεολύσιο, δημόσια κατανάλωση, δημόσιες επενδύσεις ( παρεπιπτόντως να ορίστε. Δε κόπηκαν μόνο μισθοί και δημόσιες επενδύσεις κόβονται. Επομένως δε θα τρώνε πλέον τα λαμόγια). Και αμφιβάλλω αν έχεις ή μπορείς να βρεις κάθε πηγή για ποσοτικά στοιχεία για τα ανωτέρω μεγέθη?

Τώρα για τη μεταφυσικής τάξης σιγουριά πως προκαθορίζεις ότι " ότι και να αντιτάξεις δε τα το ακούσω" θα ήταν περιττολογά να πω ΚΑΝΤΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΦΘΕΙΣ? Και να μην ακούσω εγώ κάποιος άλλος θα ακούσει. Οπότε τι σε εμποδίζει? Μήπως τα όσα ανέφερα παραπάνω? Λέω μήπως?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το Cayenne είναι Γερμανικό όμως.  :grin:

Και καλά, τα μέταλλα του καταλύτη της εξάτμισης φύονται μήπως στα χωράφια έξω από την Στουτγκάρδη;

Και ποιανών τα καράβια τα κουβαλάνε στην Γερμανία δηλαδή;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γι αυτό σου λέω.
Ετοιμάσου για οδόφραγμα, καδρόνι και μολότοφ.    :)
Είναι ντροπή ρε fethry να το λέμε αυτό. Είναι ντροπή.

Και σου είπα τον λόγο, τον οποίο λογικά οι αριστεροί πρέπει να τον αντιλαμβάνεστε περισσότερο από όλους.

Αυτό που θα προκύψει μετά τα καδρόνια και τις μολότοφ θα το εμπιστευτείτε περισσότερο από οτιδήποτε θα προκύψει από δημοκρατικές διαδικασίες?

Έλεος δλδ....και θα επανέρθω και ας ακούσω μπινελίκια.

Μόνο ο Μίκης γαμώ την πουτάνα μου μπορεί να πει δύο κουβέντες τελικά?

Όλοι οι άλλοι οι δημοκρατικοί πατέρες μας...τα αρχίδια μας κουνιούνται δεξιά και αριστερά?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Και σου είπα τον λόγο, τον οποίο λογικά οι αριστεροί πρέπει να τον αντιλαμβάνεστε περισσότερο από όλους.

Αυτό που θα προκύψει μετά τα καδρόνια και τις μολότοφ θα το εμπιστευτείτε περισσότερο από οτιδήποτε θα προκύψει από δημοκρατικές διαδικασίες?

Όλοι οι άλλοι οι δημοκρατικοί πατέρες μας...τα αρχίδια μας κουνιούνται δεξιά και αριστερά?

Κοίτα τα καδρόνια και οι μολότωφ ως εργαλεία χρήσιμα είναι ενίοτε. Αλλά στο που αποσκοπούν εκεί τίθεται το ζήτημα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και καλά, τα μέταλλα του καταλύτη της εξάτμισης φύονται μήπως στα χωράφια έξω από την Στουτγκάρδη;

Και ποιανών τα καράβια τα κουβαλάνε στην Γερμανία δηλαδή;

Ξέρεις τι απόδοση έχουν τα κομμάτια παραγωγής των εργοστασίων της Porsche?

Πάνω από 25%!

Να πούμε σε κανένα εγγόνι του Αρχιμηχανικού να μας κυβερνήσει, καλύτερα θα πηγαίναμε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Απολυτα σωστος.
Το χρημα που γυριζει στην αγορα, μαλλον καλο κανει, ακομη κι αν προερχεται απο παραοικονομια.
Το αποθησαυριζομενο χρημα που βγαινει εκτος Ελλαδας ή μενει στις θυριδες ειναι το προβλημα.
Επειδη προκαλει στεγνωμα.

Και πόσο λες να είναι αυτό το χρήμα;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δε θέλω να συναινέσουμε. Εγώ παραθέτω μερικές απόψεις βάζω κάποια επιχειρήματα. Τι πιο απλό από το να βρεις ισχυρότερα να με αντικρούσεις. Γιατί δε το κάνεις λοιπόν?
Να υποθέσω ότι δε γνωρίζεις τι σου γίνεται ? Να γίνω κακός? Να πω ότι αμφιβάλλω αν ξέρεις τι είναι δημόσιο χρέος, κρατικός προυπολογισμός, δημόσιο λογιστικό, κρατικό ομόλογο, τοκομερίδιο, τοκοχρεολύσιο, δημόσια κατανάλωση, δημόσιες επενδύσεις ( παρεπιπτόντως να ορίστε. Δε κόπηκαν μόνο μισθοί και δημόσιες επενδύσεις κόβονται. Επομένως δε θα τρώνε πλέον τα λαμόγια). Και αμφιβάλλω αν έχεις ή μπορείς να βρεις κάθε πηγή για ποσοτικά στοιχεία για τα ανωτέρω μεγέθη?

Τώρα για τη μεταφυσικής τάξης σιγουριά πως προκαθορίζεις ότι " ότι και να αντιτάξεις δε τα το ακούσω" θα ήταν περιττολογά να πω ΚΑΝΤΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΦΘΕΙΣ? Και να μην ακούσω εγώ κάποιος άλλος θα ακούσει. Οπότε τι σε εμποδίζει? Μήπως τα όσα ανέφερα παραπάνω? Λέω μήπως?

Καλέ μου άνθρωπε, θα στο πω για τελευταία φορά:
Σταμάτα να "βάζεις την ατζέντα" του τι θα συζητήσουμε και πως.
Δεν θυμάμαι να σε διόρισα θαλαμοφύλακα, ούτε να σε εξέλεξα στο προεδρείο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλέ μου άνθρωπε, θα στο πω για τελευταία φορά:
Σταμάτα να "βάζεις την ατζέντα" του τι θα συζητήσουμε και πως.
Δεν θυμάμαι να σε διόρισα θαλαμοφύλακα, ούτε να σε εξέλεξα στο προεδρείο.

Aν θυμάμαι καλά εσύ διαφώνησες με μένα. Σε κάποιες δικές μου θέσεις. Εγώ απλά σου καταδεικνύω πως δεν έχεις στοιχεία να τεμκηριώσεις τη διαφωνία σου αυτή. Πάω παρακάτω λέγοντας πως απλά δεν έχεις ιδέα περί του τι συζητάμε. Και επομένως δεν μπορείς να τεκμηριώσεις τίποτα κιόλας. Αν πάλι μπορείς εδώ είμαστε για να γράψεις.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

α. Ο Γιωργάκης του "λεφτά υπάρχουν" εκπροσωπεί τις δημοκρατικές διαδικασίες; Μη με τρελαίνεις. Τέτοιες διαδικασίες δεν είχε ούτε ο Πολ Ποτ.

β. Είσαι σίγουρος οτι ο Μίκης θα λέει και αύριο αυτά που λέει σήμερα; Αλλά και πέρα απ' αυτό, τι ακριβώς προτείνει πέρα απ' αυτό που προτείνει ο Τσίπρας π.χ;

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μα σε ποιους ανηκουν δηλαδη? Εγω παντως δεν εχω...εσυ?

Η ιδιοκατοικηση ειναι σε σπιτια που αγοραστηκαν με δανεικα ή σε σπιτια που εχτισε η προηγουμενη γενια με δουλεια και στερησεις γιατι το ειχε κολλημα.

Και ποσα κατω απο το τραπεζι?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Aν θυμάμαι καλά εσύ διαφώνησες με μένα. Σε κάποιες δικές μου θέσεις. Εγώ απλά σου καταδεικνύω πως δεν έχεις στοιχεία να τεμκηριώσεις τη διαφωνία σου αυτή. Πάω παρακάτω λέγοντας πως απλά δεν έχεις ιδέα περί του τι συζητάμε. Και επομένως δεν μπορείς να τεκμηριώσεις τίποτα κιόλας. Αν πάλι μπορείς εδώ είμαστε για να γράψεις.

Θα με κάνεις να πιστέψω οτι είσαι χαζός τελικά.
Ή ότι δεν καταλαβαίνεις ελληνικά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom