Τι εγινε ρε παιδια?
Εγραψε σχολιο ο Παπαζολ στις 1.28 και μετα εγινε...επισκεπτης????
Εχασα κατι?????
Ωχ ναι.
Τι έγινε;
Τι εγινε ρε παιδια?
Εγραψε σχολιο ο Παπαζολ στις 1.28 και μετα εγινε...επισκεπτης????
Εχασα κατι?????
πραγματικα εισαι τοσο χαζος οσο δειχνεις η μας κρατας και κρυμενα μυστικα;;α. Η δημοκρατική εκλογή του το 1931 φυσικά και δεν αμφισβητείται. Το κακό όμως είναι οτι δεν αμφισβητείται και το Νταχάου, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.
β. Σε ξαναρωτάω: ποια είναι η πολιτική πρόταση του Μίκη;
Είσαι μαστουρωμένος, δεν εξηγείται αλλιώς.
Tώρα σε ποιον θα μιλάς? Σε μένα ή το στρέητ?
Άστα η πανάθα μας έκανε ράκος σήμερα...
Εν προκειμένω σε σένα.
Αυτός είναι τόσο μπούλης που απο ναρκωτικά έχει δοκιμάσει ...σουμάδα.
Στο τσακίρ κέφι και ακούγοντας Βίκυ (Λέανδρος εννοείται) έχω κατεβάσει και ένα σφηνάκι βερμούτ αν θέλεις να ξέρεις!
Γεια σου ρε Φέθρυ - Είσαι η προσωποποίηση του Sex (με τον εαυτό σου) Drugs (ληγμένα ή ρίγανη) & Rock n Roll (επιπέδου πυξ λαξ) !
Σε ευχαριστώ για το κομπλιμέντο.
Η γνώμη μου για σένα πάντως παραμένει οτι είσαι τελειωμένος και κακιασμένος μαλάκας.
Αυτά μου λες και θα πνίξω τον πόνο μου στο φρούιτ παντς!
Ίσως να ρίξω και λίγο αλκοολ μέσα γιατί τα λόγια σου ήταν βαρειά και ξέρεις πόσο μετράει η γνώμη σου για ο,τιδήποτε!
Εν προκειμένω σε σένα.
Αυτός είναι τόσο μπούλης που απο ναρκωτικά έχει δοκιμάσει ...σουμάδα.
Άσε πάω να διαβάσω... μοιρολόγια για την πανάθα! Να ακούσω και λίγο ράδιο. Ίσως κλαφτώ και λιγάκι χαχα εκεί!
Όταν συζητούσαμε για τον παππού σου πάντως, κλαψούριζες σαν γυναικούλα.
Το ξέχασες;
Δεν το νομίζω...
Απλά μιλούσα ήρεμα όταν εσύ ουρλιαζες, απειλούσες και καταριόσουν σαν υστερική μαινάδα...
Προφανώς αυτό το εκλαμβάνεις ως αδυναμία.
Καλή ιδέα.
Καληνύχτα!
15 δις ευρω τουλαχιστον τα τελευταια δυο χρονια.
Δε λέω καληνύχτα... γιατί... προβλέπω δυνατή βραδιά με τον στρέητ! Θα ρίχνω κάνα βλέφαρο και από αυτό το ματσ!
Ως moderator, μηπως να μας διαφωτιζες τι συνεβη με τον dark light (papazol)?
Ας πούμε ότι το νούμερο είναι σωστό (γιατί δεν ξέρω που ακριβώς στηρίζεται).
Τι ποσοστό του χρέους είναι αυτό;
Τι ποσοστό του ΑΕΠ;
Ή για να το πω διαφορέτικά: Πες ότι τα βρίσκαμε αυτά τα 15 δισ., τα φέρναμε πίσω και τα μοιράζαμε στον λαό.
Ας πούμε 10 εκατομμύρια κόσμο (είπαμε σοσιαλισμό αλλά όχι να τα πάρουν και οι Αλβανοί).
Ξέρεις πόσο έρχεται αυτό στο κεφάλι;
1.500 Ευρώ.
Και με 1.500 Ευρώ ο καθένας θα σωθούμε;
Δε λέω καληνύχτα... γιατί... προβλέπω δυνατή βραδιά με τον στρέητ! Θα ρίχνω κάνα βλέφαρο και από αυτό το ματσ!
[video][/video]Ας πούμε ότι το νούμερο είναι σωστό (γιατί δεν ξέρω που ακριβώς στηρίζεται).
Τι ποσοστό του χρέους είναι αυτό;
Τι ποσοστό του ΑΕΠ;
Ή για να το πω διαφορέτικά: Πες ότι τα βρίσκαμε αυτά τα 15 δισ., τα φέρναμε πίσω και τα μοιράζαμε στον λαό.
Ας πούμε 10 εκατομμύρια κόσμο (είπαμε σοσιαλισμό αλλά όχι να τα πάρουν και οι Αλβανοί).
Ξέρεις πόσο έρχεται αυτό στο κεφάλι;
1.500 Ευρώ.
Και με 1.500 Ευρώ ο καθένας θα σωθούμε;
Μα σε ποιους ανηκουν δηλαδη? Εγω παντως δεν εχω...εσυ?