streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
πανηλίθιε τα υπογραμμισμένα τα βλέπεις;
το ρήμα "διαπιστώνει (το εδδα)" τι σημαίνει;
Τι σημαίνει το διαπιστώνει ρε ασχετίδη;
πανηλίθιε τα υπογραμμισμένα τα βλέπεις;
το ρήμα "διαπιστώνει (το εδδα)" τι σημαίνει;
Τι σημαίνει το διαπιστώνει ρε ασχετίδη;
?είναι θέμα συνέχειας/ασυνέχειας....
ναι αλλά για ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, σαλτιμπάγκε!
αν ήξερες τα ελάχιστα από νομικά και λογική, θα το καταλάβαινες!
οτι η επόμενη φράση είναι ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ρε ασχέτογλου!!!
σε τι διαφωνείς με την θέση του master ΠΠ ;;;
Εγω παντως με τα φτωχα νομικα μου (τι μετριοφρων θεε μου) ερμηνευω την αποφαση ως εξης.
Φυσικα ΔΕΝ αναγνωριζει υπαρξη μακεδονικης μειονοτητας στην Ελλαδα, ούτε φυσικα θα ειχε αρμοδιοτητα να κανει κατι τετοιο.
Η διαφορα ειναι πολυ λεπτη, αλλά υπαρκτη.
Αναγνωριζει το δικαιωμα των μελών του Ουρανιου Τοξου να ΜΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ και να μην γινονται στοχος, επειδη ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ως Εθνικα Μακεδονες. Και κατ ακολουθιαν, αναγνωριζει και το δικαιωμα ενος κομματος, να στεγαζει τετοιες ιδεες.
Πραγματι υπαρχει ενα θεμα με το ποια ειναι η εκταση της αρμοδιοτητας του Αρειου Παγου να αποκλειει καποια κομματα απο τις εκλογες, με βαση τις προγραμματικες τους διακηρυξεις.
Δεσμευεται κατά το νομο ΜΟΝΟΝ να μην επιτρεπει τη συμμετοχη σε κομματα που προγραμματικα πρεσβευουν την ανατροπή του πολιτευματος ή την παραχωρηση εδαφων της Ελλαδας σε άλλα κρατη.
Με αυτην την λογικη, εχει απαγορευσει στο παρελθον την καθοδο στην "Βασιλικη Ένωση Ελλαδος" και σε Εθνικοσοσιαλιστικά-Ναζιστικά κομματα, ως εξ ορισμού ανατροπείς του πολιτεύματος.
Αντιλαμβανομαι οτι το ζητημα ειναι λεπτο και οχι παντα σαφες.
Ομως το Ουρανιο Τοξο νομιζω δεν εχει ως προγραμματικη θεση την ενιαια μεγαλη μακεδονια, γιατι τοτε σαφως θα ανεκυπτε θεμα απαγορευσης συμμετοχης σε εκλογες.
Καθε συνεισφορα δεκτη προς συζητηση.
Εγω παντως με τα φτωχα νομικα μου (τι μετριοφρων θεε μου) ερμηνευω την αποφαση ως εξης.
Φυσικα ΔΕΝ αναγνωριζει υπαρξη μακεδονικης μειονοτητας στην Ελλαδα, ούτε φυσικα θα ειχε αρμοδιοτητα να κανει κατι τετοιο.
Αναγνωριζει το δικαιωμα των μελών του Ουρανιου Τοξου να ΜΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ και να μην γινονται στοχος, επειδη ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ως Εθνικα Μακεδονες. Και κατ ακολουθιαν, αναγνωριζει και το δικαιωμα ενος κομματος, να στεγαζει τετοιες ιδεες.
Πραγματι υπαρχει ενα θεμα με το ποια ειναι η εκταση της αρμοδιοτητας του Αρειου Παγου να αποκλειει καποια κομματα απο τις εκλογες, με βαση τις προγραμματικες τους διακηρυξεις.
Δεσμευεται κατά το νομο ΜΟΝΟΝ να μην επιτρεπει τη συμμετοχη σε κομματα που προγραμματικα πρεσβευουν την ανατροπή του πολιτευματος ή την παραχωρηση εδαφων της Ελλαδας σε άλλα κρατη.
Με αυτην την λογικη, εχει απαγορευσει στο παρελθον την καθοδο στην "Βασιλικη Ένωση Ελλαδος" και σε Εθνικοσοσιαλιστικά-Ναζιστικά κομματα, ως εξ ορισμού ανατροπείς του πολιτεύματος.
Ομως το Ουρανιο Τοξο νομιζω δεν εχει ως προγραμματικη θεση την ενιαια μεγαλη μακεδονια, γιατι τοτε σαφως θα ανεκυπτε θεμα απαγορευσης συμμετοχης σε εκλογες.
Καλή ανάλυση...
Όπως έχει ειπωθεί είναι άλλο πράγμα να αυτοαποκαλείται ο καθένας όπως θέλει (ίνκας, ζουλού ή αβορίγινας) και άλλο η υποχρέωση του κράτους να τον αναγνωρίζει ως μειονότητα...
Η εσδα δεν προβλέπει τέτοια υποχρέωση και η αναγνώριση μειονοτήτων (όπως και η παραχώρηση υπηκοότητας) παραμένει κυριαρχικό δικαίωμα του κράτους...
Ε και;
Το δικαστήριο διαπίστωσε:
1. ότι το Ουράνιο Τόξο συστήθηκε νόμιμα ως κόμμα
2. ότι σκοπός του ως κόμματος είναι η υπεράσπιση της "μακεδονικής μειονότητας"
Σημαίνει μήπως αυτό ότι υπάρχει "μακεδονική μειονότητα" ρε αχρηστίδη;
αυτη η "μακεδονικη μειονοτητα" απο που ειναι ακριβως? υπαρχει κρατος μακεδονια πουθενα? για πειτεμας να γελασουμε λιγοτο εδδα εν προκειμένω ΑΝΟΗΤΟΠΟΥΛΕ,
δικαίωσε το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ για τις διώξεις που είχε υποστεί (εισαγγελική παραγγελία για αφαίρεση της δίγλωσσης ελληνομακεδονικής πινακίδας, ποινική δίωξη κατά του ουρ.τόξου για πρόκληση σε διχόνοια, εισβολή εθνικιστών-τραμπούκων στα γραφεία του στη Φλώρινα και αποχή των αρχών από τις σχετικές διώξεις των τραμπούκων κλπ)
και έκρινε ότι αποτελούν παραβίαση του δικαιώματος του συνεταιρίζεσθαι του κόμματος της μακεδονικής μειονότητας.
την ύπαρξη της μακεδονικής μειονότητας την αμφισβητούν μόνο τα εθνίκια και (δεν ξέρω για πόσο ακόμη) το ελληνικό κράτος....
...παραμένει κυριαρχικό δικαίωμα του κράτους...
Το master καλό θα ήταν να το κόψεις.
Θυμίζει το Δρ. του Μέμου.
o τίτλος ισχύει έναντι των ηλιθίων εθνικιών εδώ μέσα...
ο ΠΠ δεν τον διεκδικεί γενικά....
Αδειάζει όμως τους ελληναράδες που πάνε και σπάνε τα γραφεία του Ουράνιου Τόξου στη Φλώρινα (Λερίν).
Αδειάζει όμως τους ελληναράδες που πάνε και σπάνε τα γραφεία του Ουράνιου Τόξου στη Φλώρινα (Λερίν).
Πράγμα το οποίο δεν κανει κανείς διεθνιστής για τους έλληνες των οποίων οι περιουσίες βανδαλιζονται από ομοϊδεάτες των υποστηρικτών των σκοπιανών και μάλιστα εντός πρωτευούσης ελληνικού κράτους...
Στην τελική, το ουράνιο τόξο έχει περιοριστεί σε καμια 1000 ψήφους και αυτούς μόνο στη μελίτη...
Φοβερή μειονότητα...
και έκρινε ότι αποτελούν παραβίαση του δικαιώματος του συνεταιρίζεσθαι του κόμματος της μακεδονικής μειονότητας.
αυτη η "μακεδονικη μειονοτητα" απο που ειναι ακριβως? υπαρχει κρατος μακεδονια πουθενα? για πειτεμας να γελασουμε λιγο