kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Την "Ακαδημία Πλάτωνος" του Φίλιππου Τσίτου με τιν Αντώνη Καφετζόπουλο την έχεις δει;
Την "Ακαδημία Πλάτωνος" του Φίλιππου Τσίτου με τιν Αντώνη Καφετζόπουλο την έχεις δει;
Έλα μου ντε...
Θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά να έβλεπα όμως το πώς συναναστρέφεται με κόσμο. Άμα και από κοντά φέρεται έτσι και λεει αυτά που γράφει εδώ.
Κατ' αρχάς το ΕΔΔΑ δεν έχει αρμοδιότητα για αναγνώριση μειονοτήτων και από εκεί καταλαβαίνεις ότι ο masterΠΠ λέει πίπες.
οι αποφάσεις του ΕΔΔΑ ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ!
Οι εθνικά τούρκοι, έλληνες πολίτες
έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν αυτόν τον προσδιορισμό στα σωματεία τους.
έχεις άλλη ερμηνεία "έγκριτε";;
Ομοίως και οι εθνικά μακεδόνες....
να δηλώνουν δλδ την ταυτότητα των σωματείων τους.
τουρκική μακεδονική...
έχεις άλλη ερμηνεία "έγκριτε";;
Δεν συναναστρέφεται. Συνήθως κάτι τέτοιες περιπτώσεις τις ξεβράζει η ζωή σε φόρουμ του internet, όπου ζαλίζουν χωρίς ρίσκο τον έρωτα άσχετου κόσμου.
ανόητε!
ο μόνος λόγος ύπαρξής σου είναι να την πεις στον ΠΠ!
ιδού η θέση του ΠΠ!
έχεις άλλη ερμηνεία "έγκριτε" ;
Μάθε πρώτα να κάνεις ένα σωστό quote master ΠΠ, και μετά πες μας τα παραμύθια σου.
Την "Ελένη" του Γκατζογιάννη με τον John Malkovich την έχεις δει;
χα χα χα...
ένδεια επιχειρημάτων ανόητε;
έμαθα! μπες και στην ουσία τώρα!
σε τι διαφωνείς με την θέση του master ΠΠ ;;;
o τίτλος ισχύει έναντι των ηλιθίων εθνικιών εδώ μέσα...
ο ΠΠ δεν τον διεκδικεί γενικά....
υγ φανταζομαι ότι τώρα θα πεις δε συζητάς με κάποιον που αυτοαποκαλείται μαστερ...
μετά κάτι άλλο ...
για ν' αποφύγεις την ουσία...
ως συνήθως ...
ανόητε!
Δεν συναναστρέφεται. Συνήθως κάτι τέτοιες περιπτώσεις τις ξεβράζει η ζωή σε φόρουμ του internet, όπου ζαλίζουν χωρίς ρίσκο τον έρωτα άσχετου κόσμου.
Γιατί ρε κακομοίρογλου, ψέμματα είναι ότι πήγες να κάνεις quote τον... εαυτό σου και μπερδεύτηκες;
πόσα ποστς θ' ασχολείσαι με ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ω ανόητε;
Καθόλου ανόητα ω masterΠΠ. Απλά δείχνεις πόσο αστείος είσαι για μια ακόμα φορά.
Για το βασικό θέμα, σου είχαμε δώσει το παχύ έντερο στο χέρι στο νήμα που παρατέθηκε πριν.
Και επειδή δεν είμαι μαζόχας να επαναλαμβάνω συνεχώς τα ίδια για να γουστάρεις, σε παραπέμπω στα σχόλια της μπούμπας.
καλά ότι πεις!
που έλεγε κι ο Ντάριο Φο, σύμφωνα με τον άλλο έγκριτο...
και κάντε και κανα πατσά με τόσα έντερα που νταλαβερίζεστε!
να κάνετε και κάτι χρήσιμο...
για πιο σοβαρά δεν είστε!
Μια φορά, αν η Μπούμπα δεν είναι της νομικής, θα έπρεπε σοβαρά να σκεφτείς να αλλάξεις επάγγελμα (κλάδο, χώρα).
Τζάμπα μου φαίνεται σε σπούδασαν...
ποιας νομικής ρε πας καλά?
για τους νόμους συζητάμε?
για τους νόμους μίλησε ο ππ?
:S