boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Κάποιος που δίνει τεράστια σημασία στην καταγωγή και που όλον τον καιρό πίστευε κάτι και αυτό δεν είναι έτσι...
είναι τρόμπας από την αρχή της πρότασης
οπότε χεστήκαμε
Κάποιος που δίνει τεράστια σημασία στην καταγωγή και που όλον τον καιρό πίστευε κάτι και αυτό δεν είναι έτσι...
Μην το δένεις κόμπο ότι αυτός είναι ο παπαζόλης...
οι αποφάσεις του ΕΔΔΑ ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ!
Οι εθνικά τούρκοι, έλληνες πολίτες
έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν αυτόν τον προσδιορισμό στα σωματεία τους.
είναι τρόμπας από την αρχή της πρότασης
οπότε χεστήκαμε
Αφού κι ΕΣΥ δίνεις σημασία... ;)
είπες γι'αυτόν που θα πάθει αμόκ άμα μάθει για την καταγωγή του
αυτός είναι τρόμπας
είπες γι'αυτόν που θα πάθει αμόκ άμα μάθει για την καταγωγή του
αυτός είναι τρόμπας
σου το είχα πει και τότε
αυτή η απόφαση δεν έθιγε καθόλου το θέμα της μεινότητας.
το μόνο που έλεγε ήταν ότι η ονομασία "tourkiki" δεν απειλούσε την ασφάλεια της χώρας.
το μόνο, δεν έλεγε τίποτα άλλο πέρα από αυτό
όλα τα άλλα -είτε η κοτσάνα με το tourkiki είτε η αναγνώριση μειονότητας- είναι στο μυαλό αυτών που τη διαβάζουν
εντιτ: τουλάχιστον αυτό έλεγαν τα κείμενα που παρέθεσες εσύ, δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλα
μπούμπα διάβασε αυτό και πες μου τι καταλαβαίνεις....
ειδικά παρ 40-41
Επισης ο ελλην δεκσος εχει την(κληρονομικη)ταση να αμολα τις απιστευτες μαλακιες.Είχα κατηγορηθεί ότι η εθνικοφροσύνη μου είναι ο φερετζές της δεξιοφροσύνης μου. Άρα κάθε εθνικοφροσύνη κρύβει δεξιοφροσύνη και κάθε δεξιοφροσύνη εθνικοφροσύνη; Κάθε "δεξιός" δηλαδή έχει εθνικοφροσύνη;
Επισης ο ελλην δεκσος εχει την(κληρονομικη)ταση να αμολα τις απιστευτες μαλακιες.
Το ονομα δεν μου λεει τιποτε,σορρυ.Ο φυλήςυχος ειδικά είναι σαν την αείμνηστη Αλίκη Νικολαϊδου της ΥΕΝΕΔ.
Την πρόλαβες;
Το ονομα δεν μου λεει τιποτε,σορρυ.
Το '72 γεννηθηκα.
το Δικαστήριο διαπιστώνει ότι το κόμμα Ουράνιο Τόξο είναι κόμμαμπούμπα διάβασε αυτό και πες μου τι καταλαβαίνεις....
ειδικά παρ 40-41
Υπαρχουν τα εθνικια του μπουντοτκομ που προσφερουν το ιδιο πακετο,ανευ εικονας δυστυχως.Άμα δεν έχεις δει Αλίκη Νικολαϊδου (ξανθομαλλούσα 80άρα παρουσιάστρια εκπομπής στην ΥΕΝΕΔ μέχρι και το 81 που βγήκε το ΠΑΣΟΚ) να ομιλεί με στόμφο περί Μεγαλέξανδρου και Βουκεφάλα, δεν έχεις δει τίποτα!
Άμα δεν έχεις δει Αλίκη Νικολαϊδου (ξανθομαλλούσα 80άρα παρουσιάστρια εκπομπής στην ΥΕΝΕΔ μέχρι και το 81 που βγήκε το ΠΑΣΟΚ) να ομιλεί με στόμφο περί Μεγαλέξανδρου και Βουκεφάλα, δεν έχεις δει τίποτα!
Το ονομα δεν μου λεει τιποτε,σορρυ.
Το '72 γεννηθηκα.
Να σου πω εσένα που ξέρ'ς τα πολλά. Μιά άλλη παρουσιάστρια που έβγαινε και έλεγε το πρόγραμμα του σταθμού για τη μέρα πώς λέγεται; Πολύ συμπαθητική παρουσία.
Θυμάμαι πάντως ΥΕΝΕΔ. Καθόμουν και περίμενα με τις ώρες να αρχίσει το πρόγραμμα να παίξει τα παιδικά. Στην αρχή έμπαινε ο Εθνικός Ύμνος με τη Σημαία να κυματίζει. Μετά εμβατήριο και μετά έμπαιναν τα παιδικά. Θά 'ταν 1981, 1982.
ΥΓ: Υπερμύ πρόλαβες πολυτονικό; Ώ-ρε πακέτοοοοο