Νέα

Ο Μποτρίνι κατηγορείται από μαθητευόμενο για απαράδεκτη συμπεριφορά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 6Y44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Πουστοβάγονο salta και  :gay:

Γαμώ τη Παλαιστίνη, τη Κούβα και τη Βενεζουέλα σου!  :klapseee:

Τους μοναδικούς αδύναμους που σέβομαι είναι τα επιβεβαιωμένα ΑΜΕΑ! Πάρε πιστοποιητικό πρώτα απο γιατρό και έλα να τα πούμε!

Oργιο του Αιγαιου,
εσυ αγορινα εχεις ξεφυγει.
επιβεβαιωμένα!

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.163
Πόντοι
456
Έτυχε να έχω γνωστό ο οποίος ήταν μαθητευόμενος στου μποτρινι.  Ο τύπος φέρετε πολύ άσχημα στους νέου σεφ .

O Έκτορας δεν ασχολείται με πρακτικάριους και μαθητευόμενους.Αυτό είναι καθήκον του σου-σεφ ή  του σεφ ντε παρτί...

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.163
Πόντοι
456
Αν κρίνουμε απο φάτσες τι να πούμε για τον Η.Μαμαλάκη... Πρέπει να ήταν ιδιαίτερα στοργικός με τους νέους και ωραίους της κουζίνας... :effemine:

Ο Ηλίας Μαμαλάκης δεν είναι μάγειρας (τουλάχιστον επαγγελματίας) Είναι γευσιγνώστης,ρεστω-κριτικός και σύμβουλος εστιατορίων/καταστημάτων εστιάσεως.Και για να το κάνω λιανά,δεν εμπλέκεται στην υπόθεση "εκπαίδευση και ροή Κουζίνας"

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.163
Πόντοι
456

Προσωπικα, μπραβο στο 19χρονο που βρηκε το θαρρος και το ανακινησε το θεμα. Θα ειναι και πολυ σωστος εαν μπορεσει και προσκομισει αποδδειξεις (απτα στοιχεια, καμερες, αλλες μαρτυριες κλπ κλπ)
θα τους παει πιπα κλωλο τους υπευθυνους - πιθανως οχι τον Μποτρινι που ισως (και προφανως) να μην ειχε την αμεση συμμετοχη σε τετοιες μαλακισμενες συμπεριφορες (εχει την πειρα να κρινει τι ΔΕΝ χωραει στην κουζινα του), αλλα τα αλλα κωλοπαιδα που το ειχανε δει αφεντικο πανω απο την τηγανητη πατατα και το ογρκρατέν.
Μαλιστα, καπου διαβαζα προχτες οτι τους κουτσουρεψε (απελυσε 2 ηδη και ενας ακομα αποχωρησε οικειοθελως) απο την κουζινα του ο Μποτρινι τους εμπλεκομενους.

* Ο Ε. Μποτρίνι,μέσω του δικηγόρου του,έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του 19χρόνου...
* Οι εμπλεκόμενοι μάγειρες δεν απολύθηκαν αλλά μετακινήθηκαν σε άλλα εστιατόρια...

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Ο Ηλίας Μαμαλάκης δεν είναι μάγειρας (τουλάχιστον επαγγελματίας) Είναι γευσιγνώστης,ρεστω-κριτικός και σύμβουλος εστιατορίων/καταστημάτων εστιάσεως.Και για να το κάνω λιανά,δεν εμπλέκεται στην υπόθεση "εκπαίδευση και ροή Κουζίνας"

αυτα ειναι ψιλα γραμματα για το οργιο του αιγαιου.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Προσωπικα, μπραβο στο 19χρονο που βρηκε το θαρρος και το ανακινησε το θεμα. Θα ειναι και πολυ σωστος εαν μπορεσει και προσκομισει αποδδειξεις (απτα στοιχεια, καμερες, αλλες μαρτυριες κλπ κλπ)
θα τους παει πιπα κλωλο τους υπευθυνους - πιθανως οχι τον Μποτρινι που ισως (και προφανως) να μην ειχε την αμεση συμμετοχη σε τετοιες μαλακισμενες συμπεριφορες (εχει την πειρα να κρινει τι ΔΕΝ χωραει στην κουζινα του), αλλα τα αλλα κωλοπαιδα που το ειχανε δει αφεντικο πανω απο την τηγανητη πατατα και το ογρκρατέν.
Μαλιστα, καπου διαβαζα προχτες οτι τους κουτσουρεψε (απελυσε 2 ηδη και ενας ακομα αποχωρησε οικειοθελως) απο την κουζινα του ο Μποτρινι τους εμπλεκομενους.

* Ο Ε. Μποτρίνι,μέσω του δικηγόρου του,έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του 19χρόνου...
* Οι εμπλεκόμενοι μάγειρες δεν απολύθηκαν αλλά μετακινήθηκαν σε άλλα εστιατόρια...

1) δικαιωμα του να κανει αντιμηνυση. καλα εκανε εαν με ρωτησεις. για αρχη ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ για λογους εντυπωσιασμου προς την κοινη γνωμη διοτι ενα "εσωτερικο' ζητημα (που θα επρεπε απλα να επιληφθει η επιθ εργασιας και η διακιοσυνη) πηρε διαστασεις χιονοστιβαδας και εγινε viral στα κωλοκαναλα και άλλα δικτυα 9αλλο που δεν θελανε!). δεν ειναι "ετσι" η διακιοσυνη που αποδιδεται. Αυτα θα πανε στο δικασηριο σε 2-3χρονια προς επιλυση. ζησε μαη μου. στο μεταξυ θα τα βρουνε και θα αποσυρθουν ενεδεχομενως οι "επιπλεον" μηνυσεις. στανταρ δικονομικη διαδικασια. μπιγκ ντηλ. δουλεια ναχουνε και οι δικηγοροι του. τι? κλεφτες θα γινουν αυτοι?

2)Ποοοοοοοσσσσαααα μαγαζά εχει ο Μποτ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ??? ΑποΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ!! εσενα εαν σε επαιρνε απΟ τΟ σημειΟ σου το αφεντιΚΟ και σου ελεγε πηγαινε Παρο ή πηγαινε στον αλλο φιλΟ μΟυ με την ιδια επΙχειρηση να δουλεψεις εκει θα το θεωρουσες οτι ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ? Η κινηση εγινε για καλο του Μποτρ. Εκτονωνει κατασταση, αποδεχεται οτι ισως υπηρξε προβλημα ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , δειχνει ηγεσια και "γλυτωνει" εξοδα απολυσης (για την ωρα και μεχρι να αποδειχθει η οποια ενοχη). Δηλ. μετα θα πει "σου σεφ" αποδειχτηκαν οι κατηγοριες σωστες, παρε πουλο , παρε το μακρυτερο απο τα 3 για την ζημια που μου εκανες και αντε στο καλο - σου εδωσα και την πιθανοτητα να δουλεψεις αλλου στο μεταξυ και δε σε απυελυσα με την μια. Ο τριτος της παρεας φαινεται ΔΕΝ αποδεχτηκε την "ευνοικη" μετακινηση και πηγε να δουλεψει αλλου.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το επιβεβαιωνεις εσυ ο ιδιος με τις ιδεες σου και την συμπεριφορα σου.
«Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει».
Μόνο εσύ έχεις πρόβλημα  με τη συμπεριφορά μου και τις ιδέες μου! Είπαμε αυριο εξέταση απο γιατρό και φωτο το πιστοποιητικό στο site!

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
1) δικαιωμα του να κανει αντιμηνυση. καλα εκανε εαν με ρωτησεις. για αρχη ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ για λογους εντυπωσιασμου προς την κοινη γνωμη διοτι ενα "εσωτερικο' ζητημα (που θα επρεπε απλα να επιληφθει η επιθ εργασιας και η διακιοσυνη) πηρε διαστασεις χιονοστιβαδας και εγινε viral στα κωλοκαναλα και άλλα δικτυα 9αλλο που δεν θελανε!). δεν ειναι "ετσι" η διακιοσυνη που αποδιδεται. Αυτα θα πανε στο δικασηριο σε 2-3χρονια προς επιλυση. ζησε μαη μου. στο μεταξυ θα τα βρουνε και θα αποσυρθουν ενεδεχομενως οι "επιπλεον" μηνυσεις. στανταρ δικονομικη διαδικασια. μπιγκ ντηλ. δουλεια ναχουνε και οι δικηγοροι του. τι? κλεφτες θα γινουν αυτοι?

2)Ποοοοοοοσσσσαααα μαγαζά εχει ο Μποτ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ??? ΑποΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ!! εσενα εαν σε επαιρνε απΟ τΟ σημειΟ σου το αφεντιΚΟ και σου ελεγε πηγαινε Παρο ή πηγαινε στον αλλο φιλΟ μΟυ με την ιδια επΙχειρηση να δουλεψεις εκει θα το θεωρουσες οτι ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ? Η κινηση εγινε για καλο του Μποτρ. Εκτονωνει κατασταση, αποδεχεται οτι ισως υπηρξε προβλημα ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , δειχνει ηγεσια και "γλυτωνει" εξοδα απολυσης (για την ωρα και μεχρι να αποδειχθει η οποια ενοχη). Δηλ. μετα θα πει "σου σεφ" αποδειχτηκαν οι κατηγοριες σωστες, παρε πουλο , παρε το μακρυτερο απο τα 3 για την ζημια που μου εκανες και αντε στο καλο - σου εδωσα και την πιθανοτητα να δουλεψεις αλλου στο μεταξυ και δε σε απυελυσα με την μια. Ο τριτος της παρεας φαινεται ΔΕΝ αποδεχτηκε την "ευνοικη" μετακινηση και πηγε να δουλεψει αλλου.

ενα μαγαζι εχει στην κερκυρα και 1 η 2 στην αθηνα

OP
OP
6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.260
Πόντοι
11.836

Σωστος,βασικα αψογος.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Μόνο εσύ έχεις πρόβλημα  με τη συμπεριφορά μου και τις ιδέες μου! Είπαμε αυριο εξέταση απο γιατρό και φωτο το πιστοποιητικό στο site!

οοοοοοχι αγαπητέ Ειτζιαν Οργ!
ολοι κρινομαστε ΕΔΩ!

ΥΓ "εισαι σκετο παρακρατος και προβοκατορισα"

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.163
Πόντοι
456
ενα μαγαζι εχει στην κερκυρα και 1 η 2 στην αθηνα

Eστιατόριο Μποτρίνι στο Χαλάνδρι - Εστιατόριο Ετρούσκο,Κάτω Κοριακιάνα,Κέρκυρα - Εστιατόριο Φρέσκο,Ίκος Ρησόρτς,Κέρκυρα - Εστιατόριο Μποτρίνι,Άνγκσανα Κόρφου,Κέρκυρα - Εστιατόριο Πλειάδες,Ειρήνη Λάγκζουρι Χοτέλς Βίλλας,Πάτμος - Εστιατόριο Το Κύμα,Κάζα Κουκ Κως

OP
OP
6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.260
Πόντοι
11.836
Φιλε μετοχος?

OP
OP
6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.260
Πόντοι
11.836
Σε βλεπω γνωστη της καταστασης σε ευρυτερο πλαισιο...

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.163
Πόντοι
456
<< Μαλιστα, καπου διαβαζα προχτες οτι τους κουτσουρεψε (απελυσε 2 ηδη και ενας ακομα αποχωρησε οικειοθελως) απο την κουζινα του ο Μποτρινι τους εμπλεκομενους. >>

<< 2)Ποοοοοοοσσσσαααα μαγαζά εχει ο Μποτ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ??? ΑποΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ!! εσενα εαν σε επαιρνε απΟ τΟ σημειΟ σου το αφεντιΚΟ και σου ελεγε πηγαινε Παρο ή πηγαινε στον αλλο φιλΟ μΟυ με την ιδια επΙχειρηση να δουλεψεις εκει θα το θεωρουσες οτι ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ? Η κινηση εγινε για καλο του Μποτρ. Εκτονωνει κατασταση, αποδεχεται οτι ισως υπηρξε προβλημα ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , δειχνει ηγεσια και "γλυτωνει" εξοδα απολυσης (για την ωρα και μεχρι να αποδειχθει η οποια ενοχη). Δηλ. μετα θα πει "σου σεφ" αποδειχτηκαν οι κατηγοριες σωστες, παρε πουλο , παρε το μακρυτερο απο τα 3 για την ζημια που μου εκανες και αντε στο καλο - σου εδωσα και την πιθανοτητα να δουλεψεις αλλου στο μεταξυ και δε σε απυελυσα με την μια. Ο τριτος της παρεας φαινεται ΔΕΝ αποδεχτηκε την "ευνοικη" μετακινηση και πηγε να δουλεψει αλλου.>>

Τελικά,τους απέλυσε ή τους απομάκρυνε,ρε παιδιά????
Για γράψτε σχετικά να μάθω και εγώ που δεν ξέρω τι παίζει...

OP
OP
6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.260
Πόντοι
11.836
να ξετυλιχτει το κουβαρι της υποθεσης...Τι εν τελη εγινε στη κερκυρα?τα μελη του bourdela πρεπει να δωσουν Φως στην υποθεση με το μπουλινγκ στη κουζινα του Μποτρινι?
Ζει εφιαλτη ο διασημος σεφακλας?
Δεν τον ενδιαφερει?
Τον ζηλευουν και του εστησαν παγιδα ή πλεκτανη?
Τι εχει γινει .....?

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Eστιατόριο Μποτρίνι στο Χαλάνδρι - Εστιατόριο Ετρούσκο,Κάτω Κοριακιάνα,Κέρκυρα - Εστιατόριο Φρέσκο,Ίκος Ρησόρτς,Κέρκυρα - Εστιατόριο Μποτρίνι,Άνγκσανα Κόρφου,Κέρκυρα - Εστιατόριο Πλειάδες,Ειρήνη Λάγκζουρι Χοτέλς Βίλλας,Πάτμος - Εστιατόριο Το Κύμα,Κάζα Κουκ Κως

καλως υποθετει κανεις λοιπον οτι τον "μετακουνησε οικειοθελως" σε άλλο για να δειξει οτι "πηρε την κατασταση στα χερια του" και "επεβαλε δικαιοσυνη" - για να αποφυγει και καθε εμπλοκη προσωπική του με τα περιστατικα.
οι 2 μετακινηθηκαν. ο τριτος εφυγε "μονος του".

Σταδεος, πες εμας εσυ που ξερεις εκ των εσω το ζουμι,για να ...ΜΗΝ ΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το 2004, λίγο μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων πήγα σε ένα εστιατόριο που είχε ανοίξει ο Μποτρίνι στην ταράτσα του Athens Callirhoe απάνω στην Καλλιρόης (περιοχή Συγγρού 40-42, Βούρβαχη κλπ.).

Σε ένα τραπέζι καθόνταν ο Τζέκος ο προπονητής του Κεντέρη με μία γλάστρα ξανθιά. Σημειωτέον είχαν ήδη γίνει οι γελοιότητες με τον Κεντέρη και την Θάνου.

Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο Μποτρίνι και πάει στο τραπέζι του Τζέκου και αρχίζει το σλουρπ - σλουρπ και τα αχαχούχα.

Όταν τελείωσαν οι φαιδρότητες γυρίζει πίσω στην κουζίνα μην δίνοντας προσοχή σε κανένα άλλο τραπέζι. (Όχι, ότι με χάλασε, θεωρώ απίστευτο καραγκιοζιλίκι που βγαίνουν οι σεφ και ρωτάνε αν άρεσε το φαγητό τους τον κόσμο. Όχι, ρε παπάρα, έχεις ρίξει πολύ αλάτι αλλά σάμπως θα πάρεις υπόψη την γνώμη μου; )

Το φαΐ ούτε καν μέτριο.

Από τότε δεν έχω πατήσει σε κανένα εστιατόριο του Μποτρίνι και ούτε πρόκειται.

Γενικά, μου την δίνουν όλοι αυτοί οι τηλεοπτικοί σεφ με τατουάζ και με την μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Χαράς τις προσωπικότητες.

Αν δεν ήταν ο Μπουρνταίν αυτούς δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους.

Γενικά, αυτό το κύκλωμα είναι για τον ΓΤΚΑ  με διάφορους ψωνισμένους που τους προωθούν περιοδικά όπως εκείνο που αρχίζει με Α και τελειώνει με Α με απαράδεκτους γλοιώδεις δημοσιογράφους που γράφουν για ένα πιάτο ριζότο (άλλη η μαλακία με το κριθαρώτο).

Ο μόνος σοβαρός από όλη αυτή την φάρα είναι της Σπονδής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom