Για να πας είναι μακριά, ασύμφορο.
του το χαλασες...
Ηταν ετοιμος να ξακινησει να παει.
Για να πας είναι μακριά, ασύμφορο.
Πουστοβάγονο salta και
Γαμώ τη Παλαιστίνη, τη Κούβα και τη Βενεζουέλα σου!
Τους μοναδικούς αδύναμους που σέβομαι είναι τα επιβεβαιωμένα ΑΜΕΑ! Πάρε πιστοποιητικό πρώτα απο γιατρό και έλα να τα πούμε!
Έτυχε να έχω γνωστό ο οποίος ήταν μαθητευόμενος στου μποτρινι. Ο τύπος φέρετε πολύ άσχημα στους νέου σεφ .
Αν κρίνουμε απο φάτσες τι να πούμε για τον Η.Μαμαλάκη... Πρέπει να ήταν ιδιαίτερα στοργικός με τους νέους και ωραίους της κουζίνας...
Σου το επιβεβαιώνει με πμ ο SANIM, o Pussy και ο Bullit?Oργιο του Αιγαιου,
εσυ αγορινα εχεις ξεφυγει.
επιβεβαιωμένα!
Ο Ηλίας Μαμαλάκης δεν είναι μάγειρας (τουλάχιστον επαγγελματίας) Είναι γευσιγνώστης,ρεστω-κριτικός και σύμβουλος εστιατορίων/καταστημάτων εστιάσεως.Και για να το κάνω λιανά,δεν εμπλέκεται στην υπόθεση "εκπαίδευση και ροή Κουζίνας"
Προσωπικα, μπραβο στο 19χρονο που βρηκε το θαρρος και το ανακινησε το θεμα. Θα ειναι και πολυ σωστος εαν μπορεσει και προσκομισει αποδδειξεις (απτα στοιχεια, καμερες, αλλες μαρτυριες κλπ κλπ)
θα τους παει πιπα κλωλο τους υπευθυνους - πιθανως οχι τον Μποτρινι που ισως (και προφανως) να μην ειχε την αμεση συμμετοχη σε τετοιες μαλακισμενες συμπεριφορες (εχει την πειρα να κρινει τι ΔΕΝ χωραει στην κουζινα του), αλλα τα αλλα κωλοπαιδα που το ειχανε δει αφεντικο πανω απο την τηγανητη πατατα και το ογρκρατέν.
Μαλιστα, καπου διαβαζα προχτες οτι τους κουτσουρεψε (απελυσε 2 ηδη και ενας ακομα αποχωρησε οικειοθελως) απο την κουζινα του ο Μποτρινι τους εμπλεκομενους.
* Ο Ε. Μποτρίνι,μέσω του δικηγόρου του,έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του 19χρόνου...
* Οι εμπλεκόμενοι μάγειρες δεν απολύθηκαν αλλά μετακινήθηκαν σε άλλα εστιατόρια...
Σου το επιβεβαιώνει με πμ ο SANIM, o Pussy και ο Bullit?
Μόνο εσύ έχεις πρόβλημα με τη συμπεριφορά μου και τις ιδέες μου! Είπαμε αυριο εξέταση απο γιατρό και φωτο το πιστοποιητικό στο site!Το επιβεβαιωνεις εσυ ο ιδιος με τις ιδεες σου και την συμπεριφορα σου.
«Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει».
1) δικαιωμα του να κανει αντιμηνυση. καλα εκανε εαν με ρωτησεις. για αρχη ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ για λογους εντυπωσιασμου προς την κοινη γνωμη διοτι ενα "εσωτερικο' ζητημα (που θα επρεπε απλα να επιληφθει η επιθ εργασιας και η διακιοσυνη) πηρε διαστασεις χιονοστιβαδας και εγινε viral στα κωλοκαναλα και άλλα δικτυα 9αλλο που δεν θελανε!). δεν ειναι "ετσι" η διακιοσυνη που αποδιδεται. Αυτα θα πανε στο δικασηριο σε 2-3χρονια προς επιλυση. ζησε μαη μου. στο μεταξυ θα τα βρουνε και θα αποσυρθουν ενεδεχομενως οι "επιπλεον" μηνυσεις. στανταρ δικονομικη διαδικασια. μπιγκ ντηλ. δουλεια ναχουνε και οι δικηγοροι του. τι? κλεφτες θα γινουν αυτοι?
2)Ποοοοοοοσσσσαααα μαγαζά εχει ο Μποτ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ??? ΑποΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ!! εσενα εαν σε επαιρνε απΟ τΟ σημειΟ σου το αφεντιΚΟ και σου ελεγε πηγαινε Παρο ή πηγαινε στον αλλο φιλΟ μΟυ με την ιδια επΙχειρηση να δουλεψεις εκει θα το θεωρουσες οτι ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ? Η κινηση εγινε για καλο του Μποτρ. Εκτονωνει κατασταση, αποδεχεται οτι ισως υπηρξε προβλημα ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , δειχνει ηγεσια και "γλυτωνει" εξοδα απολυσης (για την ωρα και μεχρι να αποδειχθει η οποια ενοχη). Δηλ. μετα θα πει "σου σεφ" αποδειχτηκαν οι κατηγοριες σωστες, παρε πουλο , παρε το μακρυτερο απο τα 3 για την ζημια που μου εκανες και αντε στο καλο - σου εδωσα και την πιθανοτητα να δουλεψεις αλλου στο μεταξυ και δε σε απυελυσα με την μια. Ο τριτος της παρεας φαινεται ΔΕΝ αποδεχτηκε την "ευνοικη" μετακινηση και πηγε να δουλεψει αλλου.
1) δικαιωμα του να κανει αντιμηνυση. καλα εκανε εαν με ρωτησεις. για αρχη ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ για λογους εντυπωσιασμου προς την κοινη γνωμη διοτι ενα "εσωτερικο' ζητημα (που θα επρεπε απλα να επιληφθει η επιθ εργασιας και η διακιοσυνη) πηρε διαστασεις χιονοστιβαδας και εγινε viral στα κωλοκαναλα και άλλα δικτυα 9αλλο που δεν θελανε!). δεν ειναι "ετσι" η διακιοσυνη που αποδιδεται. Αυτα θα πανε στο δικασηριο σε 2-3χρονια προς επιλυση. ζησε μαη μου. στο μεταξυ θα τα βρουνε και θα αποσυρθουν ενεδεχομενως οι "επιπλεον" μηνυσεις. στανταρ δικονομικη διαδικασια. μπιγκ ντηλ. δουλεια ναχουνε και οι δικηγοροι του. τι? κλεφτες θα γινουν αυτοι?
2)Ποοοοοοοσσσσαααα μαγαζά εχει ο Μποτ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ??? ΑποΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ!! εσενα εαν σε επαιρνε απΟ τΟ σημειΟ σου το αφεντιΚΟ και σου ελεγε πηγαινε Παρο ή πηγαινε στον αλλο φιλΟ μΟυ με την ιδια επΙχειρηση να δουλεψεις εκει θα το θεωρουσες οτι ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ? Η κινηση εγινε για καλο του Μποτρ. Εκτονωνει κατασταση, αποδεχεται οτι ισως υπηρξε προβλημα ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , δειχνει ηγεσια και "γλυτωνει" εξοδα απολυσης (για την ωρα και μεχρι να αποδειχθει η οποια ενοχη). Δηλ. μετα θα πει "σου σεφ" αποδειχτηκαν οι κατηγοριες σωστες, παρε πουλο , παρε το μακρυτερο απο τα 3 για την ζημια που μου εκανες και αντε στο καλο - σου εδωσα και την πιθανοτητα να δουλεψεις αλλου στο μεταξυ και δε σε απυελυσα με την μια. Ο τριτος της παρεας φαινεται ΔΕΝ αποδεχτηκε την "ευνοικη" μετακινηση και πηγε να δουλεψει αλλου.
Μόνο εσύ έχεις πρόβλημα με τη συμπεριφορά μου και τις ιδέες μου! Είπαμε αυριο εξέταση απο γιατρό και φωτο το πιστοποιητικό στο site!
ενα μαγαζι εχει στην κερκυρα και 1 η 2 στην αθηνα
Eστιατόριο Μποτρίνι στο Χαλάνδρι - Εστιατόριο Ετρούσκο,Κάτω Κοριακιάνα,Κέρκυρα - Εστιατόριο Φρέσκο,Ίκος Ρησόρτς,Κέρκυρα - Εστιατόριο Μποτρίνι,Άνγκσανα Κόρφου,Κέρκυρα - Εστιατόριο Πλειάδες,Ειρήνη Λάγκζουρι Χοτέλς Βίλλας,Πάτμος - Εστιατόριο Το Κύμα,Κάζα Κουκ Κως