Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.846
- Πόντοι
- 9.931
Μια και αναφέρατε τηλε-μαγειρες θα ήθελα να πω οτι εχω φαει στο εστιατόριο Ψωμί και Αλάτι του Γιάννη Λουκάκου στο Χαλάνδρι και βρήκα το το φαγητό αρκετά καλό.
Eστιατόριο Μποτρίνι στο Χαλάνδρι - Εστιατόριο Ετρούσκο,Κάτω Κοριακιάνα,Κέρκυρα - Εστιατόριο Φρέσκο,Ίκος Ρησόρτς,Κέρκυρα - Εστιατόριο Μποτρίνι,Άνγκσανα Κόρφου,Κέρκυρα - Εστιατόριο Πλειάδες,Ειρήνη Λάγκζουρι Χοτέλς Βίλλας,Πάτμος - Εστιατόριο Το Κύμα,Κάζα Κουκ Κως
καλα consulting κανει δεν ειναι δικα του... εχει διαφορα.. το 1 ειναι σιγουρα 100% δικο του το δευτερο ισως
Το 2004, λίγο μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων πήγα σε ένα εστιατόριο που είχε ανοίξει ο Μποτρίνι στην ταράτσα του
...
Το φαΐ ούτε καν μέτριο.
Από τότε δεν έχω πατήσει σε κανένα εστιατόριο του Μποτρίνι και ούτε πρόκειται.
Ο μόνος σοβαρός από όλη αυτή την φάρα είναι της Σπονδής.
Εσύ,φίλε,έχεις συναναστραφεί με όλους του σεφ και ξεχωρίσες τον Άγγελο ??????
(Όχι, ότι με χάλασε, θεωρώ απίστευτο καραγκιοζιλίκι που βγαίνουν οι σεφ και ρωτάνε αν άρεσε το φαγητό τους τον κόσμο. Όχι, ρε παπάρα, έχεις ρίξει πολύ αλάτι αλλά σάμπως θα πάρεις υπόψη την γνώμη μου; )
Ετσι σωστος τυπε.Το 2004, λίγο μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων πήγα σε ένα εστιατόριο που είχε ανοίξει ο Μποτρίνι στην ταράτσα του Athens Callirhoe απάνω στην Καλλιρόης (περιοχή Συγγρού 40-42, Βούρβαχη κλπ.).
Σε ένα τραπέζι καθόνταν ο Τζέκος ο προπονητής του Κεντέρη με μία γλάστρα ξανθιά. Σημειωτέον είχαν ήδη γίνει οι γελοιότητες με τον Κεντέρη και την Θάνου.
Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο Μποτρίνι και πάει στο τραπέζι του Τζέκου και αρχίζει το σλουρπ - σλουρπ και τα αχαχούχα.
Όταν τελείωσαν οι φαιδρότητες γυρίζει πίσω στην κουζίνα μην δίνοντας προσοχή σε κανένα άλλο τραπέζι. (Όχι, ότι με χάλασε, θεωρώ απίστευτο καραγκιοζιλίκι που βγαίνουν οι σεφ και ρωτάνε αν άρεσε το φαγητό τους τον κόσμο. Όχι, ρε παπάρα, έχεις ρίξει πολύ αλάτι αλλά σάμπως θα πάρεις υπόψη την γνώμη μου; )
Το φαΐ ούτε καν μέτριο.
Από τότε δεν έχω πατήσει σε κανένα εστιατόριο του Μποτρίνι και ούτε πρόκειται.
Γενικά, μου την δίνουν όλοι αυτοί οι τηλεοπτικοί σεφ με τατουάζ και με την μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Χαράς τις προσωπικότητες.
Αν δεν ήταν ο Μπουρνταίν αυτούς δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους.
Γενικά, αυτό το κύκλωμα είναι για τον ΓΤΚΑ με διάφορους ψωνισμένους που τους προωθούν περιοδικά όπως εκείνο που αρχίζει με Α και τελειώνει με Α με απαράδεκτους γλοιώδεις δημοσιογράφους που γράφουν για ένα πιάτο ριζότο (άλλη η μαλακία με το κριθαρώτο).
Ο μόνος σοβαρός από όλη αυτή την φάρα είναι της Σπονδής.
Αν δεν ήταν ο Μπουρνταίν αυτούς δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους.
τον ξερεις?Τον ιδιοκτήτη εννοώ.
Καλο φαγητο αλλα εχει κανει καραγκιοζιλικια με το να βαζει χρονονετρα σε μαγειρους για το αν ειναι γρηγοροι...κι αν δεν τους εδιωχνε...Μια και αναφέρατε τηλε-μαγειρες θα ήθελα να πω οτι εχω φαει στο εστιατόριο Ψωμί και Αλάτι του Γιάννη Λουκάκου στο Χαλάνδρι και βρήκα το το φαγητό αρκετά καλό.
Τα τελευταία χρόνια έχουν βγει πολλοί καλοί Έλληνες Σεφ
τον ξερεις?
Καλο φαγητο αλλα εχει κανει καραγκιοζιλικια με το να βαζει χρονονετρα σε μαγειρους για το αν ειναι γρηγοροι...κι αν δεν τους εδιωχνε...
Α και μην ξεχασω δεν ειναι δικο του...κουμαντο κανει ενας στεφανος...
Τον ιδιοκτήτη εννοώ.
Παιδες αυτος που εχει την σπονδη καποτε κριτης δεν ηταν...?νομιζω στο τοπ σεφ...?τρασ....ης;Ο οποίος ομως δεν είναι μαγειρας