Νέα

Ο Μποτρίνι κατηγορείται από μαθητευόμενο για απαράδεκτη συμπεριφορά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 6Y44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931
Μια και αναφέρατε τηλε-μαγειρες θα ήθελα να πω οτι εχω φαει στο εστιατόριο Ψωμί και Αλάτι του Γιάννη Λουκάκου στο Χαλάνδρι και βρήκα το το φαγητό αρκετά καλό.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Eστιατόριο Μποτρίνι στο Χαλάνδρι - Εστιατόριο Ετρούσκο,Κάτω Κοριακιάνα,Κέρκυρα - Εστιατόριο Φρέσκο,Ίκος Ρησόρτς,Κέρκυρα - Εστιατόριο Μποτρίνι,Άνγκσανα Κόρφου,Κέρκυρα - Εστιατόριο Πλειάδες,Ειρήνη Λάγκζουρι Χοτέλς Βίλλας,Πάτμος - Εστιατόριο Το Κύμα,Κάζα Κουκ Κως

καλα consulting κανει δεν ειναι δικα του... εχει διαφορα.. το 1 ειναι σιγουρα 100% δικο του το δευτερο ισως

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216

Ο μόνος σοβαρός από όλη αυτή την φάρα είναι της Σπονδής.

Εσύ,φίλε,έχεις συναναστραφεί με όλους του σεφ και ξεχωρίσες τον Άγγελο ??????

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Το 2004, λίγο μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων πήγα σε ένα εστιατόριο που είχε ανοίξει ο Μποτρίνι στην ταράτσα του
...
Το φαΐ ούτε καν μέτριο.

Από τότε δεν έχω πατήσει σε κανένα εστιατόριο του Μποτρίνι και ούτε πρόκειται.

ε καλα ρε και συ!
τον απαξιωσες τελειως!
το 2004 ητανε μικρος ακομα...μαθαινε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
(Όχι, ότι με χάλασε, θεωρώ απίστευτο καραγκιοζιλίκι που βγαίνουν οι σεφ και ρωτάνε αν άρεσε το φαγητό τους τον κόσμο. Όχι, ρε παπάρα, έχεις ρίξει πολύ αλάτι αλλά σάμπως θα πάρεις υπόψη την γνώμη μου; )

αχαχαχαχαχα!
:2funny:

Chef69

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
1
Τα τελευταία χρόνια έχουν βγει πολλοί καλοί Έλληνες Σεφ και σχεδόν κανένας τους δεν έχει βγει στην τηλεόραση, ο Λουκάκος που αναφέρθηκε πιο πάνω και ο Παρλιάρος είναι μεγάλες εξαιρέσεις. Ο Μποτρίνι είχε μόνο στημένες εκπομπές για τηλεθέαση...Είναι πολύ καλός στη δουλειά του αλλά ιδέες και γνώσεις ειναι του πατέρα του που ήταν εξαίρετος Σεφ

OP
OP
6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
Το 2004, λίγο μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων πήγα σε ένα εστιατόριο που είχε ανοίξει ο Μποτρίνι στην ταράτσα του Athens Callirhoe απάνω στην Καλλιρόης (περιοχή Συγγρού 40-42, Βούρβαχη κλπ.).

Σε ένα τραπέζι καθόνταν ο Τζέκος ο προπονητής του Κεντέρη με μία γλάστρα ξανθιά. Σημειωτέον είχαν ήδη γίνει οι γελοιότητες με τον Κεντέρη και την Θάνου.

Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο Μποτρίνι και πάει στο τραπέζι του Τζέκου και αρχίζει το σλουρπ - σλουρπ και τα αχαχούχα.

Όταν τελείωσαν οι φαιδρότητες γυρίζει πίσω στην κουζίνα μην δίνοντας προσοχή σε κανένα άλλο τραπέζι. (Όχι, ότι με χάλασε, θεωρώ απίστευτο καραγκιοζιλίκι που βγαίνουν οι σεφ και ρωτάνε αν άρεσε το φαγητό τους τον κόσμο. Όχι, ρε παπάρα, έχεις ρίξει πολύ αλάτι αλλά σάμπως θα πάρεις υπόψη την γνώμη μου; )

Το φαΐ ούτε καν μέτριο.

Από τότε δεν έχω πατήσει σε κανένα εστιατόριο του Μποτρίνι και ούτε πρόκειται.

Γενικά, μου την δίνουν όλοι αυτοί οι τηλεοπτικοί σεφ με τατουάζ και με την μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Χαράς τις προσωπικότητες.

Αν δεν ήταν ο Μπουρνταίν αυτούς δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους.

Γενικά, αυτό το κύκλωμα είναι για τον ΓΤΚΑ  με διάφορους ψωνισμένους που τους προωθούν περιοδικά όπως εκείνο που αρχίζει με Α και τελειώνει με Α με απαράδεκτους γλοιώδεις δημοσιογράφους που γράφουν για ένα πιάτο ριζότο (άλλη η μαλακία με το κριθαρώτο).

Ο μόνος σοβαρός από όλη αυτή την φάρα είναι της Σπονδής.
Ετσι σωστος τυπε.
Αυτη η προβολη με τις κουζινες και τη μαγειρικη εχει κουρασει πολυ κοσμο...
Καναμε ειδωλο το σκαρμουτσο με τα τατουαζ...

OP
OP
6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
Μια και αναφέρατε τηλε-μαγειρες θα ήθελα να πω οτι εχω φαει στο εστιατόριο Ψωμί και Αλάτι του Γιάννη Λουκάκου στο Χαλάνδρι και βρήκα το το φαγητό αρκετά καλό.
Καλο φαγητο αλλα εχει κανει καραγκιοζιλικια με το να βαζει χρονονετρα σε μαγειρους για το αν ειναι γρηγοροι...κι αν δεν τους εδιωχνε...
Α και μην ξεχασω δεν ειναι δικο του...κουμαντο κανει ενας στεφανος...

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Και απλα για το ρεκόρ: Στην ειδησεογραφια ειχε αναγραφει ως εξης "Δύο υπάλληλοι απομακρύνθηκαν από το εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, μετά τις καταγγελίες σπουδαστή για κακομεταχείριση στο συγκεκριμένο μαγαζί."

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931
Καλο φαγητο αλλα εχει κανει καραγκιοζιλικια με το να βαζει χρονονετρα σε μαγειρους για το αν ειναι γρηγοροι...κι αν δεν τους εδιωχνε...
Α και μην ξεχασω δεν ειναι δικο του...κουμαντο κανει ενας στεφανος...

Τωρα που το λες θυμάμαι ότι τα πιάτα ήρθαν σχετικά γρήγορα :grin:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Εγω μαγειρευω πάντως γαμάτα! (προσοχή στον τόνο!)
οσες ερχονται ...γλυφουν και τα δαχτυλά τους! (οχι των ποδιων τους...δυστυχώς)

OP
OP
6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
μαλιστα...
αρα καταληγουμε στο συμπερασμα πως λιγο πολυ οσοι εχουν προβληθει απο γαμωεκπομπες το εχουν καβαλησει το καλαμι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom