Επισκέπτης
Χαρακτηριστικά κ συνηθισμένο πολύ λάθος αριαστερού είναι ο νεανίσκος-επαναστάτης από μόδα κ άποψη(μακρύ μαλλί,ανάλογο ντύσιμο κτλ)...Όπως και κάποιοι αριστεροί είναι ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ άτομα.
Δεν τους μπορώ καθόλου τέτοιους...
Χαρακτηριστικά κ συνηθισμένο πολύ λάθος αριαστερού είναι ο νεανίσκος-επαναστάτης από μόδα κ άποψη(μακρύ μαλλί,ανάλογο ντύσιμο κτλ)...Όπως και κάποιοι αριστεροί είναι ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ άτομα.
Μιας κ είσαι σχετικός με μουσική(όπως δηλώνεις παραπάνω),ποιά εκτέλεση σου αρέσει περισσότερο:
A)
ή
Β)
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Για ρίξε ποια σου αρέσει...Προσωπικά προτιμώ άλλες εκτελέσεις του Μπέλα Τσάο.
Γιατί αυτή με τη Μπάντα Μπασότι μου φαίνεται υπερβολικά νευρική, ως εκ τούτου αποκλειστικά ...για δεκαεξάρηδες (που δεν είμαι πλέον), η δε άλλη που έβαλες αρκετά ...κοιμισμένη και για παππούδες (που πάλι δεν είμαι)
Για ρίξε ποια σου αρέσει...
Χαρακτηριστικά κ συνηθισμένο πολύ λάθος αριαστερού είναι ο νεανίσκος-επαναστάτης από μόδα κ άποψη(μακρύ μαλλί,ανάλογο ντύσιμο κτλ)...
Δεν τους μπορώ καθόλου τέτοιους...
Δεν την έχω σε μορφή YouTube.
Άσε που πιστεύω γενικά πως η μουσική είναι κάτι που ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ και όχι που ΒΛΕΠΕΤΑΙ.
Tέτοια κομμάτια κ στο YouTube ακούγονται,δεν βλέπονται...Δεν την έχω σε μορφή YouTube.
Άσε που πιστεύω γενικά πως η μουσική είναι κάτι που ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ και όχι που ΒΛΕΠΕΤΑΙ.
Tέτοια κομμάτια κ στο YouTube ακούγονται,δεν βλέπονται...
Για αυτό άλλωστε κ δεν υπάρχει videoclip σχεδόν ποτέ.
Γίνεται,άνετα ο η/υ μπορεί να δουλέψει κ ως ραδιόφωνο... ;)Εννοώ πως προτιμώ να ακούω με προσήλωση τη μουσική και να μην κάνω κάτι άλλο ταυτόχρονα.
Κατι που στον υπολογιστή μάλλον δεν γίνεται.
Γίνεται,άνετα ο η/υ μπορεί να δουλέψει κ ως ραδιόφωνο... ;)
Προσωπικά το κάνω,αράζω κραβάτι κ βάζω πρόγραμμα αναπαραγωγής κομματιών από το youtube(realplayer) ή κάθε φορά ένα κομμάτι που θέλω...
Αυτό κάνω ναι(κάποια που μου αρέσουνε ακούω),κύκλους τραγουδιών τί εννοείς;;;Προσπάθησε πάντως να ακούσεις και ολοκληρωμένους ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ και όχι αποκλειστικά μεμονωμένα τραγούδια (ή πρόχειρες συλλογές τραγουδιών), όπως υποψιάζομαι οτι ακούς συνήθως.
Αυτό κάνω ναι(κάποια που μου αρέσουνε ακούω),κύκλους τραγουδιών τί εννοείς;;;
Το cd,συλλογή ή όπως αλλιώς λέγεται φαντάζομαι...
Δεν καταλαβαίνω.... :SΔεν εννοώ αυτό.
Εννοώ να ακούσεις μια μουσική ΕΝΟΤΗΤΑ.
Π.χ ολόκληρο το "Μαουτχάουζεν" του Μίκη.
Ή το "Abbey Road" των Beatles.
Δεν καταλαβαίνω.... :S
Τελοσπάντων γαμά το,δεν νομίζω να μπορείς να το εξηγήσεις περισσότερο...
Εις το εξής σε συνδέω με Κάιρο.
Κλαψούριζε όσο θες.
Ο Κουφοντίνας έχει αρχίδια.