Νέα

Ο Μίκης καλεί σε «ανυπακοή»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα helios747
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σημαίνει οτι είμαστε πλέον τόσο αδερφές ως λαός ώστε αποδεχτήκαμε το πλέον αντιλαΊκό και κατάπτυστο "οικονομικό" μέτρο που πάρθηκε ποτέ.
Καλά να πάθουμε.

όχι μόνο αποδεχθήκατε αλλά τρέξατε να τα ακουμπήσετε.. γιατί ξέρατε ότι αν τυχόν γίνει ένας έλεγχος θα πληρώνατε πολλ΄απερισσότερα.. χου ρε που δεν σας άρεσε κιόλας...

Επισκέπτης
Μπα, βάλτηνε στον κώλο σου, που είσαι και συνηθισμένος.
Γιατί αν θεωρείς απόδειξη το ....slang.tv που παρέθεσες, είσαι και για πολλές κλωτσιές τελικά.
Απο που ενημερώνεσαι; Απο την Espresso;
Ταξινόμηση Γνωμικών και Αποφθεγμάτων κατά Συγγραφέα

Μάνος Χατζιδάκις

Μάνος Χατζιδάκις ( 1925-1994 , Έλληνας μουσικοσυνθέτης)

Αριθμός Αφορισμών: 8 

► Μερικοί κύριοι νομίζουν ότι είμαστε συνάδελφοι.

► Δύο είναι οι εχθροί της πολιτικής και του πολιτισμού: ο λαϊκισμός και ο ελιτισμός

► Η δόξα είναι επιταγή που δεν πρέπει να εξαργυρώσεις σε χρήμα. Παίρνεις χρήμα, χάνεις τη δόξα

► Όταν συνηθίζεις το τέρας, αρχίζεις να του μοιάζεις.

► Είσαι η πιο ερωτική κωφάλαλη που πέρασε ποτέ απ’ το ελληνικό θέατρο – από κάθε, ίσως θέατρο.

(προς την Έλλη Λαμπέτη, σχετικά με το ρόλο της στο "Καληνύχτα Μαργαρίτα")

► Τώρα που ζω με τον εαυτό μου βαθειά κι απόλυτα, θέλω να μάθω ο ίδιος ποιός υπήρξα, τι σκέφτηκα, πώς έζησα και τι είναι αυτό που συνθέτει την μελλοντική μου απουσία

(σημείωμά του στο δίσκο "Αθανασία")

► Αδιαφορώ για την δόξα. Με φυλακίζει μες στα πλαίσια που καθορίζει εκείνη κι όχι εγώ.

► Λένε πως οι καλλιτέχνες είναι είτε κομμουνιστές είτε ομοφυλόφιλοι. Εγώ πάντως δεν είμαι κομμουνιστής…

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
όχι μόνο αποδεχθήκατε αλλά τρέξατε να τα ακουμπήσετε.. γιατί ξέρατε ότι αν τυχόν γίνει ένας έλεγχος θα πληρώνατε πολλ΄απερισσότερα.. χου ρε που δεν σας άρεσε κιόλας...

Τα ελληνικά σου είναι τόσο φτωχά (γιατί πρόκειται για τα ελληνικά του ρουφιάνου), που ούτε καν κατάλαβες τι έγραψα, μαλακοκάβλη.
Συνέχισε λοιπόν με τα αγαπημένα σου σπορ, τη φωτογράφηση γυμνών κορασίδων (τις οποίος πληρώνεις φυσικά, διότι δεν είσαι, ούτε ήσουνα ποτέ σε θέση να βγάλεις γκόμενα) και το ρουφιάνεμα.
Ούτως ή άλλως και για τα δύο κοκορεύεσαι.

Συνημμένα

• δοσιλογος.png
    δοσιλογος.png
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 18

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ταξινόμηση Γνωμικών και Αποφθεγμάτων κατά Συγγραφέα

Μάνος Χατζιδάκις

Μάνος Χατζιδάκις ( 1925-1994 , Έλληνας μουσικοσυνθέτης)

Αριθμός Αφορισμών: 8 

► Μερικοί κύριοι νομίζουν ότι είμαστε συνάδελφοι.

► Δύο είναι οι εχθροί της πολιτικής και του πολιτισμού: ο λαϊκισμός και ο ελιτισμός

► Η δόξα είναι επιταγή που δεν πρέπει να εξαργυρώσεις σε χρήμα. Παίρνεις χρήμα, χάνεις τη δόξα

► Όταν συνηθίζεις το τέρας, αρχίζεις να του μοιάζεις.

► Είσαι η πιο ερωτική κωφάλαλη που πέρασε ποτέ απ’ το ελληνικό θέατρο – από κάθε, ίσως θέατρο.

(προς την Έλλη Λαμπέτη, σχετικά με το ρόλο της στο "Καληνύχτα Μαργαρίτα")

► Τώρα που ζω με τον εαυτό μου βαθειά κι απόλυτα, θέλω να μάθω ο ίδιος ποιός υπήρξα, τι σκέφτηκα, πώς έζησα και τι είναι αυτό που συνθέτει την μελλοντική μου απουσία

(σημείωμά του στο δίσκο "Αθανασία")

► Αδιαφορώ για την δόξα. Με φυλακίζει μες στα πλαίσια που καθορίζει εκείνη κι όχι εγώ.

► Λένε πως οι καλλιτέχνες είναι είτε κομμουνιστές είτε ομοφυλόφιλοι. Εγώ πάντως δεν είμαι κομμουνιστής…

Α, μάλιστα.
Ήρθε και η ...απόδειξη τώρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τα ελληνικά σου είναι τόσο φτωχά (γιατί πρόκειται για τα ελληνικά του ρουφιάνου), που ούτε καν κατάλαβες τι έγραψα, μαλακοκάβλη.

ενώ εσύ καταλάβαινες τι έγραφες κουραδίτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ενώ εσύ καταλάβαινες τι έγραφες κουραδίτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορείς να αφρίζεις όσο θες.
Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου.
Όμως το παρατσούκλι ρουφιάνος θα σε συνοδεύει για πάντα.
Όπως το σκιτσάκι του Κωνσταντίνου Τσάτσου με την κότα, που του κόλλησε ο Φωκίων Δημητρτιάδης.
Δεν περιμένω φυσικά να τον ξέρεις, εσύ το πολύ πολύ να ξέρεις καμμιά Πετρούλα.
Άντε γεια τώρα, ρούφη.

Συνημμένα

• ΠΑΟ Ρουφ.jpg
    ΠΑΟ Ρουφ.jpg
    6,7 KB · Εμφανίσεις: 13

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μπορείς να αφρίζεις όσο θες.
Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου.
Όμως το παρατσούκλι ρουφιάνος θα σε συνοδεύει για πάντα.
Όπως το σκιτσάκι του Κωνσταντίνου Τσάτσου με την κότα, που του κόλλησε ο Φωκίων Δημητρτιάδης.
Δεν περιμένω φυσικά να τον ξέρεις, εσύ το πολύ πολύ να ξέρεις καμμιά Πετρούλα.
Άντε γεια τώρα, ρούφη.

Τιμή μου να με αποκαλεί έτσι ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ... ενας μισέλληνας κοινωνικά απροσάρμοστος...

και ναί .. δεν χρειάζεται τάνκ... μιά γαμημένη πολιτική απόφαση χρειάζεται ώστε να απαλλαγούμε δια παντός από αμοιβάδες του φυράματος σας..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τιμή μου να με αποκαλεί έτσι ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ... ενας μισέλληνας κοινωνικά απροσάρμοστος...

και ναί .. δεν χρειάζεται τάνκ... μιά γαμημένη πολιτική απόφαση χρειάζεται ώστε να απαλλαγούμε δια παντός από αμοιβάδες του φυράματος σας..

Στην ταινία "Το μπλόκο" του Άδωνι Κύρου, που αναφέρεται στο μπλόκο της Κοκκινιάς απο τους Ναζί τον Αύγουστο του 1944, έχει μια ενδιαφέρουσα σκηνή με τους ρουφιάνους που φοράνε κουκούλες και που καρφώνουν στους Γερμανούς τους "ύποπτους" για συμμετοχή στην Αντίσταση.
Δέστην, είναι αρκετά διδακτική για το που καταλήγουν τελικά οι ρουφιάνοι σαν και του λόγου σου.
Όλοι έχετε το ίδιο τέλος.

Υ.Γ. Όσο για το τανκ και την πολιτική απόφαση που λες, έλα αν σου βαστάει να την ...εφαρμόσεις. Με τα προφυλακτικά να βγαίνουν απο τον κώλο σου κλάνοντας, όπως πάντα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τους "ύποπτους" για συμμετοχή στην Αντίσταση.

εσύ δεν είσαι ύποπτος για συμμετοχή στην Αντίσταση.. εσύ είσαι ένοχος εξύβρισης και συκοφάντησης..

και όσο για τα τάνκ και την πολιτική απόφαση. .περιμένετε και θα δείτε.. καιρός γαρ εγγύς... κουνηθείτε στις 6/12 και θα δείτε τι έχει να γίνει..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσύ δεν είσαι ύποπτος για συμμετοχή στην Αντίσταση.. εσύ είσαι ένοχος εξύβρισης και συκοφάντησης..

και όσο για τα τάνκ και την πολιτική απόφαση. .περιμένετε και θα δείτε.. καιρός γαρ εγγύς... κουνηθείτε στις 6/12 και θα δείτε τι έχει να γίνει..

Εκτός απο ρουφιάνος, είσαι και δικαστής, είσαι και διευθυντής της Αστυνομίας. Ρε μπας και είσαι και Αρχιεπίσκοπος;      :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εκτός απο ρουφιάνος, είσαι και δικαστής, είσαι και διευθυντής της Αστυνομίας. Ρε μπας και είσαι και Αρχιεπίσκοπος;      :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

δεν σε δίκασα εγώ.. εγώ απλώς σε εγκάλεσα.. δικαστές εδώ και κριτές είναι οι φυσικοί άρχοντες του σαίτ οι μοντεράτορες.. αυτοί σε δικάσανε και σε βρήκανε ένοχο σκουλήκι..

και σε εγκάλεσα για αυτόν τον λόγο (αυτά που έγραψες)..

"να σου πω μερικα πράγματα για την μάνα σου που δεν τα ξέρεις?"

ΥΓ υπό κανονικάς συνθήκας και σε προσωπικό επίπεδο θα ήμουν και δικαστής και θα επέβαλα και την ποινή.. σέβομαι όμως τον χώρο που με φιλοξενεί

Επισκέπτης
Αλλο ενα thread καταληξε σε κοντρα αριστερων - δεξιων. Καποτε οι Ελληνες, εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις, ησαν εννωμενοι εναντια στον εχθρο. Σημερα οι νεο-ελληνες κοιτανε πως θα βγαλουν τα ματια τους μονο. Το κομμα πανω απ΄ολα. Η ιδεολογια. Μονο που τα μετρα της τροικα μας αφορουν ολους, αριστερους και δεξιους. Αν πεινασει ο γειτονας μου θα πεινασω κι εγω. Αν το αφεντικο μου, ο δεξιος κλεισει το μαγαζι, θα χασω εστω και τα λιγα που μου δινει εγω ο αριστερος.
Καποιος ειπε οτι "οι λαοι εχουν τους ηγετες που τους αξιζουν". Τετοιοι που ειμαστε αυτοι μας αξιζει να μας κυβερνουν. Η Ε.Ε. η ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Το ματς fetry εναντιων tramountana εχει καταντησει βαρετο πλεον. Περα απο λιγες φασεις δεν εχει να προσφαιρει τιποτα στα μελη.
Ο Κουφοντινας ειχε αρχιδια. Μακαρι να υπηρχαν αλλοι 10-20 Κουφοντινες.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν σε δίκασα εγώ.. εγώ απλώς σε εγκάλεσα.. δικαστές εδώ και κριτές είναι οι φυσικοί άρχοντες του σαίτ οι μοντεράτορες.. αυτοί σε δικάσανε και σε βρήκανε ένοχο σκουλήκι..

Ρουφ, ρουφ, ρουφ!

Συνημμένα

• αρτεμης ματσας.jpg
    αρτεμης ματσας.jpg
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 12

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αλλο ενα thread καταληξε σε κοντρα αριστερων - δεξιων. Καποτε οι Ελληνες, εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις, ησαν εννωμενοι εναντια στον εχθρο. Σημερα οι νεο-ελληνες κοιτανε πως θα βγαλουν τα ματια τους μονο. Το κομμα πανω απ΄ολα. Η ιδεολογια. Μονο που τα μετρα της τροικα μας αφορουν ολους, αριστερους και δεξιους. Αν πεινασει ο γειτονας μου θα πεινασω κι εγω. Αν το αφεντικο μου, ο δεξιος κλεισει το μαγαζι, θα χασω εστω και τα λιγα που μου δινει εγω ο αριστερος.
Καποιος ειπε οτι "οι λαοι εχουν τους ηγετες που τους αξιζουν". Τετοιοι που ειμαστε αυτοι μας αξιζει να μας κυβερνουν. Η Ε.Ε. η ΕΚΤ και το ΔΝΤ.
Συμφωνώ. Ο εγωισμός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Το ματς fetry εναντιων tramountana εχει καταντησει βαρετο πλεον. Περα απο λιγες φασεις δεν εχει να προσφαιρει τιποτα στα μελη.
Ο Κουφοντινας ειχε αρχιδια. Μακαρι να υπηρχαν αλλοι 10-20 Κουφοντινες.

Ελπίζω να θυμάσαι πάντως τι τύχη επεφύλασσε ο Κουφοντίνας, μιας και τον ανέφερες, για τους ρουφιάνους.
Και κάνε τις αναγωγές σου, που έλεγε και μια ψυχή.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007

Επισκέπτης
Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.(Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός Πρωθυπουργός , Νόμπελ 1953)

Οι Έλληνες δεν έχουν συνηθίσει να συζητούν, γι’ αυτό αλληλοσφάζονται.(Ιωσήφ Στάλιν, 1879-1953, Σοβιετικός ηγέτης)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
886
Πόντοι
6.755
Kαι οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ το ΙΔΙΟ ΔΟΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ενας καληεργημενος ανθρωπος και με τοσα στο πετσι του θα επρεπε να εχει να πει πολλα παραπανω και οχι μια μπαρουφα

Επισκέπτης
Αντέ ρε πλακωθείτε λίγο να γεμίσουνε κ εδώ σελίδες!!! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom