Νέα

Ο Μίκης καλεί σε «ανυπακοή»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα helios747
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως όχι στις μπουτάρες της αγαπημένης μου, που λες κι εσύ.     :smitten:
Με την μαλακία που δέρνει τον Αντωνάκη, μην εκπλαγείς εάν τελικά έτσι μας παρουσιαστεί η αγάπη σου.

Ο τύπος έχει σπάσει τα ρεκόρ.

Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα η αντιπολίτευση να έχει περισσότερο "αντιπολίτευση" από την ίδια την κυβέρνηση.

Έλεος δλδ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Με την μαλακία που δέρνει τον Αντωνάκη, μην εκπλαγείς εάν τελικά έτσι μας παρουσιαστεί η αγάπη σου.

Ο τύπος έχει σπάσει τα ρεκόρ.

Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα η αντιπολίτευση να έχει περισσότερο "αντιπολίτευση" από την ίδια την κυβέρνηση.

Έλεος δλδ.

Θα με φιλοξενήσεις στας Ευρώπας, κατόπιν τούτων;
Όχι επ άπειρον, για καμμιά εικοσαριά χρονάκια το πολύ.  :grin:  

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Στο δεύτερο μισό αυτού που λες έχεις 100% άδικο.
Διότι το πρώτο κιόλας έργο του ήταν ο Επιτάφιος του Ρίτσου, που μάλιστα τον παρουσίασε με ορχήστρα μπουζουκιών και με τραγουδιστή τον Μπιθικώτση.
Μια κίνηση που προκάλεσε σοκ στους κύκλους των τότε μουσικόφιλων.
'Αρα, δεν ίσχυε -για το Μίκη τουλάχιστον- το οτι ενστερνίστηκε τις "γνωστές συντηρητικές κομμουνιστικές απόψεις" που λες. Αν δεν με πιστεύεις, ψάξτο.
Λέω για τη συγκεκριμένη του γνώμη για τα ρεμπέτικα. Είναι κλασική μονολιθική συντηρητική-κομμουνιστική άποψη.
Το άλλο που έγραψες δεν καταλαβαίνω γιατί το αναιρεί αυτό.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λέω για τη συγκεκριμένη του γνώμη για τα ρεμπέτικα. Είναι κλασική μονολιθική συντηρητική-κομμουνιστική άποψη.

Μα δεν είχε ποτέ αυτή τη γνώμη που λες για τα ρεμπέτικα.
Αυτό σου λέω.
Ίσα ίσα που δήλωσε απο την αρχή "ταπεινός μαθητής" του Τσιτσάνη, σε μια εποχή που ίσως και να ήταν ο πλέον σπουδασμένος μουσικός στην Ελλάδα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

με την ευκαιρια κιολας ρε αντι μια που εισαι εδω.
δεν με ξεπρασινιζεις κιολας? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
κανα μηνα εχει που ειμαι ετσι.και δεν ξερω ουτε καν ποιος με πρασινισε και γιατι. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εάν δεχτούμε πάντως, ότι η πολιτική, εκτός των άλλων απαιτεί σε έναν σημαντικό βαθμό και ικανότητες διπλωματίας αλλά και δημοσίων σχέσεων κλπ, ο Μίκης στέκεται πολύ καλύτερα απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους μας συγκριτικά με πολλούς χατζηαβάτηδες που στέλνουμε για να μας εκπροσωπήσουν.

Με κάποια δόση υπερβολής, την Βίκυ Λέανδορς να βάζαμε να ζητήσει μερικά πράγματα από τους φίλους μας, περισσότερα θα κατάφερνε από κάποιους άλλους.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Μα δεν είχε ποτέ αυτή τη γνώμη που λες για τα ρεμπέτικα.
Αυτό σου λέω.
Ίσα ίσα που δήλωσε απο την αρχή "ταπεινός μαθητής" του Τσιτσάνη, σε μια εποχή που ίσως και να ήταν ο πλέον σπουδασμένος μουσικός στην Ελλάδα.
Την έχει πει σε μια απ' τις συνεντεύξεις του. Θα το βρω (ελπίζω) και θα το ποστάρω.
(Δεν πιστεύω να εννοείς ότι ο Επιτάφιος επειδή έχει μπουζούκια έχει κάποια σχέση με ρεμπέτικο έτσι; )

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εάν δεχτούμε πάντως, ότι η πολιτική, εκτός των άλλων απαιτεί σε έναν σημαντικό βαθμό και ικανότητες διπλωματίας αλλά και δημοσίων σχέσεων κλπ, ο Μίκης στέκεται πολύ καλύτερα απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους μας συγκριτικά με πολλούς χατζηαβάτηδες που στέλνουμε για να μας εκπροσωπήσουν.

Με κάποια δόση υπερβολής, την Βίκυ Λέανδορς να βάζαμε να ζητήσει μερικά πράγματα από τους φίλους μας, περισσότερα θα κατάφερνε από κάποιους άλλους.

Δεν πας καλά τελικά....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αντιλαμβάνεσαι ότι έτσι και τελικά μαζέψουν 700 μύρια, θα είναι ίσως η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια όπου η κυβέρνηση έπιασε στόχο εσόδων (έστω και μερικό). Και αυτό σε περίοδο που όλοι κλαίγονται ότι δεν υπάρχει σάλιο.

"Λίπος" και σεντούκια σίγουρα υπάρχουν...
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι πιστεύουν ότι η λύση του προβλήματος θα είναι ο μισθός των € 700 να πάει στα 580 και ακόμη χαμηλότερα αν η επιχείρηση δεν πάει καλά...
Και πίστεψέ με, οι των € 700 δεν έχουν λίπος να κάψουν ή στην καλύτερη, καίνε των γονιών τους...
Ενστάσεις περί χλιδάνεργων δεκτές αλλά προσωπικά εμένα δεν μου φαίνεται σωστό το μαχαίρι στους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα..
Άσε που θα έχει και παραπλευρες απώλειες (εισφορές αλλά και μείωση της κατανάλωσης που ήδη δεν πάει καλά)...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Και τη Νανά Μούσχουρη και τον Vangelis τύπε...
Θα έλεγα και Ντέμη Ρούσσο αλλά τα έχει λίγο χαμένα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν πας καλά τελικά....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξέρεις τι αναγνωρισιμότητα έχει? Δεν μπορείς να φανταστείς.

Απεναντίας, να σου θυμίσω το αστείο που κυκλοφορεί (ελπίζω να μην είναι αλήθεια), όταν ο κύριος με το σακίδιο εμφανίστηκε την πρώτη φορά σε κάποια συνάντηση με τους ΔΝΤούδες, αυτοί ρώτησαν "Ο Υπουργός, πότε θα έρθει?"

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την έχει πει σε μια απ' τις συνεντεύξεις του. Θα το βρω (ελπίζω) και θα το ποστάρω.
(Δεν πιστεύω να εννοείς ότι ο Επιτάφιος επειδή έχει μπουζούκια έχει κάποια σχέση με ρεμπέτικο έτσι; )

Βρε πουλάκι μου, μην είσαι ισχυρογνώμων.
Η δουλειά μου είναι, και τα ξέρω πολύ καλά αυτά.
Και ναι, ο Επιτάφιος έχει μεγάλη σχέση με τα ρεμπέτικα αν τον τοποθετήσεις στο σκηνικό του 1960 όπου γράφτηκε.     :)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ξέρεις τι αναγνωρισιμότητα έχει? Δεν μπορείς να φανταστείς.

Απεναντίας, να σου θυμίσω το αστείο που κυκλοφορεί (ελπίζω να μην είναι αλήθεια), όταν ο κύριος με το σακίδιο εμφανίστηκε την πρώτη φορά σε κάποια συνάντηση με τους ΔΝΤούδες, αυτοί ρώτησαν "Ο Υπουργός, πότε θα έρθει?"

Να στείλουμε και τον Λάκη Τζορντανέλλι τότε.
Ή τον Δάκη.
Τι λες;    :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
"Λίπος" και σεντούκια σίγουρα υπάρχουν...
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι πιστεύουν ότι η λύση του προβλήματος θα είναι ο μισθός των € 700 να πάει στα 580 και ακόμη χαμηλότερα αν η επιχείρηση δεν πάει καλά...
Και πίστεψέ με, οι των € 700 δεν έχουν λίπος να κάψουν ή στην καλύτερη, καίνε των γονιών τους...
Ενστάσεις περί χλιδάνεργων δεκτές αλλά προσωπικά εμένα δεν μου φαίνεται σωστό το μαχαίρι στους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα..
Άσε που θα έχει και παραπλευρες απώλειες (εισφορές αλλά και μείωση της κατανάλωσης που ήδη δεν πάει καλά)...
Δεν διαφωνώ πουθενά.

Αλλά που είναι όλοι αυτοί? Τι κάνουν? Που κρύβονται? (Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχουν, μην παρεξηγηθούμε)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν διαφωνώ πουθενά.

Αλλά που είναι όλοι αυτοί? Τι κάνουν? Που κρύβονται? (Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχουν, μην παρεξηγηθούμε)

Το έχω ξαναγράψει ότι στο Γιουνανιστάν φωνάζουν αυτοί που δεν πρέπει...
Πέφτει τρελό τρέξιμο και πίεση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις και κάπου ο άλλος το σκέφτεται διπλά και τρίδιπλα να απεργήσει, χώρια που χάνει και το μεροκάματο...
Άσε που αν εργάζεσαι στον ιδιωτικό τομέα είναι κομμάτι δύσκολο να συμπαραταχθείς με κάποιον που με λιγότερα προσόντα παίρνει τα διπλάσια από εσένα με τη μισή δουλειά και πληρώνεται από τον πλούτο που παράγεις...
Η βασικότερη ταξική σύγκρουση στην Ελλάδα είναι αυτή ιδιωτικού - δημόσιου τομέα...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Να στείλουμε και τον Λάκη Τζορντανέλλι τότε.
Ή τον Δάκη.
Τι λες;     :grin:
Οχι, όχι...αυτοί δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.

Χωρίς πλάκα, είναι θεαματικό το πόσοι Γερμανοί ή Γάλλοι (κυρίως αυτοί) γνωρίζουν έργα του Μίκη καλύτερα και από εμάς.

Χαρακτήρισέ με επιφανειακό, αλλά εγώ πιστεύω ότι σε τέτοιες περιόδους, προσωπικότητες σαν τον Μίκη μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Αποδείχτηκε και επί δικτατορίας άλλωστε.

Και άσε πίσω τους τεχνοκράτες να γυρίζουν τα γρανάζια, αλλά στο ψήσιμο της δουλειάς, χρειάζονται τέτοιες παρουσίες.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οχι, όχι...αυτοί δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.

Χωρίς πλάκα, είναι θεαματικό το πόσοι Γερμανοί ή Γάλλοι (κυρίως αυτοί) γνωρίζουν έργα του Μίκη καλύτερα και από εμάς.

Χαρακτήρισέ με επιφανειακό, αλλά εγώ πιστεύω ότι σε τέτοιες περιόδους, προσωπικότητες σαν τον Μίκη μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Αποδείχτηκε και επί δικτατορίας άλλωστε.

Και άσε πίσω τους τεχνοκράτες να γυρίζουν τα γρανάζια, αλλά στο ψήσιμο της δουλειάς, χρειάζονται τέτοιες παρουσίες.

Αυτό σου λέω.
Ότι άλλο ο Μίκης, άλλο η Βίκυ Λέανδρος.
Είναι σαν να συγκρίνεις τη Μελίνα Μερκούρη με τη Γωγώ Μαστροκώστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom