Νέα

Ο Μίκης καλεί σε «ανυπακοή»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα helios747
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας γενικά αλλά και ειδικότερα για την συγκεκριμένη κατάσταση, επιμένω πως οι μοναδικές "πολιτικές" κινήσεις και από τότε που άρχισε και επίσημα ο κατήφορος είναι το κόμμα της Ντόρας και το κίνημα του Μίκη.

Αν δεχτούμε ότι το υπέρ και το κατά του μνημονίου προσδιορίζει σήμερα τις πολιτικές τάσεις, η κίνηση της Ντόρας τοποθετείται υπέρ του μνημονίου και η άλλη τοποθετείται κατά και προέρχεται από έναν 85χρονο.

Με λίγα λόγια, η εικόνα που δίνουμε είναι "γαμήστε μας, αντέχουμε".
ο μικης απο την μια εκανε μια παρεμβαση,δεκτη και ενδιαφερουσα ως ενα σημειο.
η ντορα ειναι μια απο τους μεγαλυτερους υπευθηνους,για το χαλι που εχει αυτη η χωρα.
χορτασε η ρουφιανια απο χρημα,και φανηκε οτι καιγετε το μουνι τις,για δοξα και μονο.
προσωπικα θα προτιμουσα να εφευγε απο την χωρα,και να πηγε να ζησει στο λος αντζελες,με τα χρηματα που εκλεψε απο τον ελληνικο λαο.
ενα παρασιτο μειον θα ειχε η ελλαδα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ο μικης απο την μια εκανε μια παρεμβαση,δεκτη και ενδιαφερουσα ως ενα σημειο.
η ντορα ειναι μια απο τους μεγαλυτερους υπευθηνους,για το χαλι που εχει αυτη η χωρα.
χορτασε η ρουφιανια απο χρημα,και φανηκε οτι καιγετε το μουνι τις,για δοξα και μονο.
προσωπικα θα προτιμουσα να εφευγε απο την χωρα,και να πηγε να ζησει στο λος αντζελες,με τα χρηματα που εκλεψε απο τον ελληνικο λαο.
ενα παρασιτο μειον θα ειχε η ελλαδα.
Δεν εκφέρω άποψη για το εάν έπραξαν ορθά η Ντόρα και ο Μίκης.

Απλά απορώ πως είναι δυνατόν, όταν όλοι παρουσιάζουν την κατάσταση σαν την χειρότερη τα τελευταία 50 χρόνια, η μοναδική σοβαρή  αντιδραστική κίνηση να προέρχεται από έναν 85χρονο, όποιος και να είναι αυτός.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Νταξ τεράστιος ο Επιμίκης, τεράστια η μουσική του, απ' τους λίγους ανθρώπους χάριν των οποίων μπορούμε να μιλάμε για νεοελληνικό πολιτισμό, εμβληματική φυσιογνωμία κλπ. κλπ., αλλά ιδεολογικά/πολιτικά είναι αναλόγου βάρους; Έχει την πνευματική διαύγεια ενός διανοούμενου;
Ακόμα και για τα ρεμπέτικα π.χ. έχει εκφράσει τις γνωστές συντηρητικές κομμουνιστικές απόψεις. Ότι απ' τη μια είναι "ανήθικα" κι απ' την άλλη ότι σκοπίμως μια εποχή "προωθούνταν" από διάφορους "κύκλους" με σκοπό να απομακρύνουν το λαό απ' την πραγματική λαϊκή μουσική που καταπιάνεται με τα πραγματικά προβλήματα του λαού. Για να μην ξεχάσουμε και τις λαϊκίστικες/ρατσιστικές του δηλώσεις πριν μερικά χρόνια για τους Εβραίους.  ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δείχνουμε οτι έχουμε μεταλλαχθεί μάλλον.
Γιατί δεν αντέχουμε.
Αντιλαμβάνεσαι ότι έτσι και τελικά μαζέψουν 700 μύρια, θα είναι ίσως η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια όπου η κυβέρνηση έπιασε στόχο εσόδων (έστω και μερικό). Και αυτό σε περίοδο που όλοι κλαίγονται ότι δεν υπάρχει σάλιο.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ειναι ντροπη να λες οτι η χωρα που γεννησε τη δημοκρατια και την ασπαστηκε ολοκληρος ο κοσμος ακομα και με επαναστασεις ειναι ντροπη
οσο προβατο κι αν ειναι ο ελληνας να ξερεις οτι εχει μυαλο και κριση και μορφωση
εγω το βραδυ μπορω ανετα και πηγαινω σπιτι μου και δεν με χει πειραξει κανεις
εσυ θες τα τανκς για να πας σπιτι σου
οσο για τον κομμουνιστες που γαμανε τη χωρα και χαιδευουν τους κακους ενγχρωμους ειναι παραλογο να ζητανε βασικο μισθο 1200€
για να μην προλαβεις να σου τονισω οτι δεν ειμαι κομμουνιστης
και γιατι δεν μου απαντας για το φιλαρακι τον ιωαννιδη το χουντικο που εκανε την κοτα στη κυπρο και παρεδωσε το μισο νησι στους τουρκους
εχεις δικιο,η ελλαδα γεννησε την δημοκρατια,και οι ελληνες την γαμησαν και την παραγαμησαν.
εχεις δικιο ο ελληνας εχει μορφωση και κριση,και ειδικα οταν ψηφιζει.για δες τι ψηφιζει ομως.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ(γερος)ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(γερος)ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ(χοντρος)ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(νεος).βλεπεις καμια διαφορα μηπως,η μπαλα γυριζει στην ιδια γειτονια.στο στοιχημα να βαλουν την ψηφο των ελληνων θα εχει αποδοση 1,01.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ο κομμουνιστης και 3000 ευρω να παρει το μηνα μετα απο ενα μηνα θα ζηταει παλι αυξηση.ειναι κολφαρα,θελει ανακατωσουρα να γινετε,δεν τον ενδιαφερει η αυξηση του μισθου και πολυ,οσο πιο πολυ η ανακατωσουρα.

οσο για τον ιωαννιδη στην κυπρο,για μενα καλα ξηγηθηκε και εκανε την κοτα.τωρα για το χαλι τις ελλαδας,οι κυπριοι τις κοτες δεν κανουν?
στα αρχιδια μου προσωπικα για την κυπρο εμενα,δικο τους κρατος εχουν,δικους νομους και ας τα βρουν.
δηλαδη η ελλαδα ειναι μεγαλη χωρα και πρεπει να βοηθαει την πλουσιοκρατος κυπρο,αλλα τα σκοπια που ειναι μια χουφτα φτοχωμπινεδες,μπορει και γαμει την ελλαδα?
πως γινετε αυτο???????????????????
αντε μην τρωτε παραμυθια με κυπρο-τουρκους και μαλακιες.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αντιλαμβάνεσαι ότι έτσι και τελικά μαζέψουν 700 μύρια, θα είναι ίσως η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση έπιασε στόχο εσόδων (έστω και μερικό). Και αυτό σε περίοδο που όλοι κλαίγονται ότι δεν υπάρχει σάλιο.

Σημαίνει οτι είμαστε πλέον τόσο αδερφές ως λαός ώστε αποδεχτήκαμε το πλέον αντιλαΊκό και κατάπτυστο "οικονομικό" μέτρο που πάρθηκε ποτέ.
Καλά να πάθουμε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έχει την πνευματική διαύγεια ενός διανοούμενου;
Έχει δεν έχει (δεν το εξετάζω, δεν με ενδιαφέρει), κάτι κάνει όμως, στα 85 του μάλιστα!

Οι άλλοι που δεν γουστάρουν την κατάσταση, απλά κοιμούνται ή πίνουν φραπεδιές στα καφέ ή μαθαίνουν μαγειρική για το επόμενο master chef.

Εγώ του βγάζω το καπέλο.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Σημαίνει οτι είμαστε πλέον τόσο αδερφές ως λαός ώστε αποδεχτήκαμε το πλέον αντιλαΊκό και κατάπτυστο "οικονομικό" μέτρο που πάρθηκε ποτέ.
Καλά να πάθουμε.
ενω εσεις που ειστε μεγαλυτερες αδερφες,ανοιξατε την αγκαλια σας στα πακια και στους αραπηδες.
την πουτσα δεν θελετε να την χασετε με τιποτα απο οτι φαινετε/

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλά να πάθουμε.

Αααα, καλά το αποδεχτήκαμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατί εσένα σε ρώτησε κανείς ?

Εμένα πάντως όχι  :2funny:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Η χουντα οπως και οι πριν απο αυτην κυβερνησεις δεν χρωστουσαν απλα γιατι δεν εβρισκαν δανεια,
ειπαμε η διεθνης χρηματογορα ηταν σχεδον ανυπαρκτη.
Ο δανεισμος φουσκωσε παραλληλα με την αναπτυξη της παγκοσμιας ρευστοτητας.

Καπως ετσι...

Nixon shock η αρχη - τ υπολοιπα τ ανελαβε η σχολη τ Chicago  :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Έχει δεν έχει (δεν το εξετάζω, δεν με ενδιαφέρει), κάτι κάνει όμως, στα 85 του μάλιστα!

Οι άλλοι που δεν γουστάρουν την κατάσταση, απλά κοιμούνται ή πίνουν φραπεδιές στα καφέ ή μαθαίνουν μαγειρική για το επόμενο master chef.

Εγώ του βγάζω το καπέλο.
Μωρέ κι εγώ. Απλά κρίνοντας απ' αυτά που έχει πει στο παρελθόν δεν είναι πάντα της προκοπής αυτά που λέει.
Μεταξύ αυτών που βλέπουν big brother και αυτών που λέει ο Επιμίκης όλο και κάποια άλλη "επιλογή" θα υπάρχει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Νταξ τεράστιος ο Επιμίκης, τεράστια η μουσική του, απ' τους λίγους ανθρώπους χάριν των οποίων μπορούμε να μιλάμε για νεοελληνικό πολιτισμό, εμβληματική φυσιογνωμία κλπ. κλπ., αλλά ιδεολογικά/πολιτικά είναι αναλόγου βάρους; Έχει την πνευματική διαύγεια ενός διανοούμενου;
Ακόμα και για τα ρεμπέτικα π.χ. έχει εκφράσει τις γνωστές συντηρητικές κομμουνιστικές απόψεις. Ότι απ' τη μια είναι "ανήθικα" κι απ' την άλλη ότι σκοπίμως μια εποχή "προωθούνταν" από διάφορους "κύκλους" με σκοπό να απομακρύνουν το λαό απ' την πραγματική λαϊκή μουσική που καταπιάνεται με τα πραγματικά προβλήματα του λαού. Για να μην ξεχάσουμε και τις λαϊκίστικες/ρατσιστικές του δηλώσεις πριν μερικά χρόνια για τους Εβραίους.  ;)

Στο δεύτερο μισό αυτού που λες έχεις 100% άδικο.
Διότι το πρώτο κιόλας έργο του ήταν ο Επιτάφιος του Ρίτσου, που μάλιστα τον παρουσίασε με ορχήστρα μπουζουκιών και με τραγουδιστή τον Μπιθικώτση.
Μια κίνηση που προκάλεσε σοκ στους κύκλους των τότε μουσικόφιλων.
'Αρα, δεν ίσχυε -για το Μίκη τουλάχιστον- το οτι ενστερνίστηκε τις "γνωστές συντηρητικές κομμουνιστικές απόψεις" που λες. Αν δεν με πιστεύεις, ψάξτο.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
και κατι για τον μικη,αν και δεν τον εχω και σε πολυ υποληψη.
σε σχεση με κατι πρωην πρωθυπουργος-πρωην προεδρους δημοκρατιας-πρωην μεγα υπουργων-πρωην μεγα βουλευτων-εκανε κατι χιλιες φορες καλυτερο.
εστω και αυτο που εκανε.
που ειναι αλλοι αλλοι ρε?
που τους ψηφιζατε με μορφωση και κριση οπως ειπε καποιος.
να σας πω που ειναι?
ολοι εχουν βγαλει τα φραγκα τους εξω απο την ελλαδα,ζουνε με την συνταξαρα που περνουν απο το ελληνικο κρατος,και με την πρωτη στραβη που θα γινει,θα την κοπανησουν στο εξωτερικο.ετσι και αλλιως τα παιδια τους στο εξωτερικο βρισκοντε εδω και χρονια.και οταν θα παθαινουν θα τους φερνουν στην ελλαδα να τους θαβετε με τα δικα σας λεφτα παλι.

ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ πόσταρε το πουλί σου και άσε μας να συζητήσουμε.
Πληζ.

εγώ το πουλί μου θα το ΠΟΣΤΑΡΩ  :cheesy:

ξέρεις δεν εχω ανοχή όμως σε Ασυναρτησίες τύπου "αποδεχτήκαμε"

μερικές φορές είναι καλύτερα να ΠΙΠΙΛΑΣ ( :pipa1:)  :uglystupid: απ το να ΜΙΛΑΣ  :cheesy:

DO IT  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom