kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
σκασμός άπιστεΠαυλικιανισμός
σκασμός άπιστεΠαυλικιανισμός
τ'αρχιδια μου τα δυο ειναι
πειτε μου εναν γαμημενο μεταναστη που ηρθε στην ελλαδα και την σεβαστηκε
ουτε καν την περιουσια που εκανε εδω δε σεβαστηκε αντε με τ'αρχιδια ολα τους
δεν ειμαι ουτε ταταρος ουτε ουνος ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣενω έχεις αυτο το ταταρικο στυλ ...άλλες φορές περισσότερο και άλλες λιγότερο... (όπως το ίδιο κάνουν και οι παραπάνω προλαλήσαντες Ούννοι που γαμάνε όλα τα threads ).. κάποιες στιγμές ο κακός μου εαυτός τείνει να συμφωνεί μαζί σου..
Και αυτό ειναι τρομακτικο....
μαυρος ελληνας δεν υπαρχει και δε θα υπαρξει οσες φανελες και χλαμυδες και να φορεσει...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ !
μαυρος ελληνας δεν υπαρχει και δε θα υπαρξει οσες φανελες και χλαμυδες και να φορεσει...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ !
αυτα ειναι τριχες. Ελληνας εισαι μονο:
αν πετας αποτσιγαρα απ το αμαξι ενω τρεχεις
αν δεν αναβεις ποτε φλας
αν την πεφτεις για καφε 5 ωρες τη μερα κ μετα γκρινιαζεις για τη νεα γενια
αμα ακους σκυλαδικα στη διαπασων τα ξημερωματα
αν βριζεις τους πολιτικους αν κ τους ψηφιζεις συνεχεια
Πρώτα απ'όλα είστε τόσο πωρωμενοι με αυτα που σας πλασάρουν καθημερινά οι δημοσιογράφοι...που βρήκατε εκει μια έκφραση και την κοπανάτε, όπως κάνουν οι αμόρφωτοι ή μάλλον οι ημι-μορφωμένοι (που είναι χειρότερο...γιατί χείριστη η ημιμάθεια της αμάθειας).
Βρήκαν μια φράση του Ισοκράτη, την παραποίησαν και την χρησιμοποιουν κατα κόρον (πιθανόν απο κάποιον πολιτικό νομίζω)
«Τοσούτον δ’ απολέλοιπεν η πόλις ημών περί το φρονείν και λέγειν τους άλλους ανθρώπους, ώσθ’ οι ταύτης μαθηταί των άλλων διδάσκαλοι γεγόνασι και το των Ελλήνων όνομα πεποίηκε μηκέτι του γένους, αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και μάλλον Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας, ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας».
«Είναι δε τόσο μεγάλη η απόσταση που χωρίζει την πολιτεία μας από τους άλλους ανθρώπους ως προς την πνευματική ανάπτυξη και την τέχνη του λόγου, ώστε οι μαθητές της έχουν γίνει διδάσκαλοι των άλλων και κατόρθωσε (η πολιτεία μας) ώστε το όνομα των Ελλήνων να είναι σύμβολο όχι πλέον της καταγωγής, αλλά της πνευματικής ανύψωσης, και να ονομάζονται Ελληνες εκείνοι που παίρνουν τη δική μας μόρφωση και όχι αυτοί που έχουν την ίδια καταγωγή». (Ισοκράτους Λόγοι, Πανηγυρικός)
Εννοεί ο Ισοκράτης πως καλούνται Ελληνες (δηλ κάνει μια διαπίστωση πως συμβαίνει) οι της ημετέρας παιδεύσεως μετέχοντες (οχι πως ισχύει κιόλας)
Ο Ισοκράτης κάνει μια διαπίστωση ...και το "πεποίηκε" έχει την έννοια του παρερμηνεύτηκε...παραφράστηκε...πλαστοποιήθηκε...
Πρώτα απ'όλα είστε τόσο πωρωμενοι με αυτα που σας πλασάρουν καθημερινά οι δημοσιογράφοι...που βρήκατε εκει μια έκφραση και την κοπανάτε, όπως κάνουν οι αμόρφωτοι ή μάλλον οι ημι-μορφωμένοι (που είναι χειρότερο...γιατί χείριστη η ημιμάθεια της αμάθειας).
Βρήκαν μια φράση του Ισοκράτη, την παραποίησαν και την χρησιμοποιουν κατα κόρον (πιθανόν απο κάποιον πολιτικό νομίζω)
«Τοσούτον δ’ απολέλοιπεν η πόλις ημών περί το φρονείν και λέγειν τους άλλους ανθρώπους, ώσθ’ οι ταύτης μαθηταί των άλλων διδάσκαλοι γεγόνασι και το των Ελλήνων όνομα πεποίηκε μηκέτι του γένους, αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και μάλλον Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας, ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας».
«Είναι δε τόσο μεγάλη η απόσταση που χωρίζει την πολιτεία μας από τους άλλους ανθρώπους ως προς την πνευματική ανάπτυξη και την τέχνη του λόγου, ώστε οι μαθητές της έχουν γίνει διδάσκαλοι των άλλων και κατόρθωσε (η πολιτεία μας) ώστε το όνομα των Ελλήνων να είναι σύμβολο όχι πλέον της καταγωγής, αλλά της πνευματικής ανύψωσης, και να ονομάζονται Ελληνες εκείνοι που παίρνουν τη δική μας μόρφωση και όχι αυτοί που έχουν την ίδια καταγωγή». (Ισοκράτους Λόγοι, Πανηγυρικός)
Εννοεί ο Ισοκράτης πως καλούνται Ελληνες (δηλ κάνει μια διαπίστωση πως συμβαίνει) οι της ημετέρας παιδεύσεως μετέχοντες (οχι πως ισχύει κιόλας)
Ο Ισοκράτης κάνει μια διαπίστωση ...και το "πεποίηκε" έχει την έννοια του παρερμηνεύτηκε...παραφράστηκε...πλαστοποιήθηκε...
Δεν τίθεται κανένα θέμα σε περίπτωση που ο ένας γονιός είναι έλληνας (πχ Σχορτσιανίτης, Χολέμπας, Καχιασβίλι κοκ)
o τύπος είναι ο Γιώργος Γεωργίου της φιλολογίας, του αρκεί να διατυπώνει απόψεις διαφορετικές από τους άλλους απλώς για να διαφέρει
ουτε σε διλιστιριο δουλεβι αρα ινε ασχετοσ ....χωρίς να είμαι ειδήμων επί του Ισοκράτη ας μην θεοποιούμε και τον Σαραντάκο...
χημικός μηχανικός είναι ο άνθρωπος όχι φιλόλογος...
δε ιμεμονο ο τιπος κοτο ινε γνισιο ελιν
ι χρισι αβγι δινι πιστοπιτικαΔηλαδή ρε παιδιά αν Έλληνα δε σε κάνει η παιδία σου τότε τι σε κάνει;;;;;;;