Επισκέπτης
Τον Τίτο Βανδή θα έπρεπε να τον ξέρεις σύντροφεΕεε είναι της ηλικίας της όλοι αυτοί,μην κοιτάς που εμείς είμαστε νέα παιδιά κ δεν τους ξέρουμε.
Τον Τίτο Βανδή θα έπρεπε να τον ξέρεις σύντροφεΕεε είναι της ηλικίας της όλοι αυτοί,μην κοιτάς που εμείς είμαστε νέα παιδιά κ δεν τους ξέρουμε.
α τώρα το 'πιασα ότι απαντούσες στην βέλβυ, σόρυ
έχουμε και καλύτερα μπακ πλέονβαλε μας παλι την φάτσα του σειταρίδη!!!!!!
φανταζομαι οτι το να πω πως ειναι αλλος ο λογοθετης κ αλλος ο λογοθετιδης ειναι περιττο ε???
Γιατί;;;Καλο θα ητο να βαλεις εναν διαχωρισμο μεταξυ θεατρο και σινεμα.
Τον Τίτο Βανδή θα έπρεπε να τον ξέρεις σύντροφε
Τον Τίτο Βανδή θα έπρεπε να τον ξέρεις σύντροφε
φυσικα...οτι ξερει κανεις καλο ειναι.που ξέρω τη Δεσποινα Βανδή δηλαδή δεν πιάνεται?
αμεσως να μου την πειτε κ οι δυο!!! > >Aαααα έβαλες φωτό για μένα, κι από κάτω ήταν ξέχωρο αυτό που είπες. Νόμιζα ότι μπερδεύτηκες.
έχουμε και καλύτερα μπακ πλέον
Χικ χικπου ξέρω τη Δεσποινα Βανδή δηλαδή δεν πιάνεται?
Μερικοι ειναι εμπορικοι, μερικοι οχι. Καμμια σχεση το θεατρο με το σινεμα.Γιατί;;;
Υπάρχει ηθοποιός χωρίς κ τα δύο,που να μην έχει κάνει κ τα δύο;;;
Καημένο μου παρεξηγημένο πλασματάκι.αμεσως να μου την πειτε κ οι δυο!!! > >
Ναι αλλά δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει κάνει κ τα δύο κ να είναι γνωστός.Μερικοι ειναι εμπορικοι, μερικοι οχι. Καμμια σχεση το θεατρο με το σινεμα.
Οποιος ειναι καλος στο σινεμα δεν σημαινει οτι ειναι καλος και στο θεατρο, και το αντιστροφο.
Δωσε λιγο περιθωριο χρονου.ας τον ... όσο είμαι εγώ αστροναυτης τόσο αυτός είναι κομμουνιστής...
Δωσε λιγο περιθωριο χρονου.
Η ρωμη δεν χτιστηκε σε μια μερα